• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Kreatiinimonohydraatti

Uudet maut - Persikka Mango, Kirpeä Vadelma ja Kirsikka Limeade

Maku
Pakkaus
Määrä

KUUKAUDEN MAKU

Pysy viileänä ja virkeänä heinäkuun ajan 25% alennuksella raikkaista mauistamme! Käytä alennuskoodia: MAKU25

Tarjous sisältää suositut Amino Hapot, Kreatiini & Pre Workout jauheet, sekä raikkaat maut kuten Kirpeä Omena, Vesimeloni, Persikka & Mango, Vadelma, Greippi, Kirsikka Lemonadi sekä muita makuja!

Tarjous voimassa 31/07/2016 asti, tai kun tuotteita riittää! Maksimi alennus 75€ tarjousta kohden. Vain yksi alennuskoodi per tilaus. Asiakas voi tehdä useita tilauksia.

Osta Nyt

5,49 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Creatine Monohydrate (kreatiinimonohydraatti) on ihanteellinen useille käyttäjille aina kehonrakentajista pikajuoksijoihin. Erinomainen erityisesti niille, jotka haluavat parantaa voimaa, tehoja, nopeutta ja edistää lihaskasvua. Kreatiinimonohydraatin on todettu lisäksi parantavan kokonais palautumisaikaa sekä palautumista intensiivisten urheilusuoritusten välillä.

Kreatiinimonohydraatti auttaa kehon ATP:n tuotannossa. ATP on kemikaali, jota vaaditaan lihasten tehokkaaseen supistumiseen. Suuremmat ATP-tasot voivat johtaa voima- ja tehotasojen sekä kestävyyden parantumiseen.

Myprotein Creatine Monohydrate on markkinoiden parhaimman makuinen kreatiinivalmiste sekä joustavin saatavilla oleva muoto kreatiinista. Se on sekä turvallinen, että terveellinen. Ei sivuvaikutuksia. Kreatiinia on luonnostaan saatavilla punaisessa lihassa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Auttaa tehostamaan ATP-tasoja lihasmassa lisäämiseksi
 • Auttaa ylläpitämään energiatasoja treenin ajan
 • Todistettu parantavan voimaa ja tehoa

Suositeltu käyttö

Sekoita 1,5 (pientä) annosmitallista (5g) veteen ja nauti. Käytä 1-2 kertaa päivässä. 8 viikon käytön jälkeen pidä viikon tauko ja aloita tuotteen käyttö uudelleen.

1 x tasainen annosmitallinen (pieni) painaa 3g (ei sisälly).

Ainesosat

Marja Blast maku: Kreatiinimonohydraatti (87%), Happo (sitruunahappo), Aromi, Väri (Punajuuren punainen, Antosyaani), Makeutusaine (Sukraloosi)

Sininen Vadelma maku: Kreatiinimonohydraatti (87%), Luonnollinen Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi, Asesulfaami-K), Väri (E133).

Viinirypäleet maku: Kreatiinimonohydraatti (87%), Luonnollinen Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi, Asesulfaami-K), Väri (E129, E133).

Sitruuna & Lime maku: Kreatiinimonohydraatti (87%), Luonnollinen Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi, Asesulfaami-K), Väri (E110, E133).

Appelsiini maku: Kreatiinimonohydraatti (87%), Luonnollinen Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi, Asesulfaami-K), Väri (E110).

Vadelma Lemonade maku: Kreatiinimonohydraatti (87%), Luonnollinen Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi, Asesulfaami-K), Väri (E129, E133).

Kirpeä Omena maku: Kreatiinimonohydraatti (87%), Luonnollinen Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi, Asesulfaami-K), Väri (E110, E133).

Trooppinen maku: Kreatiinimonohydraatti (87%), Happo (sitruunahappo), Aromi, Väri (Karoteeni), Makeutusaine (Sukraloosi)

Maustamaton: Kreatiinimonohydraatti (100%)

Vesimeloni maku: Kreatiinimonohydraatti (87%), Luonnollinen Aromi, Makeutusaine (Sukraloosi, Asesulfaami-K), Väri (E129).

Ravitsemustietoa

Määrä per annos: 5g kreatiinimonohydraattia

Huomioi että ravintosisältö on otettu maustamattomasta versiosta. Maustettussa versiossa kreatiinimonohydraattisisältö laskee noin 0.75g per annos.

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.50

4.5

(4 Arvostelut)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Hyvä ja tehokas lisäravinne

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

2

Maku:

3

Tehokkuus:

4

Ei sekoitu kovin hyvin juomaan mutta suosittelen kaikille. Halpa ja nopea kuljetus!

Goes Well With:

Kaikille

12 May 2016 mukaan

ihan hyvä monokrea

Yhteensä:

4

Sekoittuvuus:

4

Maku:

4

Tehokkuus:

3

Ei erikoista hyvää eikä pahaa sanottavaa. Ei maistu pahalle mutta ei tietenkään hyvääkään ole. Sekoittuu aika hyvin, vähän jää rakeiseksi muttei haittaa. Iso pussi kestää pitkään ja kun ei maksakaan juur mittään niin ota kaks pussia, kestää vielä pidempään.

Goes Well With:

Kaikille

10 March 2016 mukaan

Saa sen mitä odottaa

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

3

Maku:

1

Tehokkuus:

5

Perus kreatiini toimiva kuten aina, mutta ostin Sour Apple makuisen ja on pakko sanoa se on juomakelvoton, sain hädituskin pari annosta sisään. Se on erittäin kemikaalinen ja makea maku, ei ole aavistustakaan kirpeyteen.

Goes Well With:

Kaikille, välttäkää Kirpeän omenan makua.

7 January 2016 mukaan

yksi tärkeimmistä

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Tämä kuuluu jokaisen voimaharjoittelua harrastavan lisäravinteisiin. Tieteellisesti todistettu ja erinomainen tuote joka suhteessa.

Goes Well With:

Kaikille

7 September 2015 mukaan

Kreatiinimonohydraatti

Valitse kuva

Kreatiinimonohydraatti