• Vegaani

    Vegaani

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Vegan Gainer

Täydellinen vaihtoehto vegaanien proteiininsaannille

Maku
Pakkaus
Määrä
Valtava alennusmyynti - säästä jopa 55% | + 10% extra alennusta | Käytä koodia: 10FI | + Vain tänään ilmaiseksi vitamiinipaketti kun ostat 90€ arvosta

Valtava alennusmyynti - säästä jopa 55% | + 10% extra alennusta | Käytä koodia: 10FI | + Vain tänään ilmaiseksi vitamiinipaketti kun ostat 90€ arvosta

Myprotein on juuri saavuttanut 5 miljoonan asiakkaan määrän!

Valtava alennusmyynti - säästä jopa 55% | + 10% extra alennusta | Käytä koodia: 10FI

+ Vain tänään ilmaiseksi vitamiinipaketti kun ostat 90€ arvosta

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 2000€ per tilaus. 

OSTA NYT
Ovh: 17,59 € 7,99 € Säästä: 9,60 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mikä on Myproteiinin Vegan Gainer?

Vegan Gainer on herkullisen makuinen, vegaaneille sopiva massan lisääjä joka sisältää 400kcal per annos. Korkealaatuinen herneproteiini-isolaatti ja ruskea riisiproteiini seos sisältää 29g proteiinia per annos, sekä kattavan aminohappoprofiilin. Tämän lisäksi jokainen annos sisältää amaranth-, tattari-, freekah- ja ultra hienoa kaurajauhoa, jotka takaavat hitaasti vapautuvan hiilihydraatinlähteen. Tuotteeseen on lisäksi lisätty pellavansiemeniä, ruuansulatusentsyymikompleksi DigeZyme® sekä Clean Cream™ (kerma joka ei sisällä maitotuotteita). Kuukausien tuotekehityksen jälkeen voimme sanoa, että Vegan Gainer on herkullisin vegaaneille tarkoitettu massan lisääjä markkinoilla. Tuotetta on saatavilla suklaan, vaniljavadelman ja banaanin makuisena, sekä myös maustamattomana.

Mitkä ovat tuotteen hyödyt?

Kysymys jota kuulemma paljon on “Miten tämä tuote hyödyttää minua?”

Vegan Gainer on haaraketjuisten aminohappojen (leusiini, isoleusiini ja valiini) lähde. Keho ei itse pysty näitä aminohappoja tuottamaan vaan ne on saatava ravinnon kautta. Herneproteiini-isolaatti ja ruskea riisiproteiini sekoittuvat helposti niiden korkean laadun ja liukoisuuden takia. Vegan Gainer on kätevä tapa saada proteiinia ilman maitotuotteita tai soijaa. Vegan Gainer on vähäsokerinen ja se sisältää ruuansulatusentsyymin DigeZyme®, joka parantaa ruunasulatusta auttamalla makroravinteita (rasvat, proteiini, hiilihydraatit) metabolisoitumaan. Viimeisenä, tuote sisältää 29g korkealaatuista proteiinia per annos, mikä edistää lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa.

Kenelle tuote on tarkoitettu?

Vegan Gainer on täydellinen valinta kaikille vegaaneille jotka haluavat herkullisen makuisen, laadukkaan ja helppokäyttöisen proteiininlähteen tukemaan massan kasvua ja lihasten palautumista. 

Hyödyt

  • Täydellinen vaihtoehto vegaanin proteiininsaannille. Sisältää 29g proteiinia per annos
  • Sisältää 400 kaloria per annos, mikä tukee massan kehitystä
  • Lisätty DigeZyme®
  • Erinomainen maku ja herkulliset makuvaihtoehdot

Suositeltu käyttö

Saat tuotteesta maksimaalisen hyödyn irti, kun sekoitat 3 mitallista (100g) jauhetta 300-500ml:aan vettä ja käytät 30 minuuttia ennen/jälkeen harjoittelun. Voit myös käyttää tuotetta koska tahansa päivän aikana proteiinipitoisena välipalana.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu tuoteseloste.

Banaanin maku: Hienojauheista kauraa (48%), herneproteiinijauhe (22%), kasviskerma joka ei sisällä maitotuotteita (runsasöljyhappoinen auringonkukkaöljy, sakeutusaine (arabikumi), ruskea riisisiirappi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), D-alfa tokoferolit), ruskea riisiproteiini (6%), luontaiset aromit (luontainen väri (kurkumiiniuute), makeutusaine (sukraloosi)), pellavansiemenjauhe, luonnonmukainen amaranth-jauho, luonnonmukainen tattari-jauho (Gluteeni), luonnonmukainen freekeh-jauho (gluteeni), sakeutusaineet (ksantaanikumi, guarkumi), DigeZyme® (amylaasi, laktaasi, sellulaasi, proteaasi, lipaasi).

Suklaan maku: Hienojauheista kauraa (48%), herneproteiinijauhe (20%), kasviskerma joka ei sisällä maitotuotteita (runsasöljyhappoinen auringonkukkaöljy, sakeutusaine (arabikumi), ruskea riisisiirappi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), D-alfa tokoferolit), luontaiset aromit (makeutusaine (sukraloosi)), ruskea riisiproteiini (6%), pellavansiemenjauhe, luonnonmukainen amaranth-jauho, luonnonmukainen tattari-jauho (Gluteeni), luonnonmukainen freekeh-jauho (gluteeni), sakeutusaineet (ksantaanikumi, guarkumi), DigeZyme® (amylaasi, laktaasi, sellulaasi, proteaasi, lipaasi).

Vaniljavadelman maku: Hienojauheista kauraa (48%), herneproteiinijauhe (21%), kasviskerma joka ei sisällä maitotuotteita (runsasöljyhappoinen auringonkukkaöljy, sakeutusaine (arabikumi), ruskea riisisiirappi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), D-alfa tokoferolit), ruskea riisiproteiini (6%), luontaiset aromit (makeutusaine (sukraloosi)), pellavansiemenjauhe, luonnonmukainen amaranth-jauho, luonnonmukainen tattari-jauho (gluteeni), luonnonmukainen freekeh-jauho (gluteeni), sakeutusaineet (ksantaanikumi, guarkumi), DigeZyme® (amylaasi, laktaasi, sellulaasi, proteaasi, lipaasi).

Maustamaton: Hienojauheista kauraa (51%), herneproteiinijauhe (24%), kasviskerma joka ei sisällä maitotuotteita (runsasöljyhappoinen auringonkukkaöljy, sakeutusaine (arabikumi), ruskea riisisiirappi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), D-alfa tokoferolit), ruskea riisiproteiini (7%), pellavansiemenjauhe, luonnonmukainen amaranth-jauho, luonnonmukainen tattari-jauho (Gluteeni), luonnonmukainen freekeh-jauho (gluteeni), sakeutusaineet (ksantaanikumi, guarkumi), DigeZyme® (amylaasi, laktaasi, sellulaasi, proteaasi, lipaasi).

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 3 1/3 Scoops (100g)

Annoksia pakkauksessa - 10 (1kg), 25 (2.5kg), 50 (5kg)

Ravintosisältö

  Per 100g
Energia 1681 kJ/402 kcal
Rasvaa 10 g
  josta tyydyttynyttä 1.7 g
Hiilihydraatit 39 g
  joista sokereita 1 g
Protein 29 g
Suola 0.3 g

 

Ravintoarvot perustuvat suklaan makuun, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Vegan Gainer

Valitse kuva

Vegan Gainer
Back to top