SÄÄSTÄ 33% LÄHES KAIKESTA!
KÄYTÄ KOODIA: 33FI
40% SNACKSEISTÄ!

Pahoittelut, tämä tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta

MUUT ASIAKKAAT OSTIVAT SEN SIJAAN

Liquid L-Carnitine

Helposti nautittava ainutlaatuinen vitamiinisekoitus

EUR

Liquid L-Carnitine

Helposti nautittava ainutlaatuinen vitamiinisekoitus

EUR

Määrä:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Säästä 33% lähes kaikesta | KOODI: 33FI

Säästä 33% lähes kaikilla koodilla: 33FI

*Ei koske valikoituja tuotteita, kuten uutuusvaatteita, näytteitä tai tuoteuutuuksia.

Osta nyt

Pikatoimitus saatavilla
Tilaa ennen klo 20 niin toimitamme tilauksen seuraavana arkipäivänä (ennen klo 14 viikonloppuisin ja juhlapyhinä). Toimitus mahdollista useimpiin Englannin osoitteisiin.

Mitä voin tehdä mikäli en ole täysin tyytyväinen tilaukseen?

Mitä muut asiakkaat ostivat:

Arvostelut

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 Arvostelut)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Asiakasmielipiteet

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Liquid L-Carnitinen arviostelu.

Ostin My Protein:ilta neljä pulloa Liquid L-Carnitinea,ja olen käyttänyt tuotetta päivittäisen voimaharjoittelun aikana. Minulta on lähtenyt senttejä vyötäröstäni ja olen hoikentunut muualta kehostani kauttaaltaan. Olen kokenut Liquid L-Carnitinen myös auttavan saliohjelmieni aikana piristävästi,ja olen saavuttanut selviä tuloksellisia parannuksia lihaksieni kasvussa. Ennen jouduin väkisin vääntämään itseni salille,nyt odotan innolla jokaista saliohjelmaa. Suosittelen Liquid L-Carnitinea kaikille-sukupuolesta katsomatta-,jotka haluavat laihtua ja saavan painoa alas helposti ja pysyvästi. Liquid L-Carnitine sekoittuu veteen tai mehuun vaivattomasti ja sen maku on herkullinen. Annan Liquid L-Carnitinelle täydet viisi tähteä.

Goes Well With:

Liquid L-Carnitine sopii kaikille,jotka haluavat selviä tuloksia painonpudotuksen avuksi,ja kaikille jotka haluavat painonalenemisen olevan pysyvää ilman tyypillistä haitariefektiä.

Oliko tästä apua?

Liquid L-Carnitinen arvostelu.

Ostin MyProtein:ilta Liquid L-Carnirinea rasvanpolttoon ja salitreenin tehostamiseen. Tulokset ovat olleet positiivisia. Vyöräröstäni on lähtenyt senttejä jokapäiväisen Liquid L-Carnatinen käytön ansiosta,ja jaksaminen salilla on moninkertaistunut. Ennen salille lähtö oli voimille ottavaa,nyt odotan innolla salille lähtöjä. Suosittelen Liquid L-Carnitinea kaikille jotka haluavat laihtua ja pysyviä tuloksia nopeasti. Annan Liquid L-Carnitinelle täydet viisi tähteä.

Goes Well With:

Sopii kaikille ihmisille sukupuolesta katsomatta,jotka haluavat laihtua,ja pysyviä tuloksia nopeasti.

Oliko tästä apua?