35% ALENNUSTA LÄHES KAIKESTA!
KÄYTÄ KOODIA: 35FI
50% VITAMIINEISTA!

Myprotein Quality

Voittamaton laatu, lähtöviivalta maaliin asti

Haluamme pitää asiat hallinnassamme aina maatilalta shakeriin asti. Kyse on parhaan laadun säilyttämisestä joka vaiheessa.


Valitsemme käsin parhaat ainesosat luotetuilta toimittajiltamme ja käsittelemme sekoittamisen itse huippumoderneissa tiloissamme – toimitamme luokkansa parhaita ravintotuotteita joka päivä. Valitsemalla ainesosamme huolellisesti ja valvomalla jokaista tuotantovaihetta noudatamme korkeimpia standardeja ja sitoudumme huippuosaamiseen.


Mutta tässä on kirsikka kakun päällä. Uskomme, että jokaisella tulee olla mahdollisuus saada poikkeuksellisia tuotteita pankkia rikkomatta. Siksi välitämme säästöt suoraan sinulle. Se on tapamme tukea ja kohottaa koko yhteisöä.


Uusista innovaatioista ydinvalikoimaamme asti pätevät ravitsemusasiantuntijamme kulissien takana käyttävät uusinta tiedettä kehittääkseen jokaisen tuotteen. Joten voit olla varma, saat aina parasta.


Nauti myös nopeasta toimituksesta. Käytämme uusinta tekniikkaa toimittaaksemme samana päivänä puoleenyöhön GMT asti. Tämä tarkoittaa, että tilauksesi voivat saapua kotiovellesi heti seuraavana päivänä.


Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on käytettävissä seitsemänä päivänä viikossa, valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Olemme tukenasi joka askeleella.

Maailmanluokan valmistus

British Retail Consortium on myöntänyt meille elintarviketurvallisuuden AA-luokituksen (paras ryhmästä), mikä korostaa sitoutumistamme tiukimpien elintarviketurvallisuusstandardien ylläpitämiseen.

Salainen ainesosamme? Huippuluokan koneet, jotka auttavat meitä toimimaan Euroopan parhaassa tuotantolaitoksessa. Käytössämme olevan uusimman teknologian avulla pystymme varmistamaan, että jokainen tuotantoprosessimme vaihe täyttää korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit. Tämä huippuosaamiselle omistautuminen erottaa meidät muista ja takaa sinulle tyytyväisyyden.


Asiantuntemuksemme, niiden akkreditointi

Myprotein technology

Teknologiamme

Olemme investoineet viimeisimpiin tuotantolaitteisiin, jotta voimme varmistaa, että meillä on maailmanluokan tuotantolaitoksissa myös omaa tuotantoa. Tämä sisältää kehittyneitä suodatusjärjestelmiä, röntgenlaitteita ja Near-Infrared –testausta, joilla taataan erinomainen laatu.

Laadunvalvontaa tehdään koko tuotantoprosessin ajan, jotta voimme varmistua siitä. Osana prosessia kaikki raaka-aineet testataan, kun ne saapuvat tehtaaseemme ja samoin lopputuotteemme ennen toimitusta. Näin takaamme laadun, yhtenäisen maun ja Euroopan parhaimmat urheiluravinteet.