SÄÄSTÄ 33% LÄHES KAIKESTA!
KÄYTÄ KOODIA: 33FI
40% VEGAANITUOTTEISTA!

Pahoittelut, tämä tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta

MUUT ASIAKKAAT OSTIVAT SEN SIJAAN

L-DMAE bitartraatti (100%)

Aineenvaihduntaa tukevan koliinin edelläkävijä

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR

L-DMAE bitartraatti (100%)

Aineenvaihduntaa tukevan koliinin edelläkävijä

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR

Määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Säästä 33% lähes kaikesta | KOODI: 33FI

Säästä 40% lähes kaikilla koodilla: 40FI

*Ei koske valikoituja tuotteita, kuten uutuusvaatteita, näytteitä tai tuoteuutuuksia.

Osta nyt

Pikatoimitus saatavilla
Tilaa ennen klo 20 niin toimitamme tilauksen seuraavana arkipäivänä (ennen klo 14 viikonloppuisin ja juhlapyhinä). Toimitus mahdollista useimpiin Englannin osoitteisiin.

Mitä voin tehdä mikäli en ole täysin tyytyväinen tilaukseen?

Arvostelut

Overall Rating : 2.0 / 5 (1 Arvostelut)
  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Placeboa

Olen kokeillut edeltävästi DMAE:ta, joka toimi erityisen hyvin. Keskittymiskykyni ja vireystilani parani selkeästi noin puolen tunnin sisällä valmisteen ottamisesta. Pitkästyttävillä luennoilla ja tenteissä keskittymiskykyni ja vireyteni säilyi loppuun saakka, kun viereisissä penkeissä kurssikaverit nukahtelivat. Harmittavasti Myprotein.fi:n myymällä DMAE-jauheella ei ole ollut mitään huomattavaa vaikutusta vireystilaani tai keskittymiskykyyni. Olen ottanut DMAE-jauhetta yksistään veden kanssa, kofeiinipitoisiin juomiin sekoitettuna, PWO-tyyppisiin tehonlisääjiin sekoitettuna, eikä millään kombinaatiolla saa aikaan vastaavaa vaikutusta, kuin mitä aikaisemmin koin. Toleranssilla ei liene olevan mitään vaikutusta asiaan, sillä ennen Myprotein.fi:n valmisteeseen siirtymistä oli kulunut muutamia kuukausia edeltävän DMAE-tuotteen loppuun käyttämisestä. Myöskään saturaatiolla ei liene olevan mitään vaikutusta asiaan, sillä olen käyttänyt Myprotein.fi:n DMAE-jauhetta säännöllisesti noin vuoden ajan, ja oletan elimistöni DMAE-pitoisuuden olleen tasainen pidemmän aikaa. Kaiken kaikkiaan tuote on ollut pettymys. Jauheen vaikutukset ovat huomaamattomia tai olemattomia. Jauheen maku on hyvin kirpeä ja maistuu läpi suuremmassakin nestesekoituksessa. Mikäli jotakin hyvää haluaa tuotteesta sanoa, yksi pussi on hyvin riittoisa (yksi pussi kestää noin vuoden) ja edullinen. Mitään vaikutusta sillä ei kuitenkaan ole, ellei lasketa placebo-mahdollisuutta. Mikäli Myprotein.fi luottaa placebo-efektiin, niin oletettavasti kaikki lisäravinnejauheet ovat sitten samaa jokaisessa pussissa.
Goes Well With:
Vuoden käytön jälkeen ja ilman huomattavia vaikutuksia tuotetta en voi nykyisellään suositella kenellekään.

Oliko tästä apua?