Myprotein SmartShake Lite

Valitse lokakuun 3 suosituimmasta tarjouksesta sinulle parhaiten sopiva tarjous!

Olemme tuoneet takaisin lokakuun kolme suosituinta tarjousta! Valitse tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

50% alennusta gainereista ja rasvanpolttajista | Käytä koodia: PAINOT

30% alennusta 30 suosikkituotteestamme | Käytä koodia: SUOSIKIT

20% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: SÄÄSTÄ20

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 28.10.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

4,39 €

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Myprotein SmartShake™ Lite on uusin lisä jo laajaan lisäravinne-sheikkereiden valikoimaan. Vaikuttava litran kapasiteetin omaava sheikkeri on ihanteellinen suurille massanlisääjille tai ateriankorvikkeille, tai vesipullona pitäen sinut nesteytettynä intensiivisen treenin aikana.

Kuusikulmion muotoinen siivilä, ainutlaatuinen SmartShake™ -tuotteelle, takaa tasaisen ja paakuttoman juoman ja kierteillä toimiva kansi takaa ettei SmartShake™ vuoda.

tuote on tehty korkealaatuisesta ja kestävästä BPA-vapaasta muovista ja soveltuu käytettäväksi mikrossa ja astianpesukoneessa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Massiivinen litran kapasiteetti
  • Tasaisia, paakuttomia juomia
  • Suuri nokka helpottaa juomista

Suositeltu käyttö

HUOMIO: Älä käytä tätä tuotetta kuumien tai lämpimien nesteiden kanssa. Kuuman tai lämpimän nesteen lisääminen suljettuun säiliöön aiheuttaa ylipaineen ja saattaa aiheuttaa kannen ja/tai korkin yllättävää avautumista ja sisällön ulos roiskumista. Suosittelemme aina kannen poistamista tuotetta pestäessä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Myprotein SmartShake Lite

Valitse kuva

Myprotein SmartShake Lite