• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Dekstroosi

Maku
Pakkaus
Määrä

Osta enemmän, säästä enemmän: saa 20%, 25% tai jopa 30% alennusta tilauksestasi! | Kooditon alennus

OSTA ENEMMÄN, SÄÄSTÄ ENEMMÄN: Saa 30% alennusta koko tilauksestasi, kun ostat kolme tuotetta; 25% kun ostat kaksi tuotetta; 20% kun ostat yhden tuotteen | Kooditon alennus

Tarjous voimassa keskiyöhön 26.12.2017 asti tai niin kauan kun varastoa riittää. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
4,29 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Dekstroosi on?

Dekstroosi, joka tunnetaan myös maissisokerina, on yksinkertainen hiilihydraatti jolla on korkea glykeeminen indeksi (GI).

Dekstroosin hyödyt

Dekstroosi nostaa verensokeria ja palauttaa glykogeenivarastot nopeasti mikä tekee siitä ihanteellisen kaikille jotka haluavat kohottaa energiaa nopeasti.

Kenelle Dekstroosi sopii?

Dekstroosi soveltuu monenlaisille urheilijoille. Korkeita GI-hiilihydraatteja voidaan käyttää välittömästi ennen ja jälkeen liikunnan parhaan tuloksen saamiseksi. Dekstroosi olisi ihanteellinen joukkue- tai kestävyysurheiluun, joka vähentää lihasten glykogeenivarastoja.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Loistava energian lähde
 • Korkean GI-tason hiilihydraatti
 • Makean makuinen ja helposti sekoittuva

Suositeltu käyttö

Hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista† korkean intensiteetin ja/tai kestävyysliikunnan jälkeen. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden mitan (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden suurta mitallista (50g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta.

†Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: Dekstroosijauhe (100%)

Ravitsemustietoa

Per 80g annos:
Energiaa: 320kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 0.0g
Hiilihydraatteja: 80g
joista sokeria: 80g
Rasvaa: 0.0g

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Dekstroosi

Valitse kuva

Dekstroosi
Back to top