Trimr Vesipullo - Musta

Käytä kolme mahtavaa tarjousta yhdessä tilauksessa!

Kolme mahtavaa tarjousta samaan aikaan! Jopa 40% alennusta proteiineista, jopa 50% alennusta aminohapoista + treenivaatteita kolme kahden hinnalla

Tarjoukset voimassa keskiyöhön 24.10.2016 tai niin kauan kuin vasrastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

22,09 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Maailman ensimmäinen Vesi & Shaker hybridi pullo on saapunut. Tässä kauniissa, ympäristöystävällisistä raaka-aineista valmistetussa korkealaatuisessa pullossa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja yli 650ml kapasiteetti joka takaa, että pysyt energisenä koko päivän.

Trimr Vesi & Shaker pullossa ei ole käytetty BPA:ta. Sen lisäksi se on tiivis, hajua vastustava sekä astianpesukoneen kestävä. Trimr hybridi Vesi & Shaker pullossa on lisäksi kaksi suuosaa jotka helpottavat käyttöä. Kirurgista laatua oleva ruostumattomasta teräksestä valmistettu sykloni agitaattori takaa, että sheikit ovat aina tasaisia ja pullon käsitelty pohja pitää sen paikallaan. Yhden vuoden ilmainen takuu tekee Trimr Vesi & Shaker pullosta riskittömän sijoituksen.

Hyödyt

  • Kirurgista laatua oleva ruostumattomasta teräksestä valmistettu mixeri
  • Ei BPA:ta, ei vuoda, ei haise
  • Yhden vuoden ilmainen takuu

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Trimr Vesipullo - Musta

Valitse kuva

Trimr Vesipullo - Musta