• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

HMB

Beta-hydroksi beeta-metyylibutyraatti

Maku
Pakkaus
Määrä

30% alennusta koko tilauksestasi, kun ostat yhden tai useamman pre-, intra- tai post-workout tuotteen | Käytä koodia: AIKA

Ajoita lisäravinteesi oikein ja nauti sen tuomista eduista!

Nyt saat 30% alennusta koko tilauksestasi, kun ostat yhden tai useamman pre-, intra- tai post-workout tuotteen | Käytä koodia: AIKA

Tarjous sisältää monta suosituimpaa tuotettamme kuten MyPre ja Kreatiinimonohydraatit.

Tarjous voimassa keskiyöhön 17.01.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

14,99 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä HMB on?

HMB (beetahydroksibeetametyylibutyraatti) on leusiini aminohapon aineenvaihduntatuote jota on myös saatavilla äidinmaidosta ja joistain ruoista (esim. monnikalat ja sinimailanen) mutta harvoin jokapäiväisestä ruokavaliosta. HMB löydettiin 1950-luvulla jonka jälkeen siitä on tehty useita tutkimuksia, mutta joka on tullut suosituksi urheilijoiden käyttämänä ravintolisänä vasta noin 1995.

HMB:n edut

HMB:n on todistettu hidastavan lihaskudoksen hajoamista ja edistävän lihaskasvua. Tutkimukset ovat osoittaneet että HMB voi auttaa laskemaan kolesterolia ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

Tutkimuksessa 41 19-29 vuotiasta miespuolista vapaaehtoista nautti HMB:tä 0, 1.5 tai 3 päivittäin kolmen viikon ajan. Koehenkilöt harrastivat myös painonnostoa 3 kertaa viikossa 90 minuutin ajan. Tulokset viittasivat siihen että HMB voi auttaa kohottamaan voimatasoja sekä edistää lihaskasvua.

Toisessa tutkimuksessa 32 miespuolista vapaaehtoista nauttivat joko 3g HMB:tä tai lumelääkettä, jonka jälkeen koehenkilöt nostivat painoja 2-3 tuntia päivässä kuutena päivänä viikossa seitsemän viikon ajan. Koehenkilöt jotka nauttivat HMB:tä kykenivät kasvattamaan voimatasojaan harjoituksen aikana huomattavasti lumelääke-ryhmään verrattaessa. Koehenkilöiden painosta tai rasvaprosentista ei löydetty huomattavia muutoksia kokeen lopussa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Auttaa estämään lihaskudosten hajoamista
 • Voi auttaa tehostamaan lihaskasvua
 • Auttaa korjaamaan lihaskudosta

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: Parhaiden tulosten saamiseksi nauti 1g kolme kertaa päivässä tasaisin väliajoin.

Lisää hieman yli puoli pientä annosmitallista (1g) haluamaasi määrään vettä tai mehua ja nauti välittömästi.

Ainesosat

Valmistettu tehtaassa, joka käsittelee myös maitoa, soijaa, munia, gluteenia ja viljatuotteita.

Maustamaton: Beta-hydroksi beeta-metyylibutyraatti kalsium (HMB) (100%)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1/6 tl (1g)

Annosta per pakkaus - 250 (250g), 500 (500g)

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per Annos
HMB     1 g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(1 Arvostelu)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Tämä saattaa jopa toimia

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

5

Maku:

2

Tehokkuus:

4

Aivan täyttä varmuutta toimivuudesta ei ole, mutta näin dietilläkin ollessa paino pyrkii hiukan nousemaan ja treeni kulkee todella hyvin. Maku tosin on aika hirveä. Annos 6-9 g/päivä.

Goes Well With:

Salitreenaajat

Wed Sep 28 09:00:20 BST 2016 mukaan

HMB

Valitse kuva

HMB