• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Exceed (näyte)

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
1,39 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Exceed on edistyksellinen yhdistelmä aminohappoja ja elektrolyyttejä kasvattamaan energian tuotantoa, lisäämään voimaa ja kestävyyttä, nopeuttamaan palautumisprosessia ja kasvattamaan puhdasta lihasmassaa. Tieteellisesti todistettu 2:1:1 suhde haaraketjuisia aminohappoja (L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini) lisättynä beta-alaniiniin, joka on keskeisin aminohappo ja sitrulliinimalaatti auttaa elimistöä rakentamaan optimaalisen ympäristön kasvattamaan puhdasta lihasmassaa sekä parantamaan suorituskykyä.

Useat tutkimukset ovat todistaneet, että haaraketjuisista aminohapoista voi olla hyötyä parantamaan suorituskykyä, vähentämään väsymystä sekä kasvattamaan energiatasoja. Rajoittamalla tryptofaanitasoja (aminohappo,joka aiheuttaa väsymyksen tunnetta aivoissa) BCAA:n avulla jaksat treenata kauemmin. Haaraketjuisten aminohappojen on myös osoitettu estämään kataboliaa ja edistävän puhtaan lihasmassan kasvua treenatessa.

Jokainen annos tarjoaa tärkeitä ja mahtavia yhdistelmiä beta-alaniinia, sitrulliinimalaattia ja B5-vitamiinia, tehden Exceedista yhden kehittyneimmistä aminohappo ravintolisistä markkinoilla. Kasvattamalla energian määrää vähennät väsymyksen tunnetta ja maitohappojen muodostumista lihaksiin. Exceed auttaa sinua jaksamaan treenaamaan täysillä loppuun asti.

Exceed on myös erinomainen lisäravinne niille, jotka haluavat laihtua ja vähentää kehon rasvaa käyttämättä piristeitä kuten kofeiinia. Edistämällä lihaskasvua ja lisäämällä puhtaan lihasmassan määrää kasvatat potenttiaalia kehossasi polttaa rasvaa itsenäisesti ja ylimääräisiä kaloreita. Exceed yhdistää markkinoiden parhaimpia pre-workout ainesosia erittäin tehokkaassa ja helppokäyttöisessä muodossa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Edistyksillinen aminohappo yhdistelmä nostattamaan energian tuotantoa sekä puhdasta lihasmassaa
  • Tieteellisesti todistettu 2:1:1 suhde aminohappoja
  • Sisältää myös beta-alaniinia ja sitrulliinimalaattia.

Suositeltu käyttö

Lisää 250ml vettä juomapulloon. Sen jälkeen lisää puolet isosta kauhasta (20 grammaa) jauhetta, ravistele hyvin ja nauti. Käytä tuotetta 1-3 kertaa päivässä. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme käytettäväksi ennen treenejä ja treenien aikana. Isoon MyProtein kauhaan mahtuu 40 grammaa tuotetta.

Ainesosat

Edistyksellinen yhdistelmä aminohappoja (BCAA 2:1:1 [Leusiini, Isoleusiini, valiini, emulgointiaine (soijalesitiini), glutamiini, sitrulliinimalaattia, beta-alaniini, sitruunahappo (berry blast & tropical storm maut), väriaineita (punajuuri [berry blast maku], antosyaania [berry blast maku], karoteeni [tropical storm maku]), aromit (maustetut tuotteet), elektolyyttijauhe (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, kalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi), makeutusaine (sukraloosi, maustetut tuotteet)), B5-vitamiini (pantoteenihappo).

Ravitsemustietoa

Ravintosisältö

Per 100gPer annos*RI
Energia1490 kJ/356 kcal298 kJ/71 kcal4%
Rasva0 g0 g0%
josta tyydyttyneitä0 g0 g0%
Hiilihydraatit2 g0.4 g0%
joista sokereita0.5 g0.1 g0%
Proteiini87 g17 g34%
suola0 g0 g0%
pantoteenihappo10.5 mg175%
kloridi320 mg40%
Per annos
L-leusiini5 g
L-glutamiini3.4 g
L-Isoleusiini2.5 g
L-valiini2.5 g
sitrulliinimalaatti2.3 g
beta alaniini1.7 g
natrium210 mg

 

* Keskiverto aikuisen päivittäisen kulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintoarvot perustuvat Berry Blast versioon, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella n. 10%

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

3.0

3.0

(1 Arvostelu)

  • 5    0
  • 4    0
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

Voe

Yhteensä:

3

Sekoittuvuus:

4

Maku:

1

Tehokkuus:

3

Maku oli meikäläiselle hieman outo, jopa hieman luotaantyöntävä. Muuten kyllä tehokkaalta tuntui. En kuitenkaan maun takia uudestaa varmaan osta.

Fri Dec 23 05:24:20 GMT 2016 mukaan Jarzzki

Exceed (näyte)

Valitse kuva

Exceed (näyte)
Back to top