• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Bedtime Extreme

Unelmoitko kehityksestä?

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
23,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Päivän päättyminen ei tarkoita sitä, että kehityksesi olisi pysähtynyt. Uudistettu sekoituksemme sisältää hitaasti vapautuvaa proteiinia, jolla varmistat kehosi jatkuvan proteiinin saannin, jopa nukkuessa.

Herää aamulla valmiina ja vahvana seuraavaan harjoitukseen.

Mitkä ovat Bedtime Extreme:n hyödyt?

Se sisältää mahtavat 45 g proteiinia annosta kohden, joka ylläpitää lihasta ja edistää lihasmassan kasvua. Proteiini on tärkeä kaikille kuntotavoitteille.

Lisäksi se on vähäsokerinen, joten ruokavalioosi ei pääse turhia kaloreita. Olemme lisänneet myös magnesiumia, joka edistää elimistön normaalia proteiinisynteesiä ja lihasten toimintaa sekä sinkkiä, joka edistää elimistön normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa.

Valitse kolmesta herkullisesta mausta: chocolate smooth, luonnollinen banaani ja suosikkimme kermainen mansikka. Tämän jälkeen asetu makuulle ja anna Bedtime Extremen ottaa ohjat.

Milloin Milloin Bedtime Extreme tulisi käyttää?

Nauti 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa.

Vielä parempien tulosten saamiseksi. Kokeile

Protein Dessert– hyvän makuinen runsas proteiininen jälkiruoka soveltuu täydellisesti kaikille, jotka haluavat joskus herkutella. Jälkiruoka sisältää yli 30 g proteiinia annosta kohden.

Hyödyt

  • Sisältää 45g proteiinia per annos
  • Vähäsokerinen
  • Uusi, kehittyneempi ja hitaammin vapautuva sekoitus

Suositeltu käyttö

Lisää 2 1/2 suurta mitallista (60g) Bedtime Extremeä 300-400ml:aan vettä tai maitoa ja sekoita Myprotein shakerilla. Käytä heti aamulla tai n.30 minuuttia ennen nukkumaan menoa. Voit lisätä tuotetta myös smoothieisiin, puuroon tai vaikk jogurttiin.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suoralta auringonvalolta. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi osana aktiivista elämäntyyliä ja tasapainoista ruokavaliota. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Chocolate Smooth: Proteiinisekoitus (80%) (maito proteiini-isolaatti, micellar kaseiini maito heraproteiinikonsentraatti,maito emulgointiaine (soija lesitiini)), kalsiumkaseinaatti (maito), vapaan kananmunan valkuiaisjauhe, aromit ( rasvaton kaakaojauhe, aromit, makeutusaine (sukraloosi)), L-glutamiini, rasvaton kaakaojauhe, magnesiumoksidi, ksantaanikumi, sinkkisitraatti.

Strawberry Cream: Proteiinisekoitus (84%) (maito proteiini-isolaatti, micellar kaseiini maito heraproteiinikonsentraatti,maito emulgointiaine (soija lesitiini)), kalsiumkaseinaatti (maito), vapaan kananmunan valkuaisjauhe, aromit ( punajuurimehujauhe, aromi, makeutusaine (sukraloosi)), L-glutamiini, magnesiumoksidi, ksantaanikumi, sinkkisitraatti.

Natural Banana: Proteiinisekoitus (81%) (maito proteiini-isolaatti, micellar kaseiini maito heraproteiinikonsentraatti,maito emulgointiaine (soija lesitiini)), kalsiumkaseinaatti (maito), vapaan kananmunan valkuaisjauhe, aromit ( kurkumauute, luontaiset aromiaineet, makeutusaine (sukraloosi)), L-glutamiini, magnesiumoksidi, ksantaanikumi, sinkkisitraatti.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 ½ suurta mitallista (60g)

Annoksia per pakkaus - 17 (1kg), 42 (2.5kg), 83 (5kg)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos
Energia 1590 kJ/377 kcal 954 kJ/ 226 kcal
Rasvaa 2.7 g 1.6 g
  josta tyydyttynyttä 1.2 g 0.7 g
Hiilihydraatit 9.9 g 5.9 g
  joista sokereita 3.5 g 2.1 g
Proteiini 77 g 46 g
Suola 1 g 0.50 g
  Per 100g Per annos
Magnesium 781 mg (208% RI*) ​​​468mg (125% RI*)
Sinkki 60 mg (600 % RI*) 36 mg (360% RI*)

Aktiiviset ainesosat

  Per 100g Per annos
L- glutamiini 4.2  g 2.5  g

* Keskiverto aikuisen päivittäisen kulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintoarvot perustuvat mansikan makuun, muiden makujen ravintoarvot voivat vaihdella 10%

Arvostelut

Ei arvioita.

Bedtime Extreme

Valitse kuva

Bedtime Extreme
Back to top