• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Vegaani

    Vegaani

BCAA 1500

Soveltuu harjoitteluun!

Maku
Pakkaus
Määrä

Vegaanituotteet: osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Vegaanituotteet: kolme kahden hinnalla* | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
19,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

BCAA 1500 on valmis auttamaan sinua saamaan parhaan hyödyn harjoittelusta, BCAA 1500 valmiste sisältää kolme välttämätöntä aminohappoa erittäin kätevässä muodossa.

Mitkä ovat BCAA 1500 hyödyt?

BCAA: t ovat välttämättömiä haaraketjuisia aminohappoja, joita elimistösi ei ole kykeneväinen itse valmistamaan, joten sinun täytyy saada niitä ruokavaliosta. Valmiste sisältää leusiinia, isoleusiinia ja valiinia optimaalisessa 2:1:1 -suhteessa.

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita, jotka muodostavat uuden lihaskudoksen rakenteen ollen tärkeä mille tahansa harjoitustavoitteille riippumatta siitä, mihin tähtäät*.

Olemme lisänneet valmisteeseen myös B6-vitamiinia, joka edistää elimistön normaalia proteiini ja glykogeeni aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta.

Milloin BCAA 1500 tulisi käyttää?

Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 3 tablettia ennen tai jälkeen harjoituksen.

Vielä parempien tulosten saamiseksi. Kokeile

Thermopure– on mahtavat pre-workout valmiste, jonka sisältämä kromi edistää elimistön normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä 150 mg kofeiinia, joka auttaa lisäämään valppautta.

 

*Proteiini ylläpitää lihasmassaa ja edistää sen kasvua.

------------------------

Saavuttanut A-luokan testituloksen  Labdoor testissä sen ensiluokkaisesta laadusta ja arvosta. Myprotein BCAA on virallisesti sertifioitu yhdeksi markkinoiden parhaista haaraketjuisista aminohappovalmiteista.

Tuotetta on saatavilla virkistävinä hedelmäisiä makuina!

Mitkä ovat BCAA:n hyödyt?

Tässä on kaikki välttämättömät aminohapot kätevänä ravintolisänä. Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita, jotka muodostavat uuden lihaskudoksen rakenteen ollen tärkeä mille tahansa harjoitustavoitteille, riippumatta siitä, mihin tähtäät.

Milloin BCAA:ta tulisi käyttää?

Optimaalisten tulosten saamiseksi suosittelemme nautittavan 5g annoksia 2-4 kertaa päivässä - nauttien valikoimamme hedelmäisistä mauista yksinkertaisesti lisäämällä annos suosikkijuomaasi.

Tuote voidaan nauttia mihin aikaan päivästä tahansa, ennen tai harjoituksen aikana ja/tai sen jälkeen.

Vielä parempien tulosten saamiseksi

Impact Whey Protein & valmistettu korkealuokkaisesta ruoholla ruokitun naudan herasta, joka sisältää vaikuttavat 21g proteiinia per annos, tarjoten tarvitsemasi proteiinin korkealaatuisesta lähteestä.

Hyödyt

  • 1500mg BCAA:ta per annos
  • Sisältää L-leusiinia, L-isoleusiinia ja L-valiinia
  • Lisättyä B6-vitamiinia

Suositeltu käyttö

Optimaalisten tulosten saamiseksi nauti 3 tablettia päivässä.

Varoitus:Älä ylitä ilmoitettua suositeltua päivittäisannosta. Tuotetta ei tule käyttää korvaamaan monipuolista, tasapainoista ruokavaliota. Säilytä viileässä kuivassa paikassa suoralta auringonvalolta. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine, (magnesiumstearaatti, steariinihappo, piidioksidi), sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi),

 

Allergeenit:

Valmistettu laitoksesta, joka käsittelee maitoa, soijaa, munaa, gluteenia tai muita tuotteita.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 3 Tablettia

Annoksia per pakkaus - 40 (120 Tablettia), 80 (240 Tablettia)

Aktiiviset ainesosat

    Per Päiväannos *NRV
B6-vitamiini   2.1 mg 150%
      Per Päiväannos
L-Leusiini     2.25 g
L-Isoleusiini     1.125 g
L-Valiini     1.125 g

 

* Ravintoaineiden viitearvo

Arvostelut

Ei arvioita.

BCAA 1500

Valitse kuva

BCAA 1500
Back to top