TREENEIHIN 25% LÄHES KAIKESTA | KOODI: 25FI
45% DIEETTITUOTTEISTA

Tiede kunnianhimon tukena

Tutustu miten tuotantomme johtaa huippuluokan lisäravinteisiin.

Why choose Myprotein

Miksi valita Myprotein?

Mitä tulee ravintolisiin toimitamme vain parasta laatua ja arvoa. Voimme tehdä sen, koska tämä on Myproteinin tapa toimia. Me käytämme aina laadukkaimpia raaka-aineita kaikkein luotettavimmilta tavarantoimittajilta uusinta teknikkaa käyttävässä tuotantolaitoksessamme välttääksemme tarpeettomia kustannuksia ja taataksemme tuoteidemme 100% puhtauden sisäisen testauksemme kautta.


Ammattitaitoinen tuotekehitysryhmämme muodostaa laajan tuotevalikoimamme viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen pohjalta ja käytämme vain akkreditoituja toimittajia, jotka noudattavat tiukkaa hyväksymisprosessia, joka tarkoittaa sitä, että kaikki tuotteemme noudattavat aina tiukkoja eurooppalaisia ja globaaleja standardeja.


Käytämme viimeisimpiä havaintotekniikoita, kuten edistynyttä Near-Infrared-testausta varmistuaksemme, siitä että täytämme kaikki sisäiset ja ulkoiset laatustandardit, mukaan lukien kasvis- ja vegaaniyhdistysten ja Soil Associationin hyväksynnän. Yli 350 tuotetta ja työlleen omistautunut ryhmä tarjoaa sinulle uusimmat ja huippuluokan terveystuotteet, jotka vastaavat sinun tarpeitasi.


Asiakaspalvelumme on käytettävissä 7 päivänä viikossa, auttaakseen ja vastatakseen kysymyksiisi. Toimitamme tuotteet Suomeen EU:ssa sijaitsevasta varastosta. 


Asiantuntemuksemme, niiden akkreditointi

Myprotein technology

Teknologiamme

Olemme investoineet viimeisimpiin tuotantolaitteisiin, jotta voimme varmistaa, että meillä on maailmanluokan tuotantolaitoksissa myös omaa tuotantoa. Tämä sisältää kehittyneitä suodatusjärjestelmiä, röntgenlaitteita ja Near-Infrared –testausta, joilla taataan erinomainen laatu.

Laadunvalvontaa tehdään koko tuotantoprosessin ajan, jotta voimme varmistua siitä. Osana prosessia kaikki raaka-aineet testataan, kun ne saapuvat tehtaaseemme ja samoin lopputuotteemme ennen toimitusta. Näin takaamme laadun, yhtenäisen maun ja Euroopan parhaimmat urheiluravinteet.