35% POIS LÄHES KAIKESTA, KOODILLA 35FI
50% ALENNUS MAISTIAISNÄYTTEISTÄ. KOODIA EI TARVITA

Meillä on mitä tarvitset, oli maalisi mikä tahansa

Voimaannutamme niitä jotka haluavat enemmän

Sen takia aloitimme. Sen takia emme koskaan pysähdy

Miten se alkoi...

Vuodesta 2004 lähtien, Myprotein on kulkenut omaa uniikkia reittiämme. Kaikki alkoi visiosta keittiöpöydän ääressä. Sen jälkeen olemme halunneet revolutisoida liikkumisemme.

Vuonna 2011 Myprotein löysi kotinsa THG-perheestä, mikä merkitsi uuden jännittävän luvun alkua. Vuoteen 2016 mennessä saimme ylpeänä maailman johtavan online-urheiluravintomerkin tittelin, joka tuo sinulle vertaansa vailla olevan laadukkaan proteiinin, vitamiinit ja välttämättömät lisäravinteet kätevästi suoraan kotiovellesi toimitettuna.

Mutta emme pysähtyneet siihen. Aivan kuten tarpeesi ovat kehittyneet, niin olemme myös me. Laajensimme MP:n, Myvitaminsin, Myveganin ja MyPROn varmistaen, että mitä tahansa tarvitset, olemme täällä auttamassa. Jokainen askel, jokainen toisto.

Tavoitteemme on edistää ihmisten kunnianhimoa kaikkialla maailmassa – tarjota paras urheiluravitsemus kaikkien saataville, oli heidän tavoitteensa mikä tahansa.

Mitä me teemme

Tuomme urheiluravinnon ja aktiivivaatteet kaikkien ulottuville. Olemme täällä aktivoimassa kaikki terveet aikomukset riippumatta siitä, kuka olet tai minne olet menossa.


Olemme sitoutuneet olemaan johtamassa meitä parempaan suuntaan. Siksi aloitimme. Siksi emme koskaan lopeta.

Myprotein on kasvanut huomattavasti sen jälkeen, kun se alkoi vaatimattomalla alustalla vuonna 2004, ja voimme ylpeinä todeta, että kasvava asiantuntemuksemme ja omistautumisemme laadukkaiden urheiluravintotuotteiden valmistamiseen ei ole jäänyt huomaamatta. Alla on vain muutamia saavutuksiamme ja palkintojamme.

Palkintomme


On tärkeää juhlia voittojasi. Olemme voittaneet palkintoja tuotteillemme vuodesta 2007 lähtien.


2007 – Myprotein saavuttaa ISO 9001 -tuotantosertifikaatin ja GMP (Good Manufacturing Practice) ja HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) -akkreditoinnin.2007 – Myprotein voted Young Company of the Year at the prestigious Growing Business Awards, held by Real Business in association with Lloyds Bank and supported by the CBI (Confederation of British Industry).

2009 – Myprotein sijoittui 21. sijalle Sunday Times Fast Track 100:ssa.

2015 – Myprotein sai "erittäin suositellun" arvosanan Warringtonin laitoksen tuomarien erikoispalkinnosta parhaan tehtaan palkinnoissa.

2017 – THG voitti vuoden kansainvälisen kasvun vähittäiskauppiaan Retail Week Awards -tapahtumassa.

2018 – THG listattiin Greater Manchester Ward Hadawayn 50 nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon.

2018 – THG voitti The Queen’s Award for Enterprise -palkinnon.

2022 – Myprotein voitti jännittävimmän kumppanuuspalkinnon kumppanuudesta Hotel Chocolatin kanssa

2023 – Myprotein voitti Inspired Innovation Brand Licensing Product tai Range -palkinnon yhteistyöstä Jelly Bellyn kanssa