• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Vegan Blend

Herne- riisi- ja hamppuproteiinia

Maku
Pakkaus
Määrä

Osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
25,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Yhdistämällä luonnollista herneproteiini-isolaattia, ruskeaa riisiproteiinia ja hamppuproteiinia saadaan Vegan Blend sekoitus, joka on erityisesti kehitetty vegaaneille ollen täysin soijaton ja maidoton.

Tämä kolmen proteiiniin sekoitus on täynnä välttämättömiä aminohappoja ja vaikuttavat 22 g proteiinia per annos ollen täydellinen kaikille kuntotavoitteille.

Mitkä ovat Vegan Blendin hyödyt?

Ensiluokkainen proteiinipitoisuus, joka on peräisin kasviperäisistä lähteistä, edistäen ja ylläpitäen lihasmassaa ja sen kasvua.

Se sisältää myös runsaasti BCAA:ta jotka ovat proteiinien rakennuspalikoita. Nämä muodostavat uuden lihaskudoksen rakenteen, joka on tärkeää riippumatta siitä onko tavoitteesi painonhallinta, kiinteytyminen vai lihasten kasvatus.

Olemme myös lisänneet DigeZymeä® jonka proteaasin tuotto parantaa ruoansulatusta.

Milloin Vegan Blendiä tulisi käyttää?

Tämä on täydellinen lisäravinne jokaiselle vegaanille, jolla varmistat, että saat tarvitsemasi proteiinin joka päivä.

Yksinkertaisesti sekoita sitä suosikki smoothiehin tai hedelmämehuun. Testaa herkullista Chocolate Smooth makua maitoon tai vetenn ennen tai jälkeen treenien tai milloin tahansa päivästä.

Vieläpä parempiin tuloksiin. Kokeile tätä!

Vegan Protein Bar - testaa kasviperäinen proteiini patukka mahdollisimman makealla ja yksinkertaisella tavalla. Se sisältää 13 g proteiinia ja tärkeitä hiilihydraatteja energiatasojen ylläpitämiseksi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Suunniteltu erityisesti vegaaneille
 • Yli 22g proteiinia
 • Ruskea riisi,- herne- ja hamppuproteiini

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 3/4 suurta mitallista (30g) 150-250ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Suklaa Maku: Proteiinisekoitus (65%) (herneproteiini-isolaatti, ruskeariisiproteiinikonsentraatti, hamppuproteiini), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi), Kaakaojauhe, Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Proteiinisekoitus (73%) (herneproteiini-isolaatti, ruskeariisiproteiinikonsentraatti, hamppuproteiini), DigeZyme*®* Patentoitu entsyymikompleksi (proteaasi, amylaasi, beeta-D-galaktosidaasi, lipaasi, sellulaasi)

Ravitsemustietoa

Per 30 g annos:

Energiaa: 472kJ
Energiaa: 113kcal
Proteiinia: 22.6g
Hiilihydraatteja: 3.7g
Rasvaa: 0.9g

Ravintosisältö on otettu maustamattomasta versiosta. Valitessasi maustettu versio tuotteen proteiinisisältö vähenee noin 3% ja Chocolate-maussa 8% lisätyn kaakaojauheen vuoksi.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(5 Arvostelut)

 • 5    1
 • 4    3
 • 3    1
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

Vegan Blend chocolate smooth

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

3

Maku:

3

Tehokkuus:

4

Hyvin menee veteen sekoitettuna treenin jälkeen. Maku voisi olla parempi, mutta parasta mitä saa.

Goes Well With:

Vegaaneille pääasiassa, sekasyöjille paljon muita vaihtoehtoja.

Fri Jan 27 18:59:53 GMT 2017 mukaan Sara

Vegan Blend

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

4

Maku:

5

Tehokkuus:

4

Ensimmäinen proteiinijauhe joka on oikeasti hyvänmakuinen sekoitettuna esim puuroon. En ole vielä maistanut sitä sellaisenaan mutta sopii hyvin smoothieihin ja puuroon. Suklaanmaku on aito ja täyteläinen mutta ei kuitenkaan liian voimakas. Vatsa ottaa hyvin vastaan eikä siinä mitään ongelmia. Pieni jälkimaku jää suuhun. Mitan koko voisi olla yhden annoksen koko, niin silloin ei tarvitsisi mitata 3/4 mittaa.

Goes Well With:

vaan

Mon May 02 13:23:19 BST 2016 mukaan Camilla Frisk

Ehdoton suosikki

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Paras kaikista käyttämistäni proteiinijauheista. Sekoittuu hyvin, maistuu hyvältä, eikä ärsytä vatsaa.

Goes Well With:

Sopii hyvin kaikille.

Thu Apr 07 21:46:58 BST 2016 mukaan Joksu

Ei kulinaristeille

Yhteensä:

3

Sekoittuvuus:

4

Maku:

2

Tehokkuus:

4

Terveellistä ja luonnollista varmasti ja vegaaniudesta pisteitä mutta maussa olisi kyllä parantamisen varaa. Ruokiin sekoittamalla tätä saa kulumaan jotenkin...

Fri Apr 01 11:14:12 BST 2016 mukaan Mannu

Maistuu

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

5

Maku:

4

Tehokkuus:

4

Maistuu! Helppo sekoittuvuus.

Tue Sep 29 11:26:46 BST 2015 mukaan Sofia

Vegan Blend

Valitse kuva

Vegan Blend
Back to top