Focus + Energy kapselit

Ainutlaatuinen tupla-kapseli

Maku
Pakkaus
Määrä

Osta enemmän, säästä enemmän: saa 20%, 25% tai jopa 30% alennusta tilauksestasi! | Kooditon alennus

OSTA ENEMMÄN, SÄÄSTÄ ENEMMÄN: Saa 30% alennusta koko tilauksestasi, kun ostat kolme tuotetta; 25% kun ostat kaksi tuotetta; 20% kun ostat yhden tuotteen | Kooditon alennus

Tarjous voimassa keskiyöhön 26.12.2017 asti tai niin kauan kun varastoa riittää. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
13,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Focus + Energy kapselit ovat?

Focus + Energy kapselit sisältävät yhdistelmän kofeiinia, tauriinia, koentsyymi Q10 ja B-vitamiineja. Kapselit tulevat erityisesti suunnitellussa duo-kapselissa, joka auttaa peittämään epämiellyttäviä makuja ja hajuja sekä estää mahdollisen raaka-aineiden välisen vuorovaikutuksen.

Focus + Energy kapseleiden edut?

Focus + Energy Capsules kapselit tarjoavat 80mg kofeiinia per kapseli, jonka on osoitettu lisäävän tarkkaavaisuutta ja huomiointikykyä. Se sisältää myös sekoituksen niasiinia, B6-ja B12-vitamiineja, sekä pantoteenihappoa, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, vähentäen väsymystä ja uupumusta, ja tukien normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Jokainen 1 kapselin annos tarjoaa myös 5mg koentsyymi Q10 ja tauriinia.

Kenelle Focus + Energy kapselit sopivat?

Focus + Energy kapselit ovat ihanteellisia kaikille, jotka haluavat lisätä energiatasojaan ennen treenejä. Suosittelemme Focus + Energia kapseleita nautittavaksi aamulla tai 45-60 minuuttia ennen treenejä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Kofeiinin on osoitettu lisäävän tarkkaavaisuutta ja vireyttä
  • Edistää normaalia energiakapasiteettia
  • Ainutlaatuinen duo-kapseli muotoilu

Suositeltu käyttö

Ota 1 kapseli aamulla tai 45-60 minuuttia ennen treenejä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Varoitus: Korkea kofeiinipitoisuus. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Sisältää 80 mg kofeiinia annosta kohti. Huomautus: Carmosine värillä voi olla haitallinen vaikutus lasten aktiivisuuteen ja huomiokykyyn. Älä ylitä ilmoitettua suositeltua päivittäistä annosta. Tätä tuotetta ei saa käyttää korvaamaan monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa suojassa auringonvalolta. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Orgaaninen Hamppuöljy, Liivate, Kofeiini, Palmuöljy, Kookosöljy, Liivate (Nauta), Soijalesitiiniä liuotettuna Soijaöljyyn, rikastettuna Fosfatidyylikoliinillä, Sakeuttamisaine (Valkoinen Mehiläisvaha), Nikotiiniamidi, Tauriini, Panax Ginsengjuuri, Koentsyymi Q10, Kalsium D Pantotenaatti, Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi, Vesi, Väri (Titniumdioksidi, Rautaoksidi, Karmoisiini).

Allergeenit:

katso lihavoitu ainesosaluettelo. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös maitoa, munia, gluteenia ja niistä valmistettuja tuotteita.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 Kapseli

Annoksia Pakkauksessa - 90 (90 Kapselia), 180 (180 Kapselia)

Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos *RI
Niasiini   8 mg NE 50%
B6-vitamiini   0.7 mg 50%
B12-vitamiinia   1.3 µg 50%
Pantothenic Acid   3 mg 50%
      Per Annos
Kofeiini     80 mg
Tauriini     5 mg
Co-enzyme Q10     5 mg

 

* Reference intake of an average adult (8400kJ /2000 kcal)

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Focus + Energy kapselit

Valitse kuva

Focus + Energy kapselit
Back to top