• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Impact Whey Protein 250g

Denaturoimaton heraproteiinikonsentraatti

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
6,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Myprotein suosituin proteiinijauhe Impact Whey Protein® on valmistettu käyttämällä ainoastaan korkealaatuista heraproteiinitiivistettä ja sisältää 82% proteiinia. Mikäli ’re etsit laadukasta ja maistuvaa heraproteiinia joka tuo rahallesi vastinetta tämä on sinun tuotteesi.

Impact Whey Protein® on saatavilla 19 herkullisissa mauissa mukaanlukien: Maustamaton, Chocolate Smooth, Strawberry Cream, Vanilla, Banana, Cookies and Cream ja Chocolate Mint. Myprotein Impact Whey Protein® on loistava heraproteiinikonsentraatin lähde joka on tehty kasvissyöjille soveltuvasta makeasta juustosta ja on maailman johtavien heraproetiinivalmistajien tuottama. Heraproteiinilla on korkein biologinen arvo (BV) entä millään muulla proteiinilla ja heraproteiinikonsentraatti sisältää sekä välttämättömiä että ei-välttämättömiä aminohappoja.

Tuotantoprosessi tapahtuu ristivirtaukseen perustuvalla suodatusmenetelmällä ja matalassa lämpötilassa mikä varmistaa että herassa säilyvät kaikki luonnolliset komponentit sekä korkea ravinteellinen arvo, ja mahdollistaa näin laadukkaan heraproteiinitivisteen tuottamisen.

Myprotein Impact Whey Protein® sisältää yli 82g proteiinia per 100g (kuiva-aineesta), vain vähän rasvaa ja laktoosia, ja korkean kalsiumpitoisuuden. Impact Wheat Protein on erinomainen välttämättömien aminohappojen lähde ja sisältää suurimman luontaisista proteiineista löydettävän määrän haaraketjuisia aminohappoja.

Tuotteen jäljitettävyys on yksi tärkeimpiä osia laaduntarkkailussa, minkä vuoksi työskentelemme suoraan johtavien heratuottajien kanssa.

Tuotteen proteiinifraktiot ovat: 44% Beta lactoglobulin, 17% Alpha lactalbumin, 1.5% Bovine serum albumin, 8% Immunoglobulin G, 0.5% Lactoferrin, 26% Glycomacropeptide. Tuotteen aminohappoprofiili löytyy sivun alhaalta kohdasta ‘Certificates’.

Etkö ole varma minkä maun valitsisit? Kokeile 25g näytteitä ennen ostopäätöstä. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Suosituin proteiinimme
  • Yli 80% proteiinia per annos
  • Loistava aminohappo profiili
  • Korkein biologinen arvo verrattuna muihin proteiineihin
  • Ihanteellinen kudosten korjaamiseen ja rakentamiseen
  • Loistavan makuinen ja helppo sekoittaa

Suositeltu käyttö

Sekota 1 MP (suuri) annosmitallinen (25g) 150-250ml:aan vettä tai maitoa. Käytä 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.

1 x tasainen MP annosmitallinen (suuri) painaa 25g. (ei sisälly)

Ainesosat

Denaturoimaton Heraproteiinikonsentraatti', Kaakaojauhe (Chocolate Smooth, Chocolate Caramel ja Mocha), Aromit (maustetut versiot), Sitruunahappoa (Raspberry, Vanilla and Raspberry, Strawberry Jam Roly Poly & Summer Fruit), Mallasuute (Latte, Toffee, Chocolate Caramel & Banoffee), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Omenahappo (Choc Coconut), Makeutusaine (Sucralose® [maustetut versiot]), Väriaine (Punajuuriväri [Raspberry, Vanilla and Raspberry, Strawberry Cream, Strawberry Jam Roly Poly, Summer Fruits and Rhubarb & Custard], Antosyaani [Raspberry], Kurkumiini [ Banana & Summer Fruits], Karamelli [Choc Coconut ja Sticky Toffee Pudding]). *Maidosta

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 Mitta (25g)

Annoksia per pakkaus - 10 (250g)

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per 100g Per Annos *RI
Energiaa 1740 kJ/412 kcal 435 kJ/103 kcal 5%
Rasvaa 7.5 g 1.9 g 3%
  joista tyydyttyneitä 5.0 g 1.3 g 6%
Hiilihydraatteja 4.0 g 1.0 g 0.5%
  joista sokereita 4.0 g 1.0 g 1%
Proteiinia 82 g 21 g 41%
Suolaa 0.50 g 0.13 g 2%

* Keskivertoaikuisen viitteellinen saanti (8400 kJ/2000 kcal)

Tyypilliset ravintoarvot perustuvat maustamattomaan versioon, valittaessa maustettu vaihtoehto ravintoarvot voivat vaihdella jopa 10%.

Arvostelut

Ei arvioita.

Impact Whey Protein 250g

Valitse kuva

Impact Whey Protein 250g
Back to top