• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Gluten Free

    Gluten Free

Total Protein

Täynnä korkealaatuista proteiinia

Maku
Pakkaus
Määrä

Osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
21,69 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Ainutlaatuinen proteiinisekoitus sisältää seitsemää eri proteiinia - heraproteiinikonsentraattia, heraproteiini-isolaattia, hydrolysoitu heraproteiinia, maitoproteiinia, micellar kaseiinia, kalsiumkaseinaattia ja vapaan kanan munanvalkuaisjauhetta tarjoten tehokkuutta päivään.

Sisältää 24 g proteiinia per annos. Total Protein kehitettiin auttamaan kiireistä elämäntapaa ja tyydyttämään tarvittava päivittäinen proteiinin saanti urheilijoiden keskuudessa.

Mitkä ovat Total Protein hyödyt?

Se sisältää vaikuttavan määrän laadukkaita proteiineja , mikä edistää ja ylläpitää lihasmassaa ja sen kasvua varmistaen, että saat tarvittavat ravintoaineet joka päivä.

Lisäksi Total Protein sisältää vain 2 g hiilihydraatteja ja on myös vähäsokerinen ollen näin täydellinen ravintolisä jokaiseen tavoitteeseen.

Milloin käyttää Total Protein?

Nauti heti ensimmäiseksi aamulla antamaan energiaa päivääsi tai palautusjuomassa heti harjoituksen jälkeen.

Saatavana kuudessa kiehtovassa maussa, se on todella, jota kannattaa odottaa.

Vieläpä parempiin tuloksiin. Kokeile tätä!

BCAA - välttämättömiä aminohappoja sisältävä ravintolisä sisältää leusiinia, isoleusiinia ja valiinia optimaalisessa 2:1:1 - auttaen uusien proteiinien rakentumisessa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 24g proteiinia per annos
  • Sisältää seitsemää eri proteiinia
  • Vain 2g hiiihydraattia ja vähän sokeria

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 2 suurta mitallista (60g) 150-250ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Ei sovellu vegetaristeille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo.

Banaani Maku: Hidas Proteiinisekoitus (85%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe, Hydrolisoidut Vehnägluteeni Peptidit, Aromi, pellavansiemenjauhe, Väri (Kurkumiini), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Suklaa & Minttu Maku: Hidas Proteiinisekoitus (81%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe, Kaakaojauhe, Hydrolisoidut Vehnägluteeni Peptidit, Aromi, pellavansiemenjauhe, Emulgointiaine (Soijalesitiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Suklaa Maku: Hidas Proteiinisekoitus (81%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe, Kaakaojauhe, Hydrolisoidut Vehnägluteeni Peptidit, Aromi, pellavansiemenjauhe, Emulgointiaine (Soijalesitiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Cookies & Cream Maku: Hidas Proteiinisekoitus (85%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe), Hydrolisoidut Vehnägluteeni Peptidit, Aromi, pellavansiemenjauhe, Emulgointiaine (Soijalesitiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Mansikka Kerma Maku: Hidas Proteiinisekoitus (85%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe), Hydrolisoidut Vehnägluteeni Peptidit, Aromi, pellavansiemenjauhe, Väri (Punajuuren Punainen), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Hidas Proteiinisekoitus (88%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe), Hydrolisoidut Vehnägluteeni Peptidit, pellavansiemenjauhe, Emulgointiaine (Soijalesitiini)

Vanilja Maku: Hidas Proteiinisekoitus (85%) (Maitoproteiinikonsentraatti, Heraproteiinikonsentraatti (Maito), Heraproteiini-isolaatti (Maito), kananmunanvalkuaisjauhe), Hydrolisoidut Vehnägluteeni Peptidit, Aromi, pellavansiemenjauhe, Emulgointiaine (Soijalesitiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 60g:
Energiaa: 207.9Kcal
Proteiinia (sellaisenaan): 46.5g
Hiilihydraatteja: 2.4g
Rasvaa: 2.1g

Aktiivisia ainesosia Per 60g:
Hitaasti vauaptuva proteiiniseos: 46.9g
Glutamiinipeptidi: 4g
Pellavansiemen: 1.5g

Ravintosisältö voi vaihdella eri makujen välillä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Total Protein

Valitse kuva

Total Protein
Back to top