• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Vegaani

    Vegaani

MYTHERMO X-TREME™

Extreme painonhallintaresepti

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT
23,90 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MYTHERMO X-TREME™ on tehokkain painonpudotustuotteemme. Tuotteessa on useita keskeisiä ainesosia jotka on suunniteltu auttamaan treenejäsi monella eri tavalla. MYTHERMO X-TREME:ssä™ on myös vahvempi stimulantti kuin MYTHERMO:ssa™ ja on siis erinomainen lisäravinne tukemaan painonpudotusta mikäli kestät suurempia määriä kofeiinia.

Kolapähkinä on ainesosa joka erottaa tuotteen muista vastaavista. Kolapähkinä on kolapuun hedelmä joka kasvaa Afrikan trooppisissa sademetsissä. Kolapähkinän luontainen uute voi auttaa laihdutuksessa sekä painonhallinnassa, mikä tekee siitä erinomaisen ainesosan tukemaan painonpudotustavoitteita. Koliini on toinen tärkeä ainesosa painonpudotuksessa. Se edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa, eli muuntaa rasvaa energiaksi. Kromi taas edistää normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa, B6-vitamiini normaalia energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa ja B12-vitamiini normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Lisäksi kromi auttaa myös säätelemään normaalia veren glukoositasoa ja vitamiinit B6 ja B12 vähentävät väsymystä ja uupumusta.

Aineenvaihduntaa edistävien ainesosien lisäksi olemme lisänneet tuotteeseen suorituskykyä parantavia ainesosia jotka auttavat saavuttamaan harjoittelutavoitteesi. Guaranauute ja kolapähkinä tuottavat luontaisesti 160mg kofeiinia per annos, mikä auttaa pysymään virkeänä sekä parantaa keskittymiskykyä. Käytä tuotetta ennen harjoittelua niin jaksat harjoitella pidempään ja tehokkaammin. Tämän lisäksi tuotteeseen on lisätty 140mg TeaCrineä® per annos. TeaCrine on ainesosa joka on rakenteeltaan kofeiinin tapainen ja antaa ekstra potkua.

Tuotteen viimeistelevät erittäin tiivis Korean gingseng konsentraatti, cayenne pippurijauhe ja suosittu pre-workout aminohappo L-tyrosiini.

MYTHERMO X-TREME:ssä™ on 160mg kofeiinia per annos. Mikäli haluat tuotteen jossa on vähemmän kofeiinia niin kokeile MYTHERMOa™.

Hyödyt

  • Sisältää koliinia joka edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa
  • Korkeampi kofeiinipitoisuus kuin MYTHERMO:ssa
  • Sisältää jodia, riboflaviinia ja vitamiini B12 jotka kaikki edistävät normaalia energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa

Suositeltu käyttö

Nauti 2 kapselia kahdesti päivässä. Kerran aamulla ja kerran iltapäivällä.

Älä ylitä ilmoitettua suositeltua päivittäistä annosta. Tätä tuotetta ei saa käyttää korvaamaan monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Säilytä viileässä kuivassa paikassa poissa suorasta auringonvalosta. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.

Varoitus: Korkea kofeiinipitoisuus. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Sisältää 320mg kofeiinia per päivittäinen kokonaisannos.

Ainesosat

Guarana, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), koliini, TeaCrine® (Theacrine), L-Tyrosiini, vedetön kofeiini, L-teaniini, Kolapähkinä (Cola Nitida siemenet), Ginseng uute, riisijauho, Cayenne jauhe, B12-vitamiini, B6-vitamiini, väri (E171), Bioperine® (mustapippuriuute), Kromi.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 kapselia

Annoksia per pakkaus - 45 (90 kapselia), 90 (180 kapselia)

Ravintosisältö

    Per annos *RI
Vitamiini B6   3 mg 239%
Vitamiini B12   14 µg 560%
Kromi   80 µg 200%
      Per annos
Guarana     200 mg
Theacrine (TeaCrine®)     140 mg
L-Tyrosiini     133 mg
Kofeiinia yhteensä (Guarana & Kolapähkinä)     160 mg
Kolapähkinä     83 mg
Ginseng uute     67 mg
Koliini     60 mg
Cayenne jauhe     33 mg
Mustapippuriuute (Bioperine®)     3 mg

 

* Aikuisen ihmisen keskiverto kulutus referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Arvostelut

Ei arvioita.

MYTHERMO X-TREME™

Valitse kuva

MYTHERMO X-TREME™
Back to top