• Gluten Free

    Gluten Free

BCAA 4:1:1

Pitkäketjuiset aminohapot

Maku
Pakkaus
Määrä

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + mysteerialennus Käytä koodia: MYSTEERI

Mega-alessa kaikki tuotteet jopa -60% + lisäksi mysteerialennus  | Käytä koodia: MYSTEERI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

Ovh: 17,49 € 11,37 € Säästä: 6,12 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

BCAA:t (haaraketjuiset aminohapot) ovat usein saatavilla 2:1:1 suhteessa, mutta Myproteinin tarjoama 4:1:1 suhde auttaa sinua nyt stimuloimaan lihastesi kasvua entistä enemmän.

BCAA:t 4:1:1 suhteessa ovat Leusiini, Isoleusiini ja Valiini. Tutkimukset ovat osoittaneet Leusiinin merkityksen ja kyvyn stimuloida lihasten kasvua säätelemällä entsyymejä jotka saavat aikaan proteiini synteesiä.

Isoleusiini ja Valiini ovat sisällytettynä tuotteeseen sillä niiden on tutkittu auttavan Leusiinin imeytymistä aineenvaihduntaan jolloin se saadaan parhaiten käyttöön jokaisessa annoksessa.

BCAA:t ovat tärkeitä sillä ne estävät kudoksen hajoamista treenaamisen aikana ja ne auttavat ylläpitämään lihaskudosta sekä kehon glykogeenivarastoja.

Toisin kuin muut aminohapot, haaraketjuiset aminohapot (BCAA) eivät imeydy vatsassa vaan suoraan lihaksessa. Tämä ainutlaatuinen kyky auttaa rakentamaan lihaskudosta ja pysäyttämään katabolian. Keho ei pysty syntetisoimaan Leusiinia, Isoleusiinia ja Valiinia minkä vuoksi nämä ainutlaatuiset aminohapot ovat välttämättömiä kasvulle.

Voit nostaa haaraketjuisten aminohappojen tehoa nauttimalla 10mg B6-vitamiinia jokaista 10g (BCAA) kohden.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Auttaa ylläpitämään lihaskudosta
  • Tehostaa lihasmassan lisäämistä
  • Välttämätön kehon kudosten kasvulle

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: 5 grammaa 2-4 kertaa päivässä optimaalisten tulosten saamiseksi.

Paras nautittuna veden tai muun haluamasi juoman kanssa.

Sekoita 2 pientä MP annosmitallista (5g) haluamaasi määrään vettä tai muuta juomaa ja nauti välittömästi.

1 x MP Pannosmitallinen (pieni) painaa 2.2g. (ei sisälly)

Ainesosat

BCAA (Leusiini:Isoleusiini:Valiini), Sitruunahappo (Berry Blast), Väriaine (punajuuriväri [Berry Blast], Antosyaani [Berry Blast]), Aromit (maustetut versiot), Makeutusaine (Sukraloosi® [maustetut versiot]).

Sinisen Vadelman maku: Haaraketjuisten aminohappojen jauhesekoitus (59%) (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), leusiini (34%), aromit (luonnollinen aromi, keinotekoinen aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami kalium), väri (briliant blue)

Sitruunan & Limen maku: Haaraketjuisten aminohappojen jauhesekoitus (59%) (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), leusiini (34%), aromit (luonnollinen aromi, keinotekoinen aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami kalium), värit (tartratsiini*, briliant blue).

* Tartratsiinilla saattaa olla negatiivisia vaikutuksia lasten keskittymiskykyyn ja valppauteen.

Appelsiinin maku: Haaraketjuisten aminohappojen jauhesekoitus (59%) (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), leusiini (34%), aromit (luonnollinen aromi, keinotekoinen aromi, makeutusaineet ( sukraloosi, asesulfaami kalium), väri (sunset yellow*)).

*Sunset yellow:lla saattaa olla negatiivisia vaikutuksia lasten keskittymiskykyyn ja valppauteen.

Hapan Omenan maku: Haaraketjuisten aminohappojen jauhesekoitus (59%) (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), leusiini (34%), aromit (luonnollinen aromi, keinotekoinen aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami kalium), väri (sunset yellow*)).

*Sunset yellow:lla saattaa olla negatiivisia vaikutuksia lasten keskittymiskykyyn ja valppauteen.

Vesimelonin maku: Haaraketjuisten aminohappojen jauhesekoitus (59%) (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini), leusiini (34%) aromit (luonnollinen aromi, keinotekoinen aromi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami kalium), väri (allura red*).

*Allura redillä saattaa olla negatiivisia vaikutuksia lasten keskittymiskykyyn ja valppauteen.

Ravitsemustietoa

Määrä per 5g serving:

BCAA: 5g.

Huomioithan että ravintoarvo on otettu maustamattomasta tuoteversiosta. Valitessasi maustetun versio BCAA-sisältö laskee noin 0.75g per annos

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

BCAA 4:1:1

Valitse kuva

BCAA 4:1:1