Impact Whey Näytelaatikko

20 näytettä, 10 herkullista makua

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

Olemme tuoneet takaisin kolme suosituinta tarjoustamme! 

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: ALE25
Kaikki tuotteet kolme kahden hinnalla* | Käytä koodia: 3FOR2FI
Pillerit & aminot 40% alennuksella | Käytä koodia: AMINO40

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 24.09.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.

OSTA NYT
13,59 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Miksi kehitimme IWP näytelaatikon?

Lempimaun löytäminen voi olla hankalaa kun vaihtoehtoja on paljon. Tästä syystä Myprotein kehitti näytelaatikon joka sisältää 20 Impact Whey Protein näytettä 10:ssä eri maussa.

Mitä makuja näytelaatikko sisältää?

 • IWP Pecan Pie 25g näyte x 2
 • IWP Strawberry jam Roly Poly 25g näyte x 2
 • IWP Apple Crumble and Custard 25g näyte x 2
 • IWP Tiramisu 25g näyte x 2
 • IWP Banoffee 25g näyte x 2
 • IWP Chocolate Brownie 25g näyte x 2
 • IWP Natural Banana 25g näyte x 2
 • IWP Natural Chocolate 25g näyte x 2
 • IWP Natural Vanilla 25g näyte x 2
 • IWP Natural Strawberry 25g näyte x 2

Miten suunnittelimme Impact Whey Proteiinin?

IWP on valmistettu korkealaatuisesta, ruoho ruokitusta herasta ja se sisältää 21g proteiinia per 25g näytepussi. Keskeisten aminohappojen lisäksi IWP sisältää 4.5g BCAA:ta ja 3.6g glutamiinia per annos. Näytteessä on vain 1.9g rasvaa ja 1g hiilihydraatteja. Jos etsit korkealaatuista heraproteiinijauhetta jossa on erinomainen ravintoprofiili ja edullinen hinta, niin Impact Whey Proteiini on juuri sinua varten.

Mitkä ovat tuotteen hyödyt?

IWP edustaa kätevää ja korkealaatuista tapaa taata, että lihaksesi saavat tarvitsemansa määrän proteiinia joka päivä. Korkea proteiinipitoisuus edistää lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Tuotte sisältää vain 103 kaloria per annos joten se sopii erinomaisesti tueksi useisiin eri lajeihin ja eri tasoisille urheilijoille amatööristä ammattilaiseen.

Kenelle tuote sopii?

IWP sopii kaikille aktiivisille henkilöille lisäämään päivittäistä proteiininsaantia. Olit sitten ammattilainen tai harrastaja, proteiini on tärkeä osa jokaisen ruokavaliota.

Koska käyttää tuotetta?

Impact Whey Proteiini on nopeasti imeytyvä joten siitä saatavat hyödyt ovat optimimmillaan 30-60 minuuttia treenien jälkeen kun kehon aineenvaihdunta on nopeimmillaan. Voit käyttää sitä myös koska tahansa päivän aikana lisäämään päivittäistä proteiininsaantia. Voit sekoittaa jauheen veteen, maitoon, smoothieen tai vaikka kreikkalaiseen jogurttiin. Tutustu myös Impact Whey Proteiini resepteihin The Zone Recipe sivuilla.

Hyödyt

 • 4.5g BCAA:ta mukaanlukien 2g leusiinia per annos
 • 10 herkullista makua
 • Yli 20g proteiinia per näyte

Suositeltu käyttö

1. Lisää 1 suuri mitallinen (25g) veteen tai maitoon ja sekoita Myprotein shakerilla tasaiseksi. Maksimaalisen hyödyn saat kun käytät 30 minuuttia ennen/jälkeen harjoittelun.

2. Vaihtoehtoisesti voit käyttää tuotetta välipalana aterioiden välissä lisäämään päivittäistä proteiininsaantia.

3. Mikäli haluat käyttää tuotetta ennen nukkumaanmenoa, suosittelemme sekoittamaan jauheen maitoon jolloin imeytyminen on hitaampaa.

Ainesosat

Pecan Pie Flavour: Heraproteiinikonsentraatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), väri (E150a), aromit, makeutusaine (sukraloosi).

Strawberry Jam Roly Poly Flavour: Heraproteiinikonsentraatti (maito), (96%), emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, väri (punajuuren punainen), happo (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi).

Apple Crumble & Custard Flavour: Heraproteiinikonsentraatti (maito), (96%), emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, väri (E160a), makeutusaine (sukraloosi).

Tiramisu Flavour: Heraproteiinikonsentraatti (maito), (91%), emulgointiaine (soijalesitiini), kaakaojauhe, aromit, väri (E150c), makeutusaine (sukraloosi).

Banoffee Flavour: Heraproteiinikonsentraatti (maito), (96%), emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, mallasuute, makeutusaine (sukraloosi).

Chocolate Brownie Flavour: Heraproteiinikonsentraatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), vähärasvainen kaakaojauhe, aromit, makeutusaine (sukraloosi) .

Natural Banana Flavour: Heraproteiinikonsentraatti (maito), (96%), luontaiset aromit, väri (kurkumiini), emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi) .

Natural Chocolate Flavour : Heraproteiinikonsentraatti (maito), (91%), emulgointiaine (soijalesitiini), kaakaojauhe, aromit, makeutusaine (sukraloosi) .

Natural Vanilla Flavour: Heraproteiinikonsentraatti (maito), (96%), emulgointiaine(soijalesitiini), luontaiset aromit, makeutusaine (sukraloosi).

Natural Strawberry Flavour : Heraproteiinikonsentraatti (maito), (96%), emulgointiaine (soijalesitiini), luontaiset aromit, väri (punajuuren punainen), makeutusaine (sukraloosi) .

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 mitallinen (25g)

Annoksia pakkauksessa - 1 (25g)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos
Energia 1705 kJ/403 kcal 425 kJ/101 kcal
Rasvaa 7.4 g 1.9 g
  josta tyydyttynyttä 4.9 g 1.2 g
Hiilihydraatit 6.3 g 1.6 g
  joista sokereita 1.4 g 0.4 g
Proteiini 77 g 19 g
Suola 0.25 g 0.06 g

* Keskiverto aikuisen päivittäisen kulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintoarvot perustuvat Natural Banana versioon, muiden makujen ravintoarvot voivat vaihdella 15%.

Arvostelut

Ei arvioita.

Impact Whey Näytelaatikko

Valitse kuva

Impact Whey Näytelaatikko
Back to top