• Vegaani

    Vegaani

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

CEE

Kreatiinietyyliesteri

Maku
Pakkaus
Määrä

20% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: BF20FI

BLACK FRIDAY-VIIKKO: 20% lisäalennusta! | Käytä koodia: BF20FI

Katso kaikki Black Friday-viikon tarjoukset kotisivultamme tai "tarjoukset"-napista painamalla

Tarjous on voimassa keskiyöhön 22.11.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€OSTA NYT
Ovh: 16,49 € 9,90 € Säästä: 6,59 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä CEE (kreatiinietyyliesteri) on?

Kreatiini Etyyliesteri (Ethyl Ester) on ainutlaatuinen kreatiinin muoto joka on kiinnittynyt rasvaliukoiseen etanoliesteriin. Tutkimukset ovat osoittaneet että kreatiinietyyliesteri voi imeytyä kehoon huomattavasti nopeammin verrattuna tavalliseen kreatiiniin. Useat tutkimukset ovat osoittaneet että kreatiini auttaa voiman, tehojen ja lihasmassa parantamisessa.

Loistavan imeytymisensä vuoksi Creatine Ethyl Esterin käyttö ei vaadi aloitusvaihetta.

Useita CEE-tabletteja käytettäessä voit saada ainoastaan 2g Creatine Ethyl Esteriä per annos – Myproteinin tuotteet sisältävät massiiviset 3g puhdasta CEE:tä jokaisessa annoksessa.

Huomio: Älä ylitä suositeltua käyttöä mikäli olet kärsinyt munuaisten tai maksan toimintahäiriöistä (luettelo ei ole täydellinen). Keskustele lääkärisi kanssa mikäli et ole varma tuotteen soveltuvuudesta. Tuotetta ei suositella käytettäväksi mikäli olet raskaana tai alle 18-vuotias. Kuten kaikkien kreatiinilisien käytön yhteydessä suosittelemme riittävää nesteytystä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Imeytyy helposti lisätyn etyyliesterin vuoksi
  • Auttaa ATP:n varastointia
  • Voi lisätä voimaa ja kokoa

Suositeltu käyttö

Nauti 6 tablettia tuntia ennen treeniä. Treenien välipäivinä nauti 6 tablettia samaan aikaan kuin treenatessa. 4-6 viikon yhtämittaisen käytön jälkeen jatka käyttöä 1-2 viikon tauon jälkeen.

Ainesosat

Kreatiinietyyliesteri HCL, Täyteaineet (kalsiumlaktaatti, kalsiumkarbonaatti, mikrokiteinen selluloosa), Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Väri (titaanidioksidi), glyseroli, pintakäsittelyaine (Karnaubavaha), Paakkuuntumisenestoaine (steariinihappo, piidioksidi, magnesiumstearaatti).

Allergeenit:

Valmistettu tehtaassa, joka käsittelee maitoa, soijaa, munia, gluteenia ja viljatuotteita.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 6 Tablettia

Annoksia Pakkauksessa - 30 (180 Tablettia), 60 (360 Tablettia)

Tyypilliset Ravintoarvot

      Per Annos
Kreatiinietyyliesteri HCl     3 g

Arvostelut

Ei arvioita.

CEE

Valitse kuva

CEE
Back to top