Viikonlopun ajan: Ilmainen toimitus!
Jopa 25% alennusta tilauksestasi

Myprotein Tietosuojakäytäntö


 

Myprotein on sitoutunut suojelemaan asiakkaidemme yksityisyyttä. Ole hyvä ja ota hetki aikaa tarkistaakseni mitä tiedoite pitää sisällään. Mitä tietoja keräämme sinusta, miten käytämme niitä ja mitkä ovat sinun oikeuksiasi. Hut.com Limited ("Myprotein", "me" tai "me") on henkilötietojen rekisterinpitäjä, joka on kerätty Myprotein.fi ja siihen liittyvän App:n ("Myprotein.fi") kautta tai yhteydessä.
 

Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme sinusta?


Keräämme henkilötietoja sinusta, joita toimitat meille suoraan ja Sivuston käytön kautta. Nämä tiedot voivat sisältää seuraavaa:

Antamasi tiedot, kun käytät Sivustoamme (esim. nimi, yhteystiedot, sukupuoli, tuotearvostelut ja kaikki tiedot, jotka olet lisännyt tiliisi);
Tapahtuma- ja laskutustiedot, jos teet ostoksia meillä tai käytät Sivustomme (esim. luotto- tai maksukortti- ja toimitustiedot)
Keskustelut ja kirjeenvaihdot kanssamme (esim. Ottaessasi yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, tai sosiaalisen median kautta)
Antamasi tiedot, kuten osallistuminen kilpailuun tai tutkimukseen.
Tietoja kerätään automaattisesti, käyttämällä evästeitä ja muita seurantamenetelmiä (esimerkiksi mitä sivuja olet katsellut klikkasitko linkkiä jossakin sähköpostipäivityksessämme). Voimme myös kerätä tietoa sivustosi käyttämistäsi laitteista.
Muut sivuston ylläpitämiseen tarvittavat tiedot, esimerkiksi voimme käyttää sijaintisi, jos annat meille siihen suostumuksesi.
Jos asioit myymälöissämme, voimme yhdistää tietoja, jotka luovutat meille myymälässä (esim. Jos teet ostoksen tai liityt postituslistallemme) yllä oleviin tietoihin.


Mihin käytämme henkilötietoja?


Riippuen siitä, miten käytät Sivustoamme, keskustelut kanssamme sekä käyttöoikeudet, jotka luovutat käyttöömme, tulemme käyttämään henkilötietojasi seuraaviin:

• Suorittaa tilauksesi ja ylläpitää asiakastiliäsi.
• Hallita ja vastata kyselyihin tai reklamaatioihin asiakaspalvelun kautta.
• Voida muokata sivustoa sinun tarpeisiin ja näyttää sisältöä, joka voisi sinua kiinnostaa eniten tilisi tietojen, ostohistorian ja selaustoiminnan perusteella.
• Sivuston parantaminen ja ylläpito sekä sen käytön valvonta.
• Markkinatutkimukseen, esim. saatamme olla yhteydessä sinuun ja pyytää palautetta tuotteistamme.
•Lähettää sinulle markkinointiviestejä ja näyttää kohdennettua mainontaa, johon meillä on suostumuksesi tai se on muulla tavoin sallittu.
• Turvallisuussyistä tutkia petoksia ja tarvittaessa suojata itsemme ja kolmansia osapuolia.
• Noudattamaan lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä velvoitteitamme.

Käsittelemme henkilötietojesi seuraavan tietosuojalainsäädännön nojalla:

Koska tietojen käsittely on välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi, tai tiettyjen valmistavien toimenpiteiden suorittamiseksi ennen kuin voimme tehdä sopimuksen kanssanne (esimerkiksi, kun olette tehneet ostoksen kanssamme, käytämme henkilökohtaisia tietojanne maksun käsittelemiseksi ja tilauksen toimittamiseksi).
Koska olemme saaneet suostumuksesi (esim. Jos otat meihin yhteyden kyselylomakkeeseen, johon lisäät valinnaisia tietoja tilisi profiiliin tai sallit markkinoinnin meiltä).
Koska meillä on oikeutus sähköisen kaupankäynnin tarjoajana ylläpitää ja edistää palveluitamme.
Pyrimme aina ymmärtämään paremmin asiakkaitamme tarjotaksemme parhaan tuotteen ja asiakaskokemuksen. Käytämme tietojasi kohdentamaan sivustosi näkymää, jotta se olisi mielenkiintoisempaa ja merkityksellisempää tuotteiden ja tarjouksien näkökulmasta.
Sivustomme avulla voit lisätä tilisi profiiliin lisätietoja, kuten tietoja kehon tyypistä, ihosta, hiustyypistä, hiusten kunnosta, harjoittelusta, suoritustavoitteista, pituudesta ja painosta. Käsittelemme näitä tietoja erityisen varoen, sillä ymmärrämme, että se voi paljastaa tietoja terveydestänne tai etnisyydestänne. Sinun ei tarvitse antaa meille näitä tietoja, vaan voit poistaa ne tai päivittää milloin tahansa.
Markkinointi


Me haluamme kommunikoida asiakkaidemme kanssa jolloin voimme markkinoida mieltymystesi mukaan käyttää henkilötietojasi lähettämään sinulle markkinointiviestejä sähköisesti, puhelimitse tai postitse. Jotkin näistä viesteistä voidaan kohdentaa sinulle aiemman selaus- tai ostotoiminnan ja muiden sinuun liittyvien tietojen perusteella.


Jos et enää halua vastaanottaa markkinointiviestejä meiltä (tai haluat saada niitä!), Voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä (alla olevat tiedot) klikkaamalla sähköpostiviestien tilauslinkkiä tai päivittämällä tilisi asetukset. Jos peruutat markkinoinnin, ota huomioon, että voimme silti ottaa sinuun yhteyttä aika ajoin palvelusanomien kanssa (esim. tilaus- ja toimitustodistukset sekä tiedot laillisista oikeuksista).


Saatat nähdä Sivustosi mainoksia myös kolmannen osapuolen verkkosivustoissa, esimerkiksi sosiaalisissa medioissa. Nämä mainokset voidaan kohdentaa sinulle evästeiden avulla, jotka seuraavat verkkotoimintaa, joten voimme näyttää mainoksia asiakkaille, jotka ovat käyneet Sivustossamme. Jos näet mainoksen sosiaalisessa mediassa, tämä voi johtua siitä, että olemme ottaneet sosiaalisen verkoston käyttöön näyttämään mainoksia asiakkaillemme tai asiakkaille, jotka vastaavat asiakkaidemme väestötietoprofiilia. Joissakin tapauksissa tämä saattaa edellyttää sähköpostiosoitteesi jakamista sosiaalisen verkoston kanssa. Jos et halua nähdä kohdennettuja mainoksia, voit muuttaa eväste- ja tietosuoja-asetuksia selaimellasi ja näiden kolmansien osapuolten verkkosivustoilla.



Kenen kanssa jaamme henkilökohtaisia tietoja?


Jaamme asiakkaidemme henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa seuraavissa tilanteissa:

Muiden yhtiöiden ryhmään kuuluvien yritysten kanssa, mikäli Sivuston käyttöä tarvitaan.
Toimittajiemme ja palveluntarjoajien kanssa, jotka työskentelevät meille, esim. maksuprosessit ja huolintayhtiöt.
Ammattilaisten ja oikeudellisten neuvonantajien kanssa.
Kolmansien osapuolten kanssa, jotka harjoittavat petosten torjuntaa ja edistävät niiden havaitsemista.
Valvontaviranomaisten tai muiden viranomaisten, esim. joille ilmoittaa petoksesta tai vastaus lailliseen pyyntöön.
Jos myymme liiketoiminnan varoja, asiakkaidemme henkilökohtaiset tiedot voidaan luovuttaa mahdolliselle ostajalle. Sellaisessa tilanteessa teemme parhaamme, että ostaja sitoutuu noudattamaan yksityisyydensuojaamme.
Muussa tapauksessa, jos meillä on suostumuksesi tai muulla tavoin laillisesti oikeus tehdä niin.
Varastointi ja säilytys


Käytämme palveluntarjoajia ympäri maailmaa. Näin ollen henkilötietojasi voidaan käsitellä myös Euroopan ulkopuolisissa maissa, myös maissa, joissa saattaa olla vähemmän tietosuojaa kuin paikallisen lainsäädännön mukaan. Jos siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti varmistamme, että yksityisyydensuojaasi suojataan asianmukaisesti asianmukaisilla suojatoimilla, erityisesti EU: n tavanomaisilla sopimuslausekkeilla. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja näistä suojatoimista.


Pidämme henkilötietosi niin kauan kuin tarvitsemme niitä edellä kuvattuihin tarkoituksiin, joten tämä aika vaihtelee riippuen tekemistäsi toimenpiteistä asiakkaanamme. Esimerkiksi, jos olet tehnyt ostoksen kanssamme, pidämme kirjaa ostoksestasi laskutus-, vero- ja takuuasioita varten. Voimme myös pitää kirjaa kirjeenvaihdostamme kanssasi (esimerkiksi jos olet tehnyt reklamaation tuotteesta) niin kauan kuin on välttämätöntä suojella meitä oikeudelliselta vaatimukselta. Jos meillä ei enää ole tarvetta säilyttää tietojasi, poistamme sen. Huomaa, että jos olet luopunut markkinointiviestinnästä, pidämme kirjaa sähköpostiosoitteestasi, jotta emme lähetä sinulle sähköpostiviestejä tulevaisuudessa.
Turvallisuus


Tämä Sivusto varmistaa, että tiedot salataan kun Sivustolta poistutaan. Tämä prosessi käsittää tietojen tai tietojen muuntamisen koodiksi luvattoman pääsyn estämiseksi. Tämä Sivusto noudattaa tätä prosessia ja käyttää turvallisia menetelmiä kaikkien luotto- ja maksukorttitapahtumien suojaamiseksi. Salausmenetelmiä kuten SSL: ää, käytetään asiakkaiden tietojen suojelemiseen, kun ne ovat siirtyneet ja lähtevät tällä Sivustolla suojatun tietoliikennekanavan kautta.

Vaikka teemme kaiken voitavamme sen varmistamiseksi, että henkilökohtaisia tietojasi suojellaan aina Sivustoltamme, emme voi taata Sivustollemme lähetettyjen tietojen turvallisuutta ja eheyttä.
Lapset

Sivustomme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, eikä sitä saa käyttää. Emme kerää tietoisesti alle 18-vuotiaiden henkilötietoja.

Evästeet


Sivustot käyttävät evästeitä ja vastaavia tekniikoita, jotta Sivuston sisältöä voidaan parantaa ja sen toimintoja pystytään ymmärtämään kohdennettua mainontaa varten. Katso evästekäytäntömme lisätietoja saaduista evästeistä ja eväste asetusten muuttamisesta.

Sinun oikeutesi

Sinulla on tiettyjä henkilötietojesi oikeuksia, kuten oikeus käyttää, siirtää, korjata ja pyytää henkilötietojesi poistamista.

Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilökohtaisia tietojasi, joita käytetään tiettyihin tarkoituksiin, mukaan lukien markkinoinnin lähettäminen. Katso lisätietoja kohdasta "Markkinointi", lisätietoja markkinoinnin poistamisesta.

Me noudatamme pyyntöjäsi käyttää oikeuksiasi sovellettavan lain mukaisesti. Huomaa kuitenkin, että näihin oikeuksiin liittyy useita rajoituksia, ja voi olla tilanteita, joissa emme voi noudattaa pyyntöäsi. Jos haluat esittää henkilökohtaisia tietojasi koskevia pyyntöjä tai jos sinulla on kysyttävää tai huolta henkilökohtaisista tiedoistasi, ota yhteyttä alla olevien tietojen avulla. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä paikalliseen valvontaviranomaiseen tietosuojasta.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännön mistä tahansa näkökulmasta, ota yhteyttä alla oleviin tietoihin:
Puhelin: 0161 8131481
Sähköposti: feedback@thehutgroup.com
Osoite: Asiakaspalvelu, Meridian House, Gadbrook Park, Cheshire, CW9 7RA
Viimeksi päivitetty 14.05.2018

2018 © 2018 The Hut.com Limited, yritys rekisteröity Englannissa ja Walesissa (yritystunnus 05016010) jonka rekisteröity osoite on Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.