Vitamins Bundle

20% lisäalennusta tilauksestasi | Käytä koodia: BF20FI

BLACK FRIDAY TARJOUS: kaikki hinnat vähennetty jopa 70%! Älä missaa vuoden suurimpia alennuksia!

Ja 20% lisäalennusta! | Käytä koodia: BF20FI

Katso kaikki Black Friday-viikon tarjoukset kotisivultamme tai "tarjoukset"-napista painamalla

Tarjous on voimassa keskiyöhön 24.11.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€



OSTA NYT
Ovh: 45,45 € 31,79 € Säästä: 13,66 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Saatavuus: Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Vitamins Bundle sisältää 5 suosituinta vitamiinivalmistettamme erinomaiseen hintaan. Pakkaus sopii erinomaisesti kaikille fitness urheilijoille jotka haluavat tehostaa päivittäistä ruokavaliotaan sekä harjoittelutavoitteitaan. Lisäksi se on kätevä tapa saada tarvittavat vitamiinit ja mineraalit.

Vitamins Bundle sisältää:

Omega 3, 90 softgels

Omega 3 sisältää keskeiset rasvahapot EPA:n ja DHA:n jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää lisäksi normaalia aivo- ja näkötoimintaa. Nämä hyödyt saadaan nauttimalla 250mg EPA ja DHA:ta päivittäin. Omega 3 softgeelit sisältää 360mg EPAa ja 240mg DHA:ta per 2 softgeeliä.

Päivittäiset vitamiinit multivitamiini, 60 Tablettia

Päivittäiset vitamiinit ovat erinomainen tapa taata, että saat päivittäiset suositusannokset keskeisiä vitamiineja joita keho tarvitsee toimiakseen optimaalisesti. Päivittäisiin vitamiineihin kuuluu 7 keskeistä vitamiinia mukaanlukien:B-vitamiini complex, vitamiinit C, E, A sekä D3.

E-Vitamiini, 60 Tablettia

Myprotein E-vitamiini softgeeleissä on 400IU:ta d-alpha tokoperolia per annos. E-vitamiini toimii antioksidanttina ja suojaa siten DNA:ta, proteiineja ja rasvoja oksidatiiviselta vahingolta.

BCAA 4:1:1, 120 Tablettia

Haaraketjuiset aminohapot 4:1:1 (BCAA) ovat keskeisiä aminohappoja joissa on 4:1:1 suhteessa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia. Nämä aminohapot ovat keskeisiä koska keho ei pysty niitä itsetuottamaan vaan ne on saatava ruokavalion kautta.

C-vitamiini Bioflavonoids & Rosehip, 60 Tablettia

C-vitamiini edistää hermo- ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.

MAKUJA, TUOTTEITA JA PAKKAUSKOKOJA VOI OLLA MAHDOLLISTA MUUTTAA RIIPPUEN VARASTON TILANTEESTA.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Erinomaista arvoa rahalle
  • 5 suosituinta vitamiiniämme
  • Edistää lihasten ja luuston normaalia toimintaa

Arvostelut

Ei arvioita.

Vitamins Bundle

Valitse kuva

Vitamins Bundle
Back to top