• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Maltodekstriini

Loistava energian lähde

Maku
Pakkaus
Määrä

AFTERPARTY - jopa 75% alennusta + extra 10% | Käytä koodia: BILEET

Paluu töihin on helpompaa Myprotein Afterpartyn ansiosta! Ja mikä parasta - kaikki asiakkaamme on kutsuttu mukaan juhlimaan!

Säästä jopa 75% KAIKESTA plus EXTRA 10% alennusta koko tilauksesta vain tänään!

Tarjous on voimassa keskiyöhön 30.05.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€ per tilaus.

Osta Nyt

Ovh: 4,49 €

Nyt 3,59 €

Säästä: 0,90 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

*Tulokset saattavat vaihdella henkilöstä henkilöön*

Mitä Maltodekstriini on?

Maltodekstriini on korkean Gl-indeksien omaavien hiilihydraattien lähde. Näitä hiilihydraatteja saadaan maissitärkkelyksestä ja ne tarjoavat erinomaisen ja nopean energian lähteen.

Maltodekstriini hyödyt

Vaikka maltodekstriini on monimutkainen hiilihydraatti sillä on korkea GI-indeksi, joka on vain hieman tavallisia hiilihydraatteja (kuten dekstroosi) matalampi.

Kenelle Maltodekstriini sopii?

Maltodekstriini on ihanteellinen hiilihydraatti kun tarvitset energiaa nopeasti ja helposti. Siitä vapautuva energia imeytyy välittömästi tuoden välittömästi energiaa ja virtaa treeniin. Maltodekstriini auttaa kehoasi korvaamaan glykogeenivarastot nopeasti. Näin ollen se onkin myös suosittu palautuksessa. Sekoittamalla valitsemaasi proteiinia maltodekstriiniin, saat tehtyä itse tehokkaan palautusjuoman.

Hyödyt

 • Korkean GI-tason hiilihydraatti
 • Loistava energian lähde
 • Täydentää nopeasti glykogeenivarastot

Suositeltu käyttö

Hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista† korkean intensiteetin ja/tai kestävyysliikunnan jälkeen. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden mitan (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta. Täydentääksemme lihasglykogeenivarastoa, suosittelemme yksinkertaisesti lisäämään yhden suuren mitallisen (35g) 150-250ml:aan vettä tai suosikki juomaasi Myprotein shakeriin 4 tunnin kuluessa liikunnasta.

†Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: maltodekstriini (Sulfiitit) (100%)

Ravitsemustietoa

Per 50g annos:
Energiaa: 192 kcal
Hiilihydraatteja: 47g
joista sokereita: 47g

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Maltodekstriini

Valitse kuva

Maltodekstriini