PALKKAPÄIVÄN TARJOUS!
45% LÄHES KAIKESTA | KÄYTÄ KOODIA: IMPACTFI

We want to fuel
your ambition.
Every set.
Every Rep.

Who Myprotein Are

Keitä olemme

Olemme johtava urheiluravitsemusbrändi, joka tuottaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja, runsasproteiinisia elintarvikkeita, välipaloja sekä urheilutekstiilejä.


Vuonna 2004 perustettu Myprotein on tällä hetkellä Euroopan johtava toimija. Manchesterissa sijaitsevan toimipisteemme kautta operoimme yli 70 maahan omistautuneen henkilökunnan, urheilijoiden ja aktiivisten vaikuttajien kautta. Joka päivä työskentelemme innostaaksemme kaiken ikäisiä miehiä ja naisia uskomaan heidän omaan kuntoilupotentiaaliinsa ja ravitaksemme heitä saavuttamaan sen.

man running with tractor tyre

Mitä me teemme

Myproteiinin tavoitteena on saada ihmiset saavuttamaan omat tavoitteensa eri puolilla maailmaa valmistamalla parhaita urheiluravinteita, jotka ovat kaikille saatavilla heidän tavoitteistaan riippumatta. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman tuotteita, jotka tarjoavat poikkeuksellista arvoa, huomioiden myös erilaiset ravitsemustarpeet, kuten kasvissyöjät, vegaanit, maidoton,- ja gluteeniton ruokavalio, jolloin jokainen voi nauttia laadukkaasta ravinnosta.


Valmistamme kaiken itse, jolloin voimme vähentää kolmansien osapuolten kustannuksia, voidaksemme toimittaa edullisemmalla hinnalla ja taata korkeimman laadun. Olemme panostaneet voimakkaasti huippuluokan tuotantolaitoksiin ja edistyneisiin testaustoimenpiteisiin varmistaaksemme, että toimimme puhtauslupauksien mukaan ja voimme olla varmoja siitä, että kaikki toimittamamme tuotteet ovat erittäin laadukkaita.


Vaikka olemme erikoistuneet laadukkaisiin urheiluravinteisiin, olemme myös luoneet valikoiman erilaisia urheiluvaatteita, joissa on huippuluokan tyylit ja suorituskykyiset materiaalit, jotka tukevat jokaista, missä ja milloin tahansa, kun he pyrkivät saavuttamaan tavoitteensa.


Meillä on myös suuri ja kasvava yhteisö, joten blogimme ja sosiaalisten kanavien kautta jaamme uusimman ja tärkeimmän ravitsemuksellisen tietotaidon, reseptein ja harjoituksin, jotta voimme tukea asiakkaitamme kuntoilun joka vaiheessa.

Sustainability and community

Kestävä kehitys ja yhteisö

Myprotein haluaa intohimoisesti kannustaa ihmisiä saavuttamaan potentiaalinsa sukupuolesta, sijainnista tai taustasta riippumatta. Maailmanlaajuisena liikeyrityksenä meillä on yli 70 kansallisuutta ja henkilöstömme arvotaa tätä monimuotoisuutta.


Myproteiini on jatkanut kasvuaan ja monimuotoisuuttaan, jolla on ollut myös vaikutus valikoimaamme. Olemme laajentaneet valikoimaa kasvi- ja luomutuotteisiin. Vegaanivalikoimastamme on muodostanut yksi suosituimmista. Tarjoamme nyt laajan valikoiman tuotteita, jotka eivät sisällä eläinperäisiä aineita ja varmistamme, että osaltamme edistämme eläinten yleistä hyvinvointia ja vähennämme myrkyllisiä päästöjä.


Toinen sitoumuksemme on vähentää ympäristövaikutuksia mahdollisuuksien mukaan ja pyrimme kestävän kehityksen mukaan kehittämään uusia tuotteita. Tuotannossa käytämme kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja ja pyrimme minimoimaan jätteenmäärää koko liiketoiminnassa.


Yksi tapa pyrkiä siihen on Zero Landfill policyä, jolloin kaikki jätteemme päätyvät kierrätyslaitoksiin tai kierrätyspolttoainetta valmistaviin tehtaisiin. Olemme myös poistaneet kaikki muovipullot sivuiltamme ja tarjonneen henkilöstölle uudelleen käytettäviä kahvikuppeja, joka vähentää muovipullojen kulutusta 500 000 pulloa vuodessa ja estää miljoonan kupin päätymisen kaatopaikoille.

Myprotein awards

Tunnutukset

Myproteiin on kasvanut huomattavasti, sen vaatimattomasta alustaan vuonna 2004. Olemme ylpeitä, että kasvava osaamisemme ja omistautumisemme valmistamaan laadukkaita urheiluravinteita ei ole jäänyt huomaamatta. Alla saavutuksiamme ja palkintojamme.


2007 - Myproteiini saavutti ISO9001 -tuotannon sertifikaatin sekä GMP (Goods Manufacturing Practice) ja HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) akkreditoinnin.2007 - Myprotein äänestettiin Young Company of the Year -arvostetun Growing Business Awards –palkinnon saajaksi, jonka myönsi Real Business yhdeistyössä Lloyds Bankin kanssa jota tukee CBI (Confederation of British Industry).

2009 - Myproteiini voitti Luoteis-Englannin vuoden pienten ja keskisuuret yritysten sarjan National Business Award -palkinnon

2009 - Myproteiini sijoittui 21. sijalle Sunday Times Fast Track 100: ssä

2015 – Myproteiin Warringtonin tuotantolaitos sai tuomareilta erityskiitokset Best Factory – kisassa.

2017 - THG voitti vuoden kansainvälisen kasvun jälleenmyyjälle Retail Week -palkinnot

2018 - THG listattu Suur-Manchester Ward Hadaway Fastest 50 kasvava yritys.

2018 - THG voitti Queen's Award for Enterprise


Men's Health GQ The Telegraph Evening Standard Women's Health Medium

TuotantoprosessimmeLaatumme

Olemme omistautuneet huippulaadukkaita tuotteita. Omat maailmanluokan tuotantolaitoksemme mahdollistavat jatkuvan kehitystyön, muokkauksen ja testauksen mukaan lukien infrapunakuvannus ja röntgenlaitteisto varmistavat sen, että jokainen tuote täyttää korkeimmat laatuvaatimukset. Tämä on johtanut British Retail Consortium:in myöntämäään sertifiointiin, jolloin Myproteiini tarjoaa AA-luokan elintarvikkeiden turvallisuutta.


Oman tiukan testauksen lisäksi työskentelemme tiiviissä yhteistyössä riippumattoman kumppanin, ALS: n kanssa, jotka käyttävät tiukkaa UKAS-arviointimenetelmää tuotteen testaamiseen ja hyväksymiseen. Teemme yhteistyötä myös Labdoor kanssa, joka on itsenäinen urheiluravitsemustestaaja. Labdoor on rankannut tuotteitamme korkealaatuisiksi ja myöntänyt Impact Whey Isolate #1 arvon ja #2 laadulle proteiiniluokassaan.


Suhtaudumme laatuun vakavasti sen kaikilla tasoilla. Työskentelemme yhdessä LGC Sport Sciencein kanssa kehittäessämme Informed-Sports –tuotesarjaa, jolloin tulemme varmistuneeksi, että näissä tuotteissa ei ole WADA:n listalla olevia (Maailman antidopingtoimikunta) kiellettyjä aineita, mikä antaa ammattiurheilijoille varmuuden siitä, että he voivat ravita itseään vain laadukkailla ja hyväksytyillä tuotteilla.

Lue lisää