• Gluten Free

    Gluten Free

Recovery XS

All-in-one palautumistuote

Maku
Pakkaus
Määrä

Osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
48,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Recovery XS on yksi markkinoiden edistyksellisimpiä palautumistuotteita. Laadukkaimmista saatavilla olevista aineksista tehty tuote tukee lihasten kasvua, nopeuttaa palautumista ja auttaa sinua palaamaan takaisin salille ennen kuin pöly on laskeutunut viime treeneistäsi!

Recovery XS sisältää todistetusti tehokkaan suhteen hiilihydraatteja ja proteiineja jotka auttavat glykogeenisynteesissä ja lihaskudoksen uudelleen rakentamisessa. Hiilihydraatti- ja proteiinisisällön lähteenä ovat vahamainen maissitärkkelys ja Whey Isolate® heraproteiini-isolaatti. Vahamainen maissitärkkelys on nopeasti hyödynnettävä hiilihydraatti joka pystyy täydentämään kehon glykogeenivarastoja nopeasti ja vatsaystävällisesti. Heraproteiini-isolaatti on nopeasti imeytyvä proteiini joka sisältää hyvin vähän rasvaa ja laktoosia ja on ihanteellinen lihasmassan kasvattamiseen.

Tuote sisältää lisäksi massiiviset 4.5g aminohappoja ja 3g Creapurea® per annos, jotka varmistavat että lihaksesi ovat täynnä energiaa ja valmiina seuraaviin treeneihin.

Recovery XS sisältää myös 5.5g Leusiini aminohappoa joka on välttämätön kudosten kasvulle ja jonka on todistettu lisäävän proteiinisynteesiä. Tuotteen C-vitamiinisisältö auttaa poistamaan kehon toksiineja ja liikunnan sivutuotteita, ja elektrolyytit auttavat korvaamaan hikoilun kautta menetettyjä suoloja.

Panostamalla palautumiseen yhtä paljon kuin treenaamiseenkin auttaa sinua pääsemään muiden edelle ja varmistaa että kehosi saa kaikki oikeat ravinteet nopean ja tehokkaan palautumisen edistämiseksi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Optimaalinen suhde proteiineja ja hiilihydraatteja
  • Sisältää elektrolyyttiseoksen joka auttaa korvaamaan hikoilun kautta menetettyjä suoloja
  • Voi auttaa vähentämään palautumisaikaa raskaan treenin jälkeen

Suositeltu käyttö

Recovery XS*TM* on loistava harjoituksen jälkeinen pirtelö, jolla on useita etuja. Hiilihydraatit auttavat osaltaan lihasten palautumista†, proteiini edistää kasvua ja ylläpitää lihasmassaa ja kreatiini lisää energiaa ja voimaa suorituskykyyn. Voit hyödyntää tätä tuotetta lisäämällä 3 suurta mitallista (90g) 400-500ml:aan vettä Myprotein shakeriin liikunnan jälkeen. †Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta. ‡Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa. ¥Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 g kreatiinia.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Ei sovellu vegetaristeille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia ja kananmunaa.

Suklaa & Minttu Maku: Vahamainen Maissitärkkelys, Heraproteiini-isolaatti (Maito) (29%), L-leusiini, L-glutamiini, Kreatiinimonohydraatti (Creapure*®*), C-vitamiini (askorbiinihappo), elektrolyyttisekoitus (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, dikalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Suklaa Maku: Vahamainen Maissitärkkelys, Heraproteiini-isolaatti (Maito) (29%), L-leusiini, L-glutamiini, Kreatiinimonohydraatti (Creapure*®*), C-vitamiini (askorbiinihappo), elektrolyyttisekoitus (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, dikalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Mansikka Kerma Maku: Vahamainen Maissitärkkelys, Heraproteiini-isolaatti (Maito) (29%), L-leusiini, L-glutamiini, Kreatiinimonohydraatti (Creapure*®*), C-vitamiini (askorbiinihappo), elektrolyyttisekoitus (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, dikalsiumfosfaatti, magnesiumoksidi), Aromi, Väri (Punajuuren Punainen), Makeutusaine (Sukraloosi), Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Ravitsemustietoa

Per 90g:
Energiaa: 275.9Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 24.3g
Hiilihydraatteja: 50.2g
Rasvaa: 0.3g

Lisäksi Per 90g:
Leusiini: 5.5g
Glutamiini: 4.5g
Creapure®: 3g
C-vitamiini: 550mg
Electrolyytit: 360mg

Ravintoarvo voi vaihdella hieman eri makuvaihtoehtojen välillä

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(3 Arvostelut)

  • 5    2
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    1
  • 1    0
Lajittele

Strawberry Cream

Yhteensä:

2

Sekoittuvuus:

5

Maku:

1

Tehokkuus:

5

Sisältönsä puolesta todella laadukasta tavaraa, mutta kaikella kunnioituksella Strawberry Creamin makeutuksessa on epäonnistuttu pahasti. Maku on kammottavinta mihin olen palautusjuomissa koskaan törmännyt. Tuntuu kuin joisi pesuaineen ja yskänlääkkeen sekoitusta, johon on kaadettu kymmeniä ruokalusikallisia sokeria. Aivan järkyttävän makeaa! Luulen että tämä olisi maustamattomanakin mennyt paremmin alas.

Thu Feb 23 05:33:51 GMT 2017 mukaan Pauli

Recovery XS sopii kaikille

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Ehdoton huipputuote! Sopii keliaakioille ja myös nuorille urheilijoille. Kun pussilla käy kaksi kilpaurheilevaa nuorta ja kaksi aktiiviliikkuvaa aikuista, on 5 kilon pussi paras valinta. Suklaan makuinen on perheemme suosikki. Sekoittuu hyvin, imetyy loistavasti ja käynnistää palautumisen.

Goes Well With:

Kaiken tasoisille liikkujille, kun palautumiseen halutaan kiinnittää huomiota.

Tue Nov 15 11:22:15 GMT 2016 mukaan Heidi J

Toimiva tuote

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

4

Tehokkuus:

5

Vaikuttaa ihan toimivalta tuotteelta. Sekoittuu hyvin eikä vaahtoa. Lisätty leusiini ja glutamiini nopeuttaa palautumista. Strawberry cream maistuu taivaalliselta, mutta minttusuklaa oli omasta mielestä liian "minttuinen".

Goes Well With:

Kaikille kovaa treenaaville, ikään ja sukupuoleen katsomatta. :)

Thu Jun 04 14:08:31 BST 2015 mukaan Hevinalle

Recovery XS

Valitse kuva

Recovery XS
Back to top