• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Vahamainen maissitärkkelys

Nopeita, monimutkaisia hiilihydraatteja

Maku
Pakkaus
Määrä

Vegaanituotteet: osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Vegaanituotteet: kolme kahden hinnalla* | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
9,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Waxy Maize Starch (WMS) vahamainen maissitärkkelys on pitkäketjuinen, suurimokelyylinen hiilihydraatti joka ei sisällä sokeria tai laktoosia.

WMS voi täydentää kehon glykogeenivarastoja dekstroosia nopeammin. Sillä on dekstroosia tai maltodekstriiniä suurempi molekyylimassa minkä vuoksi se siirtyy mahalaukun läpi huomattavasti nopeamin eliminoiden näin vatsakipuja ja turvonneisuutta. Nopean imeytymisen vuoksi tuotetta voidaan käyttää nopeaasti vapautuvaa energiaa tarvittaessa.

WMS auttaa nesteiden ja ravintoaineiden kulkeutumista kudoksiin tavalla jolla keho pystyy niitä parhaiten hyödyntämään.

WMS on veteen liukeneva, sekoittuu helposti mihin tahansa juomiin ja sen neutraali maku tekee tuotteesta miellyttävän ja helposti nautittavan.

Myprotein vahamainen maissitärkkelys sisältää korkean amylopektiinipitoisuuden (95-99%) ja vain vähän amyloosia (1-5%). Amylopektiinin molekyylit ovat suurikokoisia ja helposti imeytyviä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Nopeasti imeytyvä hiilihydraatti
 • Ei sisällä sokeria tai laktoosia
 • Korkea glykeeminen indeksi

Suositeltu käyttö

Hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista† korkean intensiteetin ja/tai kestävyysliikunnan jälkeen. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden mitan (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään 1 1/4 suurta mitallista (50g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. †Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: Vahamainen maissitärkkelys (100%)

Ravitsemustietoa

Per 50g:
Energiaa: 750.0kJ
Energiaa: 176.5cal
Proteiinia (sellaisenaan): pieni määrä
Hiilihydraatteja: 44.0g
josta tärkkelystä: 44.0g
josta sokeria: pieni määrä
Rasvaa: pieni määrä

Arvostelut

Ei arvioita.

Vahamainen maissitärkkelys

Valitse kuva

Vahamainen maissitärkkelys
Back to top