Lisäravinteet

BCAA naisille ja sen hyödyt | Active Women BCAA

Mitä BCAA on?

BCAA tulee sanoista branch chain amino acids eli haaraketjuiset aminohapot, jotka ovat proteiinin rakennusaineita. On olemassa yhteensä 20 aminohappoa, joista 9 ovat ihmiskeholle välttämättömiä (EAAt) – fenyylialaniini, valiini, treoniini, tryptofaani, metioniini, leusiini, isoleusiini, lysiini ja histidiini. Nämä aminohapot ovat välttämättömiä, sillä ihmiskeho ei itse pysty tuottamaan niitä, vaan ne tulee saada ravinnosta.

Monet proteiininlähteet sisältävät runsaasti aminohappoja. Olemme listanneet alla olevaan taulukkoon sekä eläin- että kasvikunnan tuotteita, jotka ovat loistavia aminohappojen lähteitä.

Eläinkunnan tuotteita Kasvikunnan tuotteita
Kana Soijapavut
Kalkkuna Tofu
Kananmunat Herneproteiini
Sardiinit Palkokasvit
Ravut Pavut

Yllä mainittujen tuotteiden lisäksi voit käyttää ravintolisiä, jotka sisältävät heraproteiinia ja BCAAta. BCAAt ovat suosittu lisäravinne, sillä ne auttavat saamaan välttämättömät aminohapot ja niitä on saatavilla sekä jauheena että tablettina. Näitä tuotteita suositaan niiden alhaisen kaloripitoisuuden sekä helppouden takia. Tyypillisesti BCAA lisäravinteet sisältävät 3 valttämätöntä aminohappoa: leusiinia, isoleusiinia ja valiinia.

 

Mitä erityistä Active Women BCAAssa on? 

Hapatetut BCAAt:

Kasvisperäisiä haaraketjuisia aminohappoja, jotka tukevat lihasten rakennetta.  Älä huoli, nämä ovat aivan yhtä tehokkaita, vaikka ovatkin hapatettuja sekä kasvisperäisiä. 

L-Glutamiini:

Välttämätön aminohappo, jota usein pidetään muokkaavana aminohappona. Kyseistä aminohappoa tarvitaan luurankolihaksen supistukseen kuntoilun yhteydessä, ja siksi se on hyvin tärkeä osa tukemaan proteiinisynteesiä. Naisten testosteronitaso on luonnostaan  miehiä alhaisempi, minkä takia heidän on vaikeampi kasvattaa lihasmassaa. Tämän vuoksi, päätimme lisätä tämän välttämättön aminohapon tukemaan lihaskasvua.

Kookosvesijauhe:

Tämä jauhe sisältää kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, fosforia ja natriumia, jotka yhdessä säätelevät kehon elektrolyyttitasapainoa. Intensiivisen harjoittelun seurauksena elektrolyyttitasapaino heikkenee. Elektrolyytit ovat veren mineraaleja, jotka kantavat mukanaan sähköistä latausta ja vaikuttavat näin moniin kehon toimintoihin.

Viinirypäleensiemen-uute:

Kasvitieteellinen ravintolisä, joka auttaa pitämään ihon säteilevänä. Aikaisemmin viinirypäleen siementen katsottiin olevan viinintuotannon hukkatuote, mutta monien tutkimusten jälkeen löydettiin niiden terveyshyödyt. Siemenet sisältävät yhdistelmän flavonoideja, E-vitamiinia, linolihappoa sekä polyfenoleita. Polyfenolit auttavat vähentämään kehon tulehdustiloja neutralisoimalla vapaita happiradikaaleja. Ne myös sisältävät suuren määrän C-vitamiinia, joka parantaa elimistön immuunijärjestelmän toimintaa – terveä immuniteetti = terveä keho ja mieli!

Luonnollisesti maustettu:

BCAA tuotteet ovat useasti hyvin makeita tai voimakkaasti maustettuja sokerilla ja sukraloosilla. Tämä johtuu maustamattoman BCAAn epämiellyttävästä mausta. Koska tuotteemme sisältää kookosjauhetta sekä viinirypäleen simenen uutetta, olemme pystyneet pienentämään makeutusaineiden kayttöä, ja lisäämään luontaisia makuja. Valitsimme huolellisesti kolme luonnollista makuyhdistelmää, joita voit huoletta siemailla treenin aikana tai palauttavana juomana; Kesäiset Hedelmät, Persikka Tee sekä Karpalo ja Granaattiomena.

Pakkaus:

Perinteisen Active Woman pussin sijasta, olemme kehittäneet BCAA tuotteellemme täysin uuden ulkoasun. Tämä energinen purkki on täydellinen #instagramworthy ravintolisä, kurvikkaalla ulkomuodollaan, pinkillä kannella sekä helpolla annostelukauhalla.

 

Milloin nauttia Active Women BCAAta?

Treenisi aikana: Lisää vain 10grammaa, 2 kauhallista BCAA jauhetta treenijuomasi sekaan, voit huomata, kuinka se vähentää vasymystä ja tehostaa treeniäsi.

Palautusjuomana: BCAAn on todettu vähentävän lihasarkuutta, tarkoittaen nopeampaa palautumista!

Haluatko pudottaa painoa ja kiinteytyä? Painon pudotessa, usein häviää myös lihasmassaa. Tämä johtuu siitä, että vähäkalorisemman jakson aikana, kroppasi ottaa energian aminohapoista, jotka normaalitilanteessa olisi käytetty proteiinisynteesiin (lihasmassan kasvattamiseen). Ottamalla BCAAta voit vähentää lihasmassan häviämistä ja maksimoida rasvanpolton!

Mutta miten tämä käytännössä toimii?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kehosi työskentelee voimakkaammin säilyttämään kilon lihasta kuin kilon rasvaa. Tästä syystä, kehosi työskentelee kovemmin, aineenvaihduntasi vilkastuu ja menetät enemmän rasvaa samalla kun kiinteydyt!

BCAA lisäravinteen ottaminen aterioiden välissä sekä ennen ja jälkeen treenin, auttaa kehoasi pysymään rasvaa polttavassa ja lihasta rakentavassa tilassa. Heraproteiinipirtelön nauttiminen myös auttaa, sillä se sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja. Active Women BCAA on täydellinen lisäravinne säilyttämään lihasmassaa samalla kuin tavoittelet kiinteätä ja terveellistä ulkonäköä.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosiMyprotein

Myprotein

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä