Kreatiini AKG

Kreatiini AKG

Maku
Pakkaus
Määrä

Käytä kolme mahtavaa tarjousta yhdessä tilauksessa!

Kolme mahtavaa tarjousta samaan aikaan! Jopa 40% alennusta proteiineista, jopa 50% alennusta aminohapoista + treenivaatteita kolme kahden hinnalla

Tarjoukset voimassa keskiyöhön 24.10.2016 tai niin kauan kuin vasrastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

12,19 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä on Kreatiini AKG?

Kreatiini AKG on uusin lisäys kreatiini linjastoomme. Kreatiini AKG:ssa kreatiini molekyylit ovat liitetty alfa-ketoglutaraattiin (AKG).

Kreatiinia on yksi voimaa vaativien lajien suosituimmista lisäravinteista ja sitä on tutkittu laajasti. Yksi annos Kreatiini AKG:tä sisältää 3g kreatiinia joka parantaa fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisen korkean intensiteetin harjoittelun aikana.

Alfa-Ketoglutaraatti tunnetaan parhaiten pre-workout lisäravinteena ja typpioksidi buusterina joissa se on sidottu aminohappo arginiiniin. AKG toimii välikätenä Krebs-syklissä joka on kehon kompleksi prosessi joka liittyy energian tuotantoon.

Kuinka käyttää Kreatiini AKG:tä?

Kreatiini AKG sopii erityisesti korkean intensiteetin harjoittelun tueksi. Saadaksesi tuotteen täydet hyödyt irti lisää 2 kukkurallista pienä kauhallista (7g) Kreatiini AKG:tä 300ml:aan vettä tai mehua.

Hyödyt

  • Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä korkean intensiteetin harjoittelun aikana
  • AKG vaikuttaa kehon energian tuotantoon
  • Sopii parhaiten voimaa vaativiin lajeihin

Suositeltu käyttö

Saadaksesi tuotteen täydet hyödyt irti lisää 2 kukkurallista pientä kauhallista (7g) 300ml vettä tai mehua ja käytä harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Tuote on lisäravinne jota ei tule käyttää terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Kreatiini Alfa-Ketoglutaraattijauhe (100%) (kreatiini monohydraatti, Alfa-Ketoglutaraattihappo).

Allergeenit: Saattaa sisältää soijaa, maitoa ja kananmunia.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 kukkurallista pientä kauhallista (7g)

Annoksia per pakkaus - 35 (250g)

Tyypilliset ravintoarvot

      Per annos
Kreatiini monohydraatti   3.3 g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Kreatiini AKG

Valitse kuva

Kreatiini AKG