• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Ultra Immune

Voimakas immuunijärjestelmää tukeva sekoitus

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
28,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Ultra Immune on tehokas ja kattava yhdistelmä eri ainesosia jotka on suunniteltu tukemaan tervettä immuunijärjestelmää, antamaan energiaa ja elinvoimaa, ja taistelemaan intensiivisestä liikunnasta aiheutuvaa stressiä vastaan.

Ultra Immune sisältää oleellisimpia immuunijärjestelmää tukevia ainesosia kuten D3-vitamiineja, beta glukaaneja ja sinkkiä. Tämä kaikki-yhdessä seos sisältää lisäksi tehokkaita antioksidantteja kuten resveratrolia, rypälesiemenuutetta ja C-vitamiinia. Nämä antioksidantit auttavat kehoa taistelemaan toksiineja ja saasteita vastaan mitkä voivat altistaa kehon immuunijärjestelmän tulehduksille. Lisäksi, Ultra Immune yhdistää jotain loistavia energiaa kohottavia ainesosia ginsengiä, magnesiumia sekä B6- ja B12-vitamiineja jotka kohottavat mieltä ja energiatasoja.

Tieteellisesti kehitetty seos yhdistää voimakkaan kokoelman vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja jotka auttavat tukemaan aktiivista elämäntyyliä ja vähentävät immuunijärjestelmän heikentymistä sekä antavat suojaa jota tarvitset tehokkaan treenin aikana.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Voimakas immuunijärjestelmää tukeva sekoitus
  • Auttaa taistelemaan vilustumista & tulehduksia vastaan
  • Sisältää vitamiineja, mineraaleja & antioksidantteja

Suositeltu käyttö

Parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme nauttimaan 3 kapselia päivässä mieluiten aterian yhteydessä.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Täyteaineet (dekstroosi, mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini, magnesiumoksidi, Korean Ginseng (10: 1), resveratrol, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, steariinihappo, piidioksidi), sinkkisitraatti, betaiinihydrokloridi, D3-vitamiini, viinirypäleen siemenuute (95% polyfenoleja), beetaglukaani, B6-vitamiini, kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), B12-vitamiini.

Allergeenit:

Valmistettu laitoksesta, joka käsittelee maitoa, soijaa, munaa, gluteenia tai muita tuotteita.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 3 Tablettitia

Annoksia Pakkauksessa - 30 (90 Tablettitia)

Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos *RI
D-vitamiinia   38 µg 760%
C-vitamiinia   750 mg 938%
B6-vitamiini   10 mg 714%
B12-vitamiinia   14 µg 560%
Magnesiumia   255 mg 68%
Sinkki   15 mg 150%
      Per Annos
Panax ginseng -kasviuutetta     200 mg
Resveratrol     50 mg
Betaiinihydrokloridia     30 mg
Viinirypäleen siemenuute     15 mg
Beetaglukaaneja     12 mg

 

* Aikuisen keskimääräinen viitteellinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Arvostelut

Ei arvioita.

Ultra Immune

Valitse kuva

Ultra Immune
Back to top