Lisäravinteet

Energiaa treeniin – Uusi Myamino Energy!

Energiaa treeniisi uudella lisäravinteellamme – Myamino Energy

Sinäkin olet varmasti miettinyt miksi kaikki nauttivat NOCCO-merkkisiä juomia, mitä ne oikein ovat ja saako niistä tosiaan energiaa. Me loimme oman sekoituksemme Myamino Energy – aminohappojuoma lisäenergialla. Yhdistimme täydellisen BCAA-koostumuksen stimulantteihin, jotta voit tarjota lihaksillesi niiden tarvitsemat aminohapot ja saat ylimääräistä energiaa! Jatka lukemista jos haluat tietää mitä nämä juomat oikein sisältävät ja miksi sinunkin kannattaisi kokeilla niitä.

Tässä vaiheessa moni salitreenaajaa, tai muuten tavoitteellisesti treenaava, on saattanut jo tutustua aminohappoihin ja niiden hyötyihin lisäravinteina. Ennen BCAA – juomat ja muut aminohappoja tarjoavat lisäravinteet nähtiin kuuluvan vain kehonrakentajille, mutta kuka ei haluaisi ylimääräistä energiaa treeniinsä? Erilaiset BCAA-juomat eivät ole enää vain pelkästään treenikansalle vaan moni käyttää niitä niiden hyvän maun takia tai saadakseen energiaa muihin askareisiin! Myamino Energy onkin tarkoitettu niin kehonrakentajille kuin koulun penkillä istuvalle opiskelijalle, joka haluaa varmistaa aivoilla olevan tarpeeksi energiaa oppimiseen.

Erilaiset energia- ja BCAA-juomat eivät tietenkään korvaa kovaa treeniä tai terveellistä ruokavaliota, mutta ne saattavat motivoida sinua ja tuoda lisäpuhtia ruokavaliossa pysymiseen sekä jaksamaan paremmin treeneissäsi – näiden yhteisvaikutuksella saavutat tavoitteesi helpommin!

Miksi sinunkin kannattaisi kokeilla sitä?

Myamino Energyllä saat aminohappojen tarjoaman fokuksen, energian ja lihastenkasvatusta tukevat hyödyt sekä extraboostin treeniisi tai päivääsi. Voit nauttia sen aamulla, ennen treeniäsi tai treenisi aikana. Se sopii myös treenin jälkeen nautittavaksi kunhan vain varmistat, että et nauti sitä liian myöhään illalla haitaten silloin nukahtamistasi.

Aminohapoista energiaa

Suurin osa aminohappolisäravinteista sisältää suuria määriä BCAA:ta. Tarkemmin katseltuna ne sisältävät usein leusiinia, isoleusiinia ja valiinia eri suhteessa tarjoten kehollesi juuri sen tarvitsemat aminohapot joita se ei kykene itse tuottamaan. Myamino energy ei ole kuitenkaan vain tavallinen aminohappojuoma. Yhdessä annoksessa on jopa 15 eri ainesosaa sisältäen esimerkiksi myös muita tärkeitä aminohappoja ja sitrulliinimalaattia. Kofeiini tuotteessa on peräisin luonnollisista lähteistä, kuten vihreästä teestä ja vihreästä kahviuutteesta, joiden avulla yhdessä annoksessa on noin 100mg kofeiinia.Tästä tuotteesta ei siis puutu energiaa! Kaiken lisäksi vihreällä teellä voit myös tehostaa painonpudotustasi. 

 

energiaa treeniin

Miten aminohapot auttavat kehoasi ja lisäävät energiaa?

Myamino Energyn aminohapot auttavat sinua palautumaan, parantavat lihastesi suorituskykyä ja estävät lihasten hajoamista. Myamino Energy on ainutlaatuinen sekoitus kolmea tärkeintä aminohappoa, glutamiinia ja sitrulliinia joten saat sen avulla varmistettua lihastesi toipumisen, treenin aikaisen pumpin ja kaiken lisäksi tarvitsemasi energian.

Juomaamme ei ole kuitenkaan pilattu myöskään ylimääräisillä kaloreilla tai sokerilla. Myamino maistuu herkulliselta, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä, että se vaikuttaisi negatiivisesti dieettiisi. Itseasiassa se sopii täydellisesti kun haluat päästä kesäkuntoon ja saavuttaa esimerkiksi painonpudotustavoitteesi. Aminohappojen nauttiminen laihduttaessa auttaa sinua ylläpitämään lihasmassaasi. Myaminosta saatavalla energialla jaksat myös esimerkiksi kovatkin HIIT-treenit jotka lisäävät rasvanpolttoasi.

energiaa myamino

Koska sitä pitäisi sitten nauttia?

Voit nauttia Myaminon useissa eri mauissa vadelmasta mangoong! Lue alapuolelta milloin se kannattaa nauttia ja kuinka monta annosta:

Milloin? Kuinka paljon? Miksi?
Aamulla 1-2 annosta Ollaksesi heti herättyäsi oikeasti hereillä ja valmiina starttaamaan päiväsi virkistyneenä!
Päivällä 1-2 annosta Kun huomaat, että päivän kuluessa alat väsymään saat Myaminon avulla lisäenergiaa, jolla jaksat varmasti treenata pitkänkin päivän jälkeen. Aminohappojen nauttiminen auttaa myös ylläpitämään lihasmassaasi!
Pre-workout 2-3 annosta Kova treeni kulkee Myaminon avulla täydellisesti! Nauti Myaminoa pre-workout juomana hieman enemmän varmistaaksesi, että olet valmiina antamaan kaikkesi ja energiasi ei lopu kesken treenisi. Saat sen avulla myös lisäpumpin, vilkastat verenkiertoasi ja autat lihaksiasi palautumaan.

 Daniela Flaszka

Daniela Flaszka

Writer and expert

Daniela viettää tällä hetkellä suurimman osan ajastaan opiskelujensa parissa opiskellen urheiluliiketoimintaa sekä liiketaloutta, mutta terveelliset elämäntavat ja hyvä ruoka kuuluvat vahvasti hänen kiinnostuksiinsa. Liikunta on lähellä sydäntä ja vapaa-aika kuluukin yleensä salilla tai vaihtoehtoisesti ystävien parissa tai matkustellessa.


Lukijoille 30% extra-alennus koodilla: BLOGI OSTA NYT