• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Milk Protein Smooth (näyte)

Instantised Kaseiini

Maku
Pakkaus
Määrä

Osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
1,39 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Milk Protein Smooth on maitoproteiinikonsentraatti joka on valmistettu ultra-suodatetusta vähärasvaisesta maidosta. Tämä edistyksellinen maitoproteiini on loistava natiivin kaseiinin ja heraproteiinin lähde jotka ovat tuotteessa samassa suhteessa kuin mitä ne ovat luonnollisesti maidossa (kaseiini 80% ja hera 20%). Myprotein Milk Protein Smooth on koostumukseltaan erittäin tasainen ja sen maku on puhdas ja neutraali.

Myprotein Milk Protein Smooth on valmistettu käyttämällä uusimpia erittäin matalan lämpötilan tekniikoita jolloin denaturoimiselta vältytään.

Tuotteen valmistusprosessi takaa loistavan sekoittuvuuden ja koostumuksen, ja sen neutraali maku mahdollistaa monipuolisen käytön esimerkiksi proteiinijuomissa, pirtelöissä ja jogurteissa.

Myprotein Milk Protein Smooth imeytyy hitaasti vatsassa jolloin aminohappoja saadaan tasaisesti pitkällä aikavälillä, ja tekee tuotteesta ihanteellisen välipalana tai ennen nukkumaanmenoa nautittavaksi jolloin keho saa ravinteita myös nukkumisen aikana mikä estää kudosten hajoamista.

Milk Protein Smooth sisältää erinomaisen aminohappo profiilin ja korkean määrän haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Tuote on lisäksi erittäin vähärasvainen, GMP-vapaa ja loistava kalsiumin lähde.

Milk Protein Smooth sisältää 78% Micellar Kaseiinia ja loput tuotteesta koostuu heraproteiinista ja bioaktiivisista proteiineista.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Hitaasti sulautuva proteiini, ihanteellinen ennen nukkumaanmenoa nautittavaksi
  • Neutraali, puhdas maku ja helppo sekoittuvuus.
  • Paljon proteiinia ja vain vähän rasvaa ja hiilihydraatteja

Suositeltu käyttö

Sekoita 1 sachet 300-400ml:aan vettä tai maitoa ja nauti. Parhaiden tulosten saamiseksi käytä juuri ennen nukkumaanmenoa. Voidaan myös nauttia aterioiden välissä 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.

Ainesosat

Maitoproteiinikonsentraatti*, Kaakaojauhe (Chocolate), Aromit (maustetut versiot), Sitruunahappo (Raspberry), Mallasuute (Banoffee), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Makeutusaine (Sukraloosi® [maustetut versiot]), Väriaine (punajuuriväri [Raspberry & Strawberry Cream], Antosyaani [Raspberry], Curcumin [Banana]) *Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 30g:
Energiaa: 111.0Kcal
Energiaa: 453.0kJ
Proteiinia (kuiva-aineena): 25.5g
Proteiinia (sellaisenaan): 24.2g
Rasvaa: 0.4g
joista tyydyttyneitä: 0.2g
Hiilihydraatteja (Laktoosi): 1.9g

Huomioithan että ravintosisältö on otettu maustamattomasta versiosta. Valitessa maustettu tuoteversio proteiini sisältö vähenee useimmissa mauissa noin 3%, paitsi suklaassa noin 8% lisätyn kaakaojauheen vuoksi.

Arvostelut

Ei arvioita.

Milk Protein Smooth (näyte)

Valitse kuva

Milk Protein Smooth (näyte)
Back to top