High Protein Bar (Näyte)

30g proteiinia

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
2,69 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä ovat High Protein patukat?

Uudet High Protein patukat ovat kätevä, ravitseva ja herkullisen makuinen proteiinivälipala. Uusimme vanhoja High Pro patukoita siten, että nyt jokainen 80g patukka sisältää jopa 30g korkealaatuista proteiinia joka on sekoitus hitaasti ja nopeasti vapautuvia proteiineja. High Protein Bar ei ole tavallinen proteiinipatukka, olemme tehneet sen ravintosisältöön parannuksia jotta voimme taata, että tarjoamamme tuote on korkeinta mahdollista laatua.

Monet ihmiset elävät nykypäivänä erittäin hektistä elämää, jolloin voi olla hankalaa saada tarvittavaa määrää proteiinia ja saatetaan tyytyä nopeisiin ja epäterveellisiin vaihtoehtoihin tai jopa skipata aterioita. High Protein patukat on suunniteltu erittäin käteväksi ja nopeasti nautittavaksi. Voit säilyttää niitä taskussa, kassissa tai vaikka auton hansikaslokerossa jolloin sinulla on aina terveellinen ja proteiinipitoinen välipala lähellä.

Parannetun tekstuurin lisäksi olemme kehittäneet uusia makuja jotka varmasti tyydyttävät makeannälän. Testaa uusia herkullisia Chocolate Coconut ja Strawberries/Cream makuja.

High Protein patukoiden hyödyt

High Protein patukoissa on 30g proteiinia per patukka, mikä edistää lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa.

Yli 23g hiilihydraatteja per patukka, vähäsokerinen ja kuitupitoinen. Erinomainen täydentämään energiavarastot.

Kenelle High Protein patukat sopivat?

High Protein patukat ovat niin herkullisia, että on vaikea uskoa, että ne voivat parantaa ruokavaliotasi. Vähäsokerinen patukka on erinomainen vaihtoehto epäterveellisille välipaloille. High Protein patukat ovat herkullinen ja kätevä tapa lisätä päivittäistä proteiinin ja hiilihydraatin saantia.

Hyödyt

  • Proteiinipitoinen
  • Sekoitus nopeasti ja hitaasti vapautuvia proteiineja
  • Kuitupitoinen
  • Yli 23g hiilihydraatteja
  • Vähäsokerinen

Suositeltu käyttö

Suositeltu käyttöohje

Käytä proteiinipitoisena välipalana aterioiden välissä tai koska tahansa päivän aikana lisäämään päivittäistä proteiinin saantia. Ei sovellu vegetaareille.

Varoitus:Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuotetta ei tule käyttää vaihtelevan ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suoralta auringonvalolta.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu tuoteseloste. Saattaa sisältää myös vehnää, kauraa, ohraa, kananmunia, pähkinöitä, seesaminsiemeniä ja rikkidioksidia.

Chocolate Coconut maku: Proteiinisekoitus (18%) (maitoproteiini, heraproteiinikonsentraatti (maito)), humektantit (glyseroli, maltitoli), hydrolysoitu kollageeni, maitosuklaan makuinen päällys (14%) (makeutusaineet (isomalt, sukraloosi), hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, herajauhe (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, fortifioitu vehnäjauho (vehnäjauho, kalsiumkarbonaatti, rauta, niasiini, tiamiini), emulgointiaineet (soijalesitiini, E476), luontaiset aromit), frukto-oligosakkaridit, soijaproteiini-isolaatti, täyteaine (polydekstroosi), kuivattu kookos, aromit, rypsiöljy, suola, makeutusaine (sukraloosi), antioksidantti (luontainen tokoferolisekoitus).

Varoitus: Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Chocolate Orange maku: Proteiinisekoitus (26%) (maitoproteiini, heraproteiinikonsentraatti (maito)), humektantit (glyseroli, maltitoli), tumman suklaan makuinen päällys (14%) (makeutusaineet (isomalt, sukraloosi), hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaineet (soijalesitiini, E476)), hydrolysoitu kollageeni, frukto-oligosakkaridit, soijaproteiini-isolaatti, täyteaine (polydekstroosi), värit (karoteeni, kurkumiini, karmiininpunainen), aromit, rypsiöljy, suola, makeutusaine (sukraloosi), antioksidantti (luontainen tokoferolisekoitus).

Varoitus: Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Chocolate Mint maku: Proteiinisekoitus (20%) (heraproteiinikonsentraatti (maito), maitoproteiini), humektantit (glyseroli, maltitoli), hydrolysoitu kollageeni, tumman suklaan makuinen päällys (14%) (makeutusaineet (isomalt, sukraloosi), hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaineet (soijalesitiini, E476)), frukto-oligosakkaridit, soijaproteiini-isolaatti, täyteaine (polydekstroosi), väri (luteiini), aromit, rypsiöljy, suola, spirulina jauhe, makeutusaine (sukraloosi), antioksidantti (luontainen tokoferolisekoitus).

Varoitus: Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Strawberry & Cream maku: Proteiinisekoitus (20%) (heraproteiinikonsentraatti (maito), maitoproteiini), humektantit (glyseroli, maltitoli), hydrolysoitu kollageeni, maitosuklaan makuinen päällys (14%) (makeutusaineet (isomalt, sukraloosi), hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, herajauhe (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, fortifioitu vehnäjauho (vehnäjauho, kalsiumkarbonaatti, rauta, niasiini, tiamiini), emulgointiaineet (soijalesitiini, E476), luontaiset aromit), frukto-oligosakkaridit, soijaproteiini-isolaatti, täyteaine (polydekstroosi), kylmäkuivattu mansikkajauhe, aromit, rypsiöljy, väri (punajuurenpunainen), happo (sitruunahappo), suola, makeutusaine (sukraloosi), antioksidantti (luontainen tokoferolisekoitus).

Varoitus: Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Vanilla & Honeycomb maku: Proteiinisekoitus (23%) (maitoproteiini, heraproteiinikonsentraatti (maito)), humektantit (glyseroli, maltitoli), maitosuklaan makuinen päällys (14%) (makeutusaineet (isomalt, sukraloosi), hydrogenoimaton palmu- ja palmunydinöljy, herajauhe (maito), vähärasvainen kaakaojauhe, fortifioitu vehnäjauho (vehnäjauho, kalsiumkarbonaatti, rauta, niasiini, tiamiini), emulgointiaineet (soijalesitiini, E476), luontaiset aromit), hydrolysoitu kollageeni, frukto-oligosakkaridit, soijaproteiini-isolaatti, täyteaine (polydekstroosi), aromit, rypsiöljy, suola, makeutusaine (sukraloosi), antioksidantti (luontainen tokoferolisekoitus).

Varoitus: Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ravitsemustietoa

Ravintosisältö

  Per 100g Per patukka (80g)
Energia 1347 kJ/328 kcal 1099 kJ/263 kcal
Rasva 7.9 g 6.3 g
  joista tyydyttyneitä 5.1 g 4.0 g
Hiilihydraatit 29 g 24 g
  joista sokereita 4.7 g 3.8 g
Kuitu 13 g 10 g
Proteiini 38 g 30 g
suola 0.70 g 0.56 g

 

Ravintoarvot perustuvat Vanilla and Honeycomb makuun, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella.

Arvostelut

Ei arvioita.

High Protein Bar (Näyte)

Valitse kuva

High Protein Bar (Näyte)
Back to top