0
Kori

Ostokorisi on tyhjä

Hyvinvointi

Täytä kyselymme ja voit voittaa 100 euron lahjakortin!

Salijäsenyys, palkkarijuomat, salivaatteet – kaikki tämä pieni yleensä kasaantuu suureksikin summaksi! Kuinka paljon sinä oikein käytät terveelliseen elämäntapaasi ja fitnekseen? Missä maassa ja kaupungissa käytetään eniten? Mistä voit myös löytää eniten vegaaneita?

Täytä tämä 2 minuutin kysely alapuolelta niin sinulla on mahdollisuus voittaa 100EUR lahjakortti, jonka voit käyttää mihin tahansa sivullamme Myprotein.fi

Täytä kysely täältä 

Kiitos!

No Post TagsDaniela Flaszka

Daniela Flaszka

Writer and expert

Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.


25% kaikesta + 2 for 1 Myvegan-tuotteista! Osta nyt