Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, pyydämme sinua ensin tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin

Täältä löydät tietoa siitä, miten käytät sivustoamme, miten teet tilauksen, kuinka kirjaudut sisään ja miten voit seurata tilaustasi.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, klikkaa tästä (kirjautuaksesi sisään, jonka jälkeen klikkaa "Luo uusi viesti") lähettääksesi viestin asiakaspalveluumme.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin yhden työpäivän kuluessa.

Facebook

Voit myös ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestin Facebook-sivuillemme; Myprotein Suomi

Postiosoite

Myprotein Customer Service Department
Meridian House
Gadbrook Park
Gadbrook Way
Rudheath
Northwich
UK
CW9 7RA

Voit vapaasti lähettää kirjeen edellä mainittuun osoitteeseen, mutta pyydämme teitä olemaan lähettämättä palautuksia, sillä meillä on oma osoitteensa niille. Jos haluat palauttaa tuotteen tai tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mielipiteesi kiinnostaa

Yritämme aina parantaa tuotteitamme ja palveluamme, joten haluaisimme kuulla mielipiteesi. Olisi mukava saada palautetta palvelustamme tai yleisiä parannusvinkkejä. Jos haluat lähettää palautetta tai sinulla on kysyttävää tilauksestasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme nettisivujemme kautta.Turvallisuuteen liittyvät kysymykset:

Jos sinulla on nettisivujemme turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä tai olet havainnut ongelmia, lähetä kysymyksesi tai kuvaus ongelmasta osoitteeseen: SecurityBugs@myprotein.fi - Muista liittää yksityiskohtainen kuvaus ongelmasta, jotta voimme vastata sinulle ja korjata ongelman mahdollisimman pian.