Nitro Extreme

Uuden sukupolven pumpin tehostaja

Maku
Pakkaus
Määrä

OSTA 2 JA SAA 1 TUOTE ILMAISEKSI | ILMAINEN Superjätti pääsiäismuna kun käytät 70€ | Kooditon tarjous

Osta 2 ja saa 1 tuote ilmaiseksi | Kooditon tarjous
Muut tuotteet -25% koodilla: 25FI

Tarjous on voimassa keskiyöhön 18.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.*Saa edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
33,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Nitro Extreme on markkinoiden kokonaisvaltaisin, tieteellisesti kehitetty typpioksidituotantoa (NO) edistävä tuote.Tuotteen ainesosat auttavat työskenteleviin lihaksiin kohdistuvaa verenvirtausta tukien näin harjoitus-suoritusta ja maksimoiden ‘pumpin’.

Voimakkaana NO vahvistimena Nitro Extreme on ainoa ennen treeniä suunniteltu tuote joka sisältää “Nitro Pump Blend” joka koostuu L Arginiini Nitraarista, Sitrulliinimalaatista, L Norvaliinista ja CFM Nitrosta™ näiden tehokkaimpina ja yhteisvaikutusta tukevina marina. Typpioksidituotanto (NO) rajoittuu kehon NOS entsyymeihin jota Nitro Extreme on suunniteltu lisäämään ja tehostamaan näin typpioksidituotantoa.

L Arginiini Nitraatti on L Arginiinin ja Typpihapon fuusio joka voi kohottaa typpioksidituotannon määrää ja kestoa. Kasvanut typpioksidituotanto aiheuttaa vasodilaatiota joka kohottaa verenvirtausta ja tärkeiden ravintoaineiden kulkeutumista työskentelevään lihakseen.

L Norvaliini on aminohappo joka voi jarruttaa arginiinin hajoamista näin edistäen sen muuntamista typpioksidituotantoon NO…ylläpitäen verenvirtausta ja vasodilaatiota.

CFM Nitro™ on herasta johdettu NOS aktivaattori jona on osoitettu parantavat typpioksidituotantoa (NO) jopa yli 900%!

Sitrulliinimalaatti toimii synergisesti Arginiinin kanssa jonka vähäisenkin nauttiminen on todettu nostavan keho typpioksidituotantoa (NO), tehostavan kasvua ja ATP synteesiä.

Tuotteeseen on myös lisätty ainutlaatuinen “Extreme Energy Blend” joka koostuu Rypälesiemen- ja Männynkuoriuutteesta, ja jotka on suunniteltu tehoamaan vapaita radikaaleja vastaan ja edistämään hapen kulkeutumista työskenteleviin lihaksiin. Nämä kaksi voimakasta ainesosaa voivat myös auttaa palautumisessa vähentämällä esimerkiksi maitohapon vaikutusta.

Nitro Extreme on tuote urheilijoille jotka haluavat ostaa treenaamisen uudelle tasolle.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Tehostaa kehon typpioksidituotantoa (nitric oxide NO) ja toimintaa
  • Edistää verenkiertoa ja verenvirtausta
  • Parantaa 'pumppia'

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: 4 kapselia tyhjään vatsaan 60-90 minuuttia ennen treenaamista tai urheilusuoritusta. Annostusta voidaan nostaa 6 kapseliin riippuen sietokyvystä. Tuotteen suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä viileässä paikkaa lasten ulottumattomissa.

Annoskoko: 4 kapselia.

Annoksia per säiliö: 30

Ainesosat

L Arginiini Nitraatti, Kapselin (gelatiini), sitrulliinimalaatti, Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L Norvaliini, Paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti, piidioksidi),Osittain hydrolysoity heraproteiini-isolaatti*, männynkuoriuute, rypälasiemen uute (50:1). *Maidosta

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai lisäaineita, hiivaa, gluteiinia, tärkkelystä tai laktoosia. Ei lisättyä suolaa (natrium) tai sokeria. GMO-vapaa. Sisältää maidosta johdettua tuotetta.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 4 Kapselia

Annoksia Pakkauksessa - 30 (120 Kapselia), 60 (240 Kapselia)

Tyypilliset Ravintoarvot

      Per Annos
L Arginine Nitrate     1.25 g
L Citrulline DL Malate     450mg
L Norvaline     100mg
Viinirypäleen siemenuute     7.5mg
Männynkuoriuutetta     75mg
CFM Nitro™     75mg

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Nitro Extreme

Valitse kuva

Nitro Extreme
Back to top