Miesten Lihasmassapaketti

Maku

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + extra 15% alennusta! Käytä koodia EXTRA15FI

Syntymäpäiväale |  Kaikki tuotteet jopa -60% + extra 15% alennusta koko tilauksestasi!  | Käytä koodia: EXTRA15FI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

Ovh: 102,99 € 51,50 € Säästä: 51,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Aloita vuosi eksklusiivisella Miesten Build Muscle Bundle lihasmassapaketilla. Olemme huolella valinneet 6 tuotetta jotka laittavat sinut oikealla tielle lihasmassan kasvattamiseen.

Impact Whey Protein - 1kg

Impact Whey Protein on Euroopan suosituin heraproteiini. Tuote sopii täydellisesti hyvänmakuisiin pirtelöihin tarjoten 20g proteiinia annosta kohti, sisältäen myös kattavan aminohappoprofiilin tarjoaten yli 2g leusiinia per annos. Impact heraproteiini on nopeasti imeytyvä proteiini ja täten olennainen post-workout lisäravinne.

MYPRE™, Blue Raspberry, 500g

MYPRE™ on räjähtävä pre-workout formula, joka tarjoaa useita tärkeitä ainesosia, jotka synergistisesti toimivat yhdessä parantaen suorituskykyä*. MYPRE™ sisältää kaikki olennaiset pre-workout ravinteet mukaan lukien BCAA 2:1:1 ja yhdistelmän kreatiineja.

Kreatiinimonohydraatti - 250 tablettia

Voiman ja tehon parantamiseksi olemme sisällyttäneet kreatiinin.Täysin turvallisena lisäravinteena, sen on tieteellisesti osoitettu lisäävän fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhyen aikavälin ja korkean intensiteetti harjoituksissa, joten se ei vain sopii aloittelijoille, mutta myös niille, jotka osallistuvat eri urheilulajeihin kuten voimanostoon, juoksuun tai jalkapalloon.

BCAA plus - 90 tablettia

Avustamaan edelläolevia tuotteita, olemme sisällyttäneet haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Yhdistelmä leusiinia, isoleusiinia ja valiinia tulee 2:1:1-suhteessa. Ne ovat kaikki välttämättömiä aminohappoja, joka tarkoittaa sitä, että elimistö ei voi syntetisoida niitä ja näin ollen ne on saatava ravinnosta.

D3-vitamiini - 180 kapselia

D3-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota tuotetaan ihon alla auringolle altistumisen ansiosta. Sitä löydetään myös pieniä määriä monista elintarvikkeista, kuten lohesta, makrillista, munista ja maidosta. D3-vitamiinilla on useita keskeisiä terveyshyötyjä mukaan lukien normaalin luuston ja lihasten toiminnan ylläpitäminen.

Alpha Men - 120 tablettia

Jotta voit olla varma, että treenisi ei koskaan keskeydy, olemme lisänneet Alpha Men monivitamiinivalmisteen, joka sisältää voimakkaan sekoituksen vitamiineja ja mineraaleja, jotka edistävät tervettä immuunijärjestelmää.

Hyödyt

  • Lisää voimaa ja poweria
  • Hyvä hinta-laatusuhde
  • Tieteellisesti valitut tuotteet

Suositeltu käyttö

Katso yksittäisiltä tuotesivuilta.

Ainesosat

Katso yksittäisiltä tuotesivuilta.

Ravitsemustietoa

Katso yksittäisiltä tuotesivuilta.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 Arvostelu)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Kisa

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Lienee hyviä kaikki

Goes Well With:

Kaikille

Mon Jan 02 10:09:05 GMT 2017 mukaan

Miesten Lihasmassapaketti

Valitse kuva

Miesten Lihasmassapaketti