KO8 Resistance Trainer

Resistance & Suspension Trainer

25% alennusta koko sivustolla | Käytä koodia ALE25

Nyt 25% alennusta koko sivustollamme koko viikonlopun ajan. Tarvitsetko lisää proteiinijauheita, aminohappoja, välipaloja tai vaikka urheiluvaatteita?

Plus ilmainen Limited Edition Defeat the Heat shaker kaupan päälle kaikkiin yli 60€ ostoksiin.

Tarjous on voimassa 07.08.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€ per tilaus.

Osta Nyt

169,69 €

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

KO8 Resistance trainer on markkinoiden monipuolisin suorituskykyä parantava apuväline. Olit sitten aloittelija tai edistyneempi urheilija KO8 resistance trainer auttaa sinua stimuloimaan, puristamaan ja venyttämään lihaksiasi tavalla mihin normaali kuntosali ei pysty. Voit harjoitella KO8:lla missä vain ja milloin vain. Mullistuksellisen kehonpainoa hyväksikäyttävän harjoittelumetodin avulla KO8 auttaa sinua saamaan lisää voimaa, mutta myös kehittämään notkeutta ja tasapainoa.

Kiinnitä alumiiniseos clipsejä käyttäen K08 kiinteään pintaan ja olet valmis harjoittelemaan. Kuutta ladattua kuminauhaa käyttäen voit harjoitella useita eri liikkeitä käyttäen vastuspainona 12-72kg. K08 mukana tulee suuri juliste jossa on näytetty 36 eri liikettä joita voit käyttää harjoittelussa. Voit myös kehitellä itse liikkeitä lisää. K08 käyttävät jo mm. useat huippu jalkapallojoukkueet ja se on saanut laatumerkinnän joten se on turvallinen ja viisas investointi kehoasi kohtaan.

Hyödyt

  • Testattu yli 300kg:lla
  • Pystyt toistamaan minkä tahansa kuntosaliliikkeen
  • Kehitä voimaa, notkeutta ja tasapainoa

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

KO8 Resistance Trainer

Valitse kuva

KO8 Resistance Trainer