• Gluten Free

    Gluten Free

L Leucine

Keskeinen aminohappo

Maku
Pakkaus
Määrä

ALE: Jopa 40% kaikista tuotteista + 10% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 10FI

ALE: Jopa 40% alennusta kaikesta + 10% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: 10FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 29.04.2018 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€. 
OSTA NYT
Ovh: 11,49 € 9,19 € Säästä: 2,30 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

L Leusiini on välttämätön aminohappo. Keho ei pysty itse tuottamaan välttämättömiä aminohappoja, vaan ne on saatava ravinnosta. Välttämättömiä aminohappoja esiintyy luonatisesti pähkinöissä, tummassa riisissä ja täysjyväleivässä tai ravintolisissä. L-leusiini on kokonaisuudessaan noin 8% kehon proteiini rakenteen aminohapoista. Se on lisäksi kudosten neljänneksi keskittynein aminohappo.

Koska l-leusiini on yksi kolmesta välttämättömästä BCAA:stase on olennainen yleiselle terveydelle. L-leusiinin ensisijaiset urheilulliset toiminnot ovat:

Auttaa ylläpitämään lihasmassaa.

Antaa keholle energiaa urheilusuoritusten aikana.

Ylläpitää lihasten glykogeeniä (glukoosi mikä varastoituu lihaskudokseen ja auttaa suorituksessa).

Ylläpitää typpitasapainoa.

Auttaa parantamaan focusta.

L-leusiinin vaikutukset ruokavaliossa ovat kiistämättömiä. Se on vahvin haaraketjuisista aminohapoista (BCAA) ja tunnettu myös ”rajoittava ravinteena”. Tämä tarkoittaa sitä, että elimistö tarvitsee tarpeeksi l-leusiinia suhteessa muihin aminohappohin jotta keho voi hyötyä täysin saadusta ruoasta!

Mikäli elimistö ei saa tarpeellisia määriä l-leusiinia ruokavaliosta, ei keho pysty hyötymään kaikkea saamaansa proteiinia. Nautittu proteiinin määrä ei vaikuta protieiinin imeytymiseen. Mikäli l-leusiinia ei saada riittävästi ruokavaliosta, eivät monet lisäravinteet ja valmisteet imeydy kokonaisuudessaan.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Auttaa säilyttämään kudosta
  • Antaa energiaa kehollesi
  • Voi auttaa parantamaan keskittymiskykyä

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: 2 - 3g kahdesti päivässä. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä 45 minuuttia ennen treeniä sekä treenin jälkeen. Yksi annos treenin välipäivinä.

Sekoita 1 pieni MP annosmitallinen (2g) haluamaasi määrään vettä tai muuta juomaa ja nauti välittömästi. Paras nautittuna tyhjään vatsaan.

1 x MP annosmitallinen (pieni) painaa 1.5g.

Ainesosat

Tämä tuote on 100% L Leusiini ilman lisättyjä tai poistettuja ainesosia.

Ravitsemustietoa

100% L Leusiini

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

L Leucine

Valitse kuva

L Leucine
Back to top