• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Vegaani

    Vegaani

Rolled Oats (kaurahiutaleet)

Maku
Pakkaus
Määrä

Vegaanituotteet: osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Vegaanituotteet: kolme kahden hinnalla* | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
5,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Rolled Oats kaurahiutaleet ovat?

Kaurahiutaleet valmistetaan höyrystämällä kaurasuurimoita ja kaulimalla ne hiutaleiksi. Tämä prosessi stabiloi kauran terveelliset öljyt, jolloin ne pysyvät tuoreina pidempään ja kypsyvät nopeammin suuremman pinta-ala ansiosta. Kaurahiutaleet sopivat ihanteellisesti suoraan puuroksi ja voidaan sekoittaa joko veteen tai maitoon.

Rolled Oats kaurahiutaleiden edut

Kaurahiutaleet sisältävät beta-glukaaneja, joiden on osoitettu myötävaikuttavan normaalien veren kolesterolitasojen ylläpitoa. Beta-glukaanien saaminen kaurasta tai ohrasta osana ateriaa auttaa vähentämään veren glukoosipitoisuuden nousua aterian jälkeen.

Kenelle Rolled Oats kaurahiutaleet sopivat?

Kaurahiutaleet ovat ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä hiilihydraattien saantia päivän aikana. Niitä voidaan käyttää aamiaisena lisäämällä maitoa tai vettä ja kypsentämällä 2 minuuttia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Hyvä beta-glukaanien lähde
  • Auttaa vähentämään veren glukoosipitoisuutta aterian jälkeen
  • Auttaa säilyttämään normaaleja veren kolesterolitasoja

Suositeltu käyttö

Kaurahiutaleet ovat runsaskuituisia ja sisältävät beta-glukaaneja, joka tekee niistä erinomaisen lisän ruokavalioosi. Nauti aamulla suosikkitäytteesi kanssa. Yksinkertaisesti sekoita yksi mitallinen (50g) 200ml:n vettä tai maitoa ja lämmitä 2 minuuttia mikroaaltouunissa. Aika perustuu 800W mikroaaltouuniin.

Varoitus: Sisältö on KUUMAA.

† Kauran beta-glukaanin on osoitettu alentavan / vähentävän veren kolesterolitasoa. Korkea kolesterolitaso on riskitekijä sepelvaltimotaudin kehittymisessä. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3g beta-glukaaneja.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluettelo. Saattaa myös sisältää soijaa, maitoa ja kananmunia.

Maustamaton: Kaurahiutaleet (100%)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 mitallinen (50g)

Annoksia pakkauksessa - 20 (1kg)

Ravintosisältö

  Per 100g Per annos *RI
Energia 1543 kJ/367 kcal 772 kJ/ 184kcal 9%
Rasva 8.4 g 4.2 g 6%
  josta tyydyttyneitä 1.3 g 0.65 g 3%
Hiilihydraatit 56 g 28 g 11%
  joista sokereita 1 g 0.5 g 1%
Kuitu 9.1 g 4.6 g ~
Proteiini 12 g 6.2 g 12%
Suola 0 g 0 g 0%
β-Glucans 4.4 g 2.2 g  

 

* Keskivertoaikuisen päivittäisen kulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintoarvot perustuvat maustamattomaan versioon, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella n. 10%

Arvostelut

Ei arvioita.

Rolled Oats (kaurahiutaleet)

Valitse kuva

Rolled Oats (kaurahiutaleet)
Back to top