Tarjous

Loppuu: 31 May 2016 09:00 AM

Kaikki tuotteet tarjouksessa - jopa 75% alennusta

Hyvää syntymäpäivää Myprotein! | Käytä koodia: LAATIKKO

Koko sivustomme on nyt alennettuun hintaan! Jopa 75% alennusta ilman koodeja PLUS ilmainen Limited Edition syntymäpäivälaatikko kaupan päälle kaikkiin yli 100€ ostoksiin.

Käytä koodia: LAATIKKO

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin varastoa riittää. Koodeja ei tarvita koko sivuston laajuisiin alennuksiin. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Käytä koodia kassalla ja lisäämme laatikon automaattisesti ostoskoriisi kun ostat 100€ arvosta muita tuotteita.

Osta Nyt

Tarjous

Loppuu: 31 May 2016 10:55 PM

KUUKAUDEN MAKU

Kuukauden maku - 25% alennusta kesähedelmien makuisista tuotteista | Käytä koodia: MAKU25

Sisältää seuraavat herkulliset maut: Strawberry Cream, Strawberry, Banana and Strawberry, Natural Strawberry, Strawberry Shortcake, Raspberry, Blueberry, Strawberry Jam Roly Poly, Blueberry Stevia, Summer Fruit, Strawberry Stevia, Raspberry Ripple & Strawberry Delight.

Tarjous voimassa 31.05.2016 asti tai niin kauan kun varastoa riittää. Maksimialennus 75€ per tilaus. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden.

Osta Nyt

Tarjous

Loppuu: 31 May 2016 11:55 PM

Kolme kahden hinnalla uusista treenivaatteista

Uutuus treenivaatteet nyt mahtavassa tarjouksessa - osta kolme ja maksa vain kahdesta!

Palaa takaisin salille, lenkkipolulle tai joogatunnille tyylillä. Miltä kuulostavat mukavat ja värikkäät treenitopit, collegehousut tai pitkähihaiset paidat?

Naisten vaatevalikoimaan

Miesten vaatevalikoimaan

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. 

Käytä koodia: VAATEALE

Osta Nyt