• Gluten Free

    Gluten Free

Beta Ecdysterone

Cyanotis Vaga

Maku
Pakkaus
Määrä

Saa 30% alennusta kaikesta kun ostat Myrange tuotteita | Kooditon alennus

Veganuary & tipaton tammikuu - Osta vitamiineja & aminoita tai vegaanituotteita ja saa 30% alennusta tilauksestasi! Tai 25% muista tuotteista | Käytä koodia: 25FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 17.01.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
21,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Beta-Ecdysterone on luonnollinen phytokemikaali jota esiintyy yrteissä (mm. Cyanotis Vaga). Uusimmat tutkimukset ehdottavat että Beta-Ecdysterone voi, käytettynä yhdessä tasapainoisen painoharjoittelun kanssa, auttaa lihasmassan kasvattamisessa lisäämättä kuitenkaan kehon rasvaa.

Beta-Ecdysteronen on osoitettu stimuloivan proteiinin aineenvaihduntaa ja edistää kasvua samalla vähentäen kudosten hajoamista. Kun lihakset saavat enemmän proteiinia niiden koko ja voima kasvavat todennäköisemmin. Tätä prosessia kutsutaan proteiinisynteesiksi ja Beta-Ecdysteronen uskotaan auttavan tätä prosessia.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet Beta-Ecdysteronen olevan tehokkaampi yhdistettynä painoharjoitteluun ja proteiinipitoiseen ruokavalioon. Tämän yhdistelmän on osoitettu tuottavan nopeampia tuloksia ja pienentyneen palautimis ajan harjoituskertojen välillä.

Beta-Ecdysteronen käytöstä ei ole havaittuja sivuvaikutuksia ja sen on todettu auttavan alentavan kehon rasvapitoisuutta.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Voi tukea lihasten kasvua
  • Todettu vähentävän kehon rasvaa
  • Luontainen yrtti-uute

Suositeltu käyttö

Käytä 1 kapseli kahdesti päivässä proteiinipitoisen aterian yhteydessä.

Annoskoko: 1 kapseli

Annoksia per säiliö: 60

Huomio: Ei sovellu alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville, korkeasta verenpaineesta tai sydänongelmista kärsiville tai niille joilla on vaikeuksia unensaannissa.

Ainesosat

Beta Ecdysterone (Cyanotis Vaga), Mikrokiteinen selluloosa, Gelatiini (kapseli), Magnesiumstearaatti.

Ei lisättyjä väriaineita, lisäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä tai laktoosia. Ei lisättyä sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 Kapseli

Annoksia Pakkauksessa - 60 (60 Kapselia), 120 (120 Kapselia)

Tyypilliset Ravintoarvot

Per Annos
Beeta-ekdysteroni300 mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Beta Ecdysterone

Valitse kuva

Beta Ecdysterone
Back to top