Ruokaohjeet

Vaniljakanelimaapähkinä-proteiinipatukat

Vanilja-kaneli-maapähkinäproteiinipatukat (5 kpl)

Proteiinipatukat saat valmistettua nopeasti ja helposti itse ilman paistamista tai jäädyttämistä. Nämä herkulliset raakapatukat valmistuvat käden käänteessä.

Kun käytät maustamatonta hyvälaatuista proteiinijauhetta, voit maustaa patukat lempimausteillasi. Tässä ohjeessa on käytetty vaniljaa ja kanelia.

 Ainekset

-0,5 dl kaurahiutaleita

-2 rkl luomu-maapähkinävoita 

-1 tl Ceylonin kanelia

-1 rkl luomu vaniljauutetta

-4 kivetöntä taatelia

-2 rkl hunajaa tai maun mukaan

-2 rkl kookosöljyä 

-2 rkl vettä

-1,5 dl MyProtein Impact Whey heraproteiini (maustamaton)

Valmistus

1. Paloittele veitsellä taatelit pieneksi silpuksi.

2. Sekoita kaikki kuivat aineet astiassa.

3. Lisää taatelit, vaniljauute, hunaja, vesi sekä kookosöljy ja sekoita hyvin.

4. Muotoile massasta käsin joko palloja tai patukoita.

5. Laita jääkaappiin puoleksi tunniksi

6. Nauti patukka ennen tai jälkeen treenien!



Myprotein

Myprotein

Writer and expert


Lukijoille 25% alennus kaikista tuotteista OSTA NYT