Myprotein SmartShake Lite

AFTERPARTY - jopa 75% alennusta + extra 10% | Käytä koodia: BILEET

Paluu töihin on helpompaa Myprotein Afterpartyn ansiosta! Ja mikä parasta - kaikki asiakkaamme on kutsuttu mukaan juhlimaan!

Säästä jopa 75% KAIKESTA plus EXTRA 10% alennusta koko tilauksesta vain tänään!

Tarjous on voimassa keskiyöhön 30.05.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€ per tilaus.

Osta Nyt

Ovh: 4,39 €

Nyt 3,95 €

Säästä: 0,44 €

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Myprotein SmartShake™ Lite on uusin lisä jo laajaan lisäravinne-sheikkereiden valikoimaan. Vaikuttava litran kapasiteetin omaava sheikkeri on ihanteellinen suurille massanlisääjille tai ateriankorvikkeille, tai vesipullona pitäen sinut nesteytettynä intensiivisen treenin aikana.

Kuusikulmion muotoinen siivilä, ainutlaatuinen SmartShake™ -tuotteelle, takaa tasaisen ja paakuttoman juoman ja kierteillä toimiva kansi takaa ettei SmartShake™ vuoda.

tuote on tehty korkealaatuisesta ja kestävästä BPA-vapaasta muovista ja soveltuu käytettäväksi mikrossa ja astianpesukoneessa.

Hyödyt

  • Massiivinen litran kapasiteetti
  • Tasaisia, paakuttomia juomia
  • Suuri nokka helpottaa juomista

Suositeltu käyttö

HUOMIO: Älä käytä tätä tuotetta kuumien tai lämpimien nesteiden kanssa. Kuuman tai lämpimän nesteen lisääminen suljettuun säiliöön aiheuttaa ylipaineen ja saattaa aiheuttaa kannen ja/tai korkin yllättävää avautumista ja sisällön ulos roiskumista. Suosittelemme aina kannen poistamista tuotetta pestäessä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Myprotein SmartShake Lite

Valitse kuva

Myprotein SmartShake Lite