Summer Bundle - Banaani

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT
Ovh: 57,75 € 42,90 € Säästä: 14,85 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Synttäripakkaukset ovat palanneet Payday promootion ajaksi. Nyt rajoitetun ajan vuosipäivä pakkaukset puoleen hintaan!

Tänä vuonna Myprotein juhlii unohtumatonta 10 vuotta, jonka ajan olemme tuottaneet parhaimpia urheilulisäravinteita uskollisille asiakkaillemme. Juhlavuoden kunniaksi olemme suunnitelleet pakkauksen joka sisältää 5 tuotetta jotka ovat olleet keskeisiä menestyksemme avaimia viimeisen vuosikymmenen aikana. Tuotteet ovat jokaisen urheilijan tärkeimmät tukipylväät ja ne ovat olleet suosituimpia tuotteitamme ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiitoksena uskollisille asiakkaillemme ja tukijoillemme tämä pakkaus on nyt saatavana puoleen hintaan.

Impact Whey Protein – 1kg, Banaani #1 heraproteiini Euroopassa. Impact Whey Proteiinissa on 80% proteiinipitoisuus, vain vähän rasvaa ja sokeria ja erinomainen maku. Impact Whey Proteiini on ollut ykköstuotteemme vuodesta 2004 lähtien.

Instant Oats - 2.5kg, Maustamaton Yksinkertainen, mutta tehokas ja erittäin monipuolinen lisäravinne jota voit lisätä esimerkiksi sheikkeihin tai nauttia koska vain kun olet nälkäinen.

BCAA Plus – 90 kapselia Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) pidettiin tärkeinä ravintolisinä jo Myproteiinin alkuaikoina ja niistä on kymmenen vuoden aikana kehittynyt yksi markkinoiden suosituimmista lisäravinteista. BCAA estää lihasten hajoamista harjoittelun aikana, parantaa voimatasoja ja nopeuttaa palautumista.

Alpha Men - 120 tablettia Alpha men on suosituin monivitamiinimme. Se sisältää vitamiineja ja mineraaleja jotka edistävät palautumista, lihasmassan kehitystä ja yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

Creatine Monohydrate - 250g ,Maustamaton Kreatiinimonohydraatti on täydellinen lisäravinne niille jotka haluavat kasvattaa lihasmassaa ja voimaa. Kreatiini oli yksi ensimmäisistä lisäravinteista jota aloimme tuottaa ja se on ollut yksi suosituimmista tuotteistamme siitä lähtien.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Sisältää 5 suosituinta tuotetta
  • Paketteja saatavilla vain rajoitettu määrä
  • Puolen hintaan rajoitetun ajan

Arvostelut

Ei arvioita.

Summer Bundle - Banaani

Valitse kuva

Summer Bundle - Banaani
Back to top