10% LISÄ ALEA NETTISIVUJEN JOPA 70% ALEIHIN KOODILLA: IMPACTFI
TÄMÄN PÄÄLLE SAA 5% EKSTRA ALEA VIELÄ TÄNÄÄN
LOPPUU:

0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0

Yleiset Ehdot

Nämä käyttöehdot ("Ehdot") säätelevät käyttäjien ("sinä" tai "sinun") verkkosivuston myprotein.fi ("verkkosivusto") käyttöä ja heidän suhdettaan tahojen kanssa:


a. The Hut.com Limited (kaupataan nimellä Myprotein), Englannissa ja Walesissa rekisteröity yritys rekisteröintinumerolla 13400484,jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Icon 1 7-9 Sunbank Lane, Ringway, Altrincham, Yhdistynyt kuningaskunta, WA15 0AF; tai


b. Jos ostoksesi on tehty euroissa (EUR) ja maksu suoritetaan debit-kortilla ja/tai luottokortilla ja/tai American Express -kortilla THG Nutrition Poland S.P Z.o.o:n kanssa, jonka rekisteröity osoite on Magazynowa 1 Street, 55-040, Magnice, Puola


("me" tai "meidän")


Lue ehdot huolellisesti, sillä ne vaikuttavat laillisiin oikeuksiisi ja velvollisuuksiin. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tai käytä verkkosivustoa. Tilaamalla tuotteitamme tai palveluitamme sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. On suositeltavaa tulostaa kopio näistä käyttöehdoista, jotta ne ovat käden ulottuvilla.


Jos sinulla on kysyttävää näistä ehdoista, ota meihin yhteyttä.


1. Sopimus

Käyttämällä verkkosivujamme sitoudut sopimusehtoihimme ja annat oikeuden lähettää tietojasi (mukaanlukien päivitettyjä tietoja) kolmansille osapuolille kuten (mukaanlukien mutta ei pelkästään) luotto-ja pankkikorttien numeroita tai luottokorttiraportteja jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi tai luottokorttisi, ja voidaksemme sallia yksittäisiä ostotapahtumia.

2. Muutokset

Pidätämme oikeuden:

Päivittää sopimusehtojamme aika-ajoin. Kaikista muutoksista ilmoitetaan verkkosivulla ja käyttäjien on näin ollen syytä aika-ajoin lukea ehdot huolellisesti läpi. Muutokset vaikuttavat verkkosivun käyttöön ilmoituksen antamisen jälkeen. Mikäli et hyväksy uusia sopimusehtoja pyydämme, että ette käytä verkkosivuja. Hyväksyt automaattisesti uudet sopimusehdot mikäli jatkat verkkosivujemme käyttöä sen jälkeen kun muutokset sopimusehtoihin on tehty ja tästä on ilmoitettu verkkosivulla.

Muokata tai poistaa, väliaikaisesti tai pysyvästi tämä verkkosivu kaikki sen sisältämä materiaali milloin tahansa asiasta etukäteen ilmoittamatta.

Poistaa sinun tai meidän luoma käyttäjätunnuksesi ja salasanasi milloin tahansa mikäli katsomme, että olet rikkonut joitakin sopimusehtojamme.

3. Rekisteröityminen

Käyttämällä verkkosivuamme takaat että:

Olet laillisesti kykenevä tekemään sitovia sopimuksia;

Olet 18-vuotta täyttänyt;

Kaikki henkilökohtaiset tietosi ovat paikkansapitäviä ja oikeita etkä esiinny toisena henkilönä.

Mikäli henkilökohtaiset tietosi muuttuvat, ilmoitat niistä meille heti sähköpostitse tai asiakastilisi kautta.

4. Tietosuoja

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi, joita käytetään ainoastaan tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Käyttämällä verkkosivujamme annat meille luvan käyttää tietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti ja takaat, että kaikki antamasi tieto on paikkaansapitävää.

Kun käytät verkkosivuamme pyydämme sinulta henkilökohtaisia tietojasi jotta voimme tunnistaa sinut. Tälläisiä tietoja ovat muunmuassa nimesi, sähköpostiosoitteesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi tai maksukorttitietosi.

5. Tietojesi suojaaminen

Jotta voimme varmistaa ettei luotto- pankki- tai maksukorttiasi käytetä ilman suostumustasi vahvistamme nimesi, osoitteesi sekä muut meille antamasi henkilökohtaiset tiedot asianmukaiselta kolmannen osapuolen tietokannalta tilausta tehdessäsi.

Otamme petoksen vaaran hyvin vakavasti. Vilpillisten pankkikorttimaksujen lisääntyessä teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki tilaukset ovat perusteellisesti tarkastettuja käyttäen antamiasi tietoja. Mikäli tarvitsemme lisätietoja turvallisuuskysymyksissä saatamme ottaa sinuun yhteyttä. Emme suvaitse vilpillisiä ostotapahtumia ja tälläiset tapaukset ilmoitetaan välittömästi asianmukaisille viranomaisille.

Hyväksymällä nämä ehdot annat meille suostumuksesi tarkistaa yllä mainittuja tietoja. Tehdessämme tarkastuksia saatamme välittää antamiasi henkilökohtaisia tietoja luottotietovirastolle jotka saattavat säilyttää nämä tiedot. Tämä tehdään ainoastaan varmistaaksemme henkilöllisyytesi.

6. Sääntöjen noudattaminen

Verkkosivuamme voi käyttää ainoastaan laillisiin tarkoituksiin. Sitoudut noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja, säädöksiä ja määräyksiä jotka koskevat verkkosivuamme ja sen käyttöä. Sitoudut seuraaviin kohtiin:

Et lataa tai levitä verkkosivulla mitään tietokoneviruksia, troijalaisia, matoja, logiikka pommeja tai mitään muuta minkä tarkoitus häiritä tai puuttua tietokoneen normaaliin toimintaan;

Et lataa tai levitä verkkosivulla mitään loukkaavaa, hyökkäävää tai säädytöntä; ja

Et yritä päästä luvatta verkkosivulle, palvelimelle jossa verkkosivumme sijaitsevat tai millekkään palvelimelle, tietokoneelle tai tietokantaan jotka ovat yhteydessä verkkosivuumme. Et saa tehdä verkkosivullemme palvelunestohyökkäystä tai hajautettua palvelunestohyökkäystä.

Näiden säännösten rikkominen on rikos. Kaikki säädösten rikkomukset ilmoitetaan asianmukaisille viranomaisille. Välitämme heille myös henkilötietosi. Mikäli rikot säädöksiämme menetät oikeutesi käyttää verkkosivujamme välittömästi.

Emme ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista jotka aiheutuvat palvelunestohyökkäyksistä, viruksista tai muusta teknologisesti vahingollisesta materiaalista joka voi saastuttaa tietokoneesi, tietokoneohjelmiasia, dataa tai muuta asiaan liittyvää materiaalia käyttäessäsi verkkosivuamme tai ladatessasi mitä tahansa sivullamme olevaa materiaalia tai siirtyessäsi mitä tahansa muulle ulkopuoliselle verkkosivulle linkkimme kautta.

7. Linkit sivujemme ulkopuolelle

Verkkosivullamme saattaa olla linkkejä muille verkkosivuille tai materiaaliin jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Emme ole vastuussa tälläisistä verkkosivuista tai materiaaleista emmekä tarkasta tai tue näitä sivuja. Emme ole vastuussa tälläisten verkkosivujen sisällöstä, tietoturvasta tai tälläisillä verkkosivuilla tapahtuneista vahingoista tai menetyksistä mukaanlukien verkkosivujen mainostus, sisältö, materiaali, tuotteet tai palvelu.

8. Tilaukset

Kaikki tilaukset ovat riippuvat tilauksen hyväksymisestä sekä tuotteen saatavuudesta. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse (tai muulla tavoin mikäli sähköpostiosoite ei ole saatavilla) mikäli tilatut tuotteet eivät ole saatavilla. Tässä tapauksessa voit valita haluatko odottaa kunnes tuotteet ovat taas saatavilla vai haluatko perua tilauksen.

Mitä tahansa tilaustasi kohdellaan tuotteidemme tai palveluidemme ostotarjouksena ja meillä on oikeus hylätä tällaiset tarjoukset milloin tahansa. Käyttäjänä hyväksyt, että mikä tahansa automatisoitu vahvistus tilauksestasi jonka saatat meiltä saada, ei merkitse hyväksymistämme tarjoukseesi ostaa tavaroita tai palveluita joita on mainostettu verkkosivullamme. Sopimuksen tekeminen välillämme tapahtuu, kun me (i) veloitamme luotto-, pankkikorttiasi tai PayPal-tiliäsi tai (ii) lähetämme tuotteet sinulle tai tarjoamme palvelun, kumpi ajankohdista tulee jälkimmäisenä, jolloin lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan, että sopimus on tehty ("Toimitusvahvistus"). Sopimus koskee vain niitä tavaroita tai palveluja, joiden lähettämisen olemme vahvistaneet toimitusvahvistuksena. Meidän ei tarvitse toimittaa muita tavaroita tai palveluja, jotka voivat olla osa tilaustasi, kunnes näiden tavaroiden ja palvelujen lähetys on vahvistettu erillisessä toimitusvahvistuksessa.

Pidämme kohtuullisesti huolta, sikäli kuin se on meidän vallassamme tehdä niin, pitää tiedot tilauksestasi ja maksustasi salassa, mutta emme voi osaltamme olla vastuussa mistään mahdollisesta menetyksestä jos kolmas osapuoli hankkii luvattomasti tietojasi, jotka olet jakanut käyttäessäsi tai tilatessasi verkkosivultamme.

Verkkosivullamme myytäviä tuotteita ei saa jälleenmyydä tai levittää. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi ja asiakastilisi mikäli meillä on syytä epäillä, että tätä säädöstä rikotaan.

Sinä otat vastuun tuotteista, kun ne on toimitettu toimitusosoitteeseen jonka olet määritellyt tilauksen yhteydessä. Emme ole vastuussa mikäli tilaukseen on rekisteröity väärä toimitusosoite tai mikäli tilausta ei noudeta tilaukseen rekisteröidystä toimitusosoitteesta. Huolimatta siitä, että tuotteiden katoamis- tai vahingoittumisriski siirtyy sinulle vasta sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu toimitusosoitteeseen, tuotteiden omistusoikeus siirtyy sinulle viimeistään kuin : (a) lähettämämme tuotteet; ja (b) saamme maksun tuotteista

9. Peruutusoikeus

Jos olet ostanut tuotteet tai palvelun kuluttajana (henkilökohtaisen käyttöön, ei yrityskäyttöön) on sinulla oikeus perua sopimus kanssamme 14 päivän sisällä siitä päivästä kun vastaanotat tuotteen.

Mikäli haluat perua sopimuksen tämän ehdon mukaan, ystävällisesti katso Palautusohjeet josta löydät lisätietoja.

10. Hinnat ja maksut

Kaikki verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät ostohetkellä voimassaolevan arvonlisäveron (ALV). Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteidemme hintoja milloin tahansa tästä erikseen ilmoittamatta (tämä ei koske tilauksia joista olemme jo lähettäneet lähetysvahvistuksen).

Verkkosivullamme voi maksaa luotto- sekä pankkikortilla tai PayPal palvelun kautta. Maksu käsitellään maksukortiltasi tai PayPal tililtäsi ennen palvelun tarjoamista tai tilauksen lähetystä. Huolimatta siitä, että tuotteiden katoamis- tai vahingoittumisriski siirtyy sinulle vasta sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu toimitusosoitteeseen, tuotteiden omistusoikeus siirtyy sinulle viimeistään kuin : (a) lähettämämme tuotteet; ja (b) saamme maksun tuotteista.

Mikäli hinta kassalla maksaessasi on väärä ja tämä huomataan ennen tilauksesi hyväksymistä (ehto 9) emme ole velvoitettuja myymään tuotetta tällä hinalla. Pyrimme aina varmistamaan, että kaikki verkkosivullamme ilmoitetut hinnat ovat oikein, mutta satunnaisesti inhimillisiä virheitä saattaa ilmetä. Mikäli me huomaamme tilaamasi tuotteen hinnan olevan väärä, ilmoitamme tästä sinulle mahdollisimman pian ja voit halutessasi joko vahvistaa tilauksen uudelleen tai perua tämän. Jos haluat perua tilauksen ja olet jo maksanut tuotteista (mutta näitä ei ole vielä lähetetty) hyvitämme sinulle maksamasi hinnan.

Vahvistat, että käyttämäsi luotto- ja pankkikortti tai PayPal tili on sinun. Kaikki maksukorttien haltijat vahvistetaan kortin myöntäjältä. Mikäli kortin myöntäjä ei jostain syystä vahvista maksua me emme ole vastuussa tilauksen viivästymisestä tai lähettämättä jättämisestä.

Mikäli credit/debit kortti veloitus ei, syystä tai toisesta, onnistu pidätämme oikeuden yrittää veloitusprosessia uudelleen. Lähetämme tiedon uudelleen veloituksesta 48 tuntia ennen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas ei halua, että uudelleen veloitusta tehdään, tulee hänen perua tilauksensa 48 tunnin sisällä sähköpostiviestin saamisesta.

Hyväksymme alennuskoodien käytön tiukkojen ehtojen mukaisesti, jotka voivat muun muassa sisältää vaatimuksia, jotka koskevat soveltuvuuttasi käyttää niitä ja rajoituksia koskien tilauksen suurinta arvoa. Tutustu näihin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä sillä pidätämme oikeuden hylätä tai peruuttaa tilaukset, jotka eivät täytä näitä ehtoja, vaikka luotto- tai pankkikorttia on jo ehditty veloittaa. Jos alennuskoodien ehtojen ja näiden yleisten ehtojen välillä on keskenään ristiriitaisia sääntöjä, alennuskoodien ehdot olevat voimassa. Kopio alennuskoodien ehdoista voidaan saada sähköpostitse aiakaspalvelustamme: customer.experience@thehutgroup.com

EU: n toimitusosoitteiden tulliselvitysvastuut

Vain Yhdistyneestä kuningaskunnasta lähetetyt tilaukset.

Toimituksissa EU: n sisäisiin osoitteisiin laillisessa tarkoituksessa olet tavaroiden maahantuoja ja olet vastuussa kaikista maahantuontimuodollisuuksista sekä kaikista tulliviranomaisten mahdollisesti perimistä tulleista, tariffeista tai veroista.

Olemme kuitenkin keränneet nämä summat teiltä osana ostoksianne ja hyväksymällä nämä ehdot valtuutatte meidät nimittämään nimitetyt kuljetusyrityksemme suorittamaan vaaditut tullimuodollisuudet puolestanne, mukaan lukien mahdollisten tullien maksaminen , tariffit tai verot asianomaiselle tulliviranomaiselle. Nimetty kuriiri toimittaa tavaroiden lisäksi myös tullit puolestasi. Nämä tullimuodollisuudet suoritetaan eri maissa riippuen maasta, johon toimitusosoitteesi kuuluu, ja käytetystä kuljetusliikkeestä. Tavarasi tullataan yhdessä seuraavista tulliselvitysmaista:

DPD:

1. Kypros (osoitteet Kyproksella)

2. Ranska (osoitteet Ranskassa, Itävallassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Tšekissä, Virossa, Kreikassa, Unkarissa, Italiassa, Latviassa, Liettuassa, Portugalissa, Romaniassa, Slovakiassa ja Sloveniassa)

3. Irlanti (osoitteet Irlannissa)

4. Malta (osoitteet Maltalla)

5. Espanja (osoitteet Espanjassa)

6. Alankomaat (osoitteet Alankomaissa, Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Luxemburgissa, Puolassa ja Ruotsissa)

HERMES

7. Belgia (osoitteet Belgiassa ja Irlannissa)

8. Muissa tapauksessa siinä maassa, jossa osoitteesi sijaitsee.

DHL

9.Maassasi, johon osoitteesi kuuluu.Tämä tarkoittaa, että sinulta veloitetaan tulleja, tariffeja tai veroja tulliselvitysmaassa sovellettavan verokannan mukaan - nimetty operaattori maksaa nämä puolestasi. Nämä maat voivat vaihdella ja muuttua ilmoittamatta siitä etukäteen

P2P

10. Alankomaat (Kaikki osoitteet)

Hyväksymällä nämä ehdot suostut siihen, että nimitämme nimetyn kuriirin toimimaan puolestasi yllä kuvatulla tavalla ja että nimetty kuriiri toimii sinun edustajana tullia varten.

Emme myönnä verolaskuja Yhdistyneestä kuningaskunnasta EU: hun tuleviin lähetyksiin. Kaikki myyntitodistukset, jotka tarjoamme pyynnöstäsi, toimitetaan täysin oman harkintamme mukaan, ja ne toimivat vain ostoksesi todistuksena. Asiakirja ei välttämättä täytä paikallisen lainkäyttöalueesi veroviranomaisten asettamia vaatimuksia arvonlisäveron palauttamiseksi, emmekä pysty toimittamaan tältä osin lisätietoja

11. Tekijänoikeus

Verkkosivun sisältö on suojattu tekijänoikeudella ja tavaramerkeillä joka velvoittaa sinua ymmärtämään, että kaikki materiaali ja sisältö toimitettuna osana verkkosivua on jätettävä meille tai lisenssinantajille.

Voit hakea ja näyttää verkkosivun sisältöä tietokoneen näytöllä, säilyttää kyseistä sisältöä sähköisessä muodossa levyllä (mutta ei mitään palvelimella tai muulla tallennuslaitteella joka on yhdistetty verkkoon) tai tulostaa yhden kappaleen sisältöä omaan henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen käyttöön, mikäli säilytät kaikki sekä tekijänoikeutta ja omistusoikeutta koskevat ilmoitukset. Et voi muutoin jäljentää, muokata, kopioida tai levittää tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin mitä tahansa verkkosivun materiaalia tai sisältöä.

12. Vastuunrajoitukset

Tuotteiden tarjonta

(a) Jos emme noudata näitä ehtoja, olemme vain vastuussa sinulle aiheutuvista tappioista jotka johtuvat meidän ehtojen noudattamatta jättämisestä (jotka johtuvat sopimuksesta), rikkomuksesta (mukaan lukien huolimattomuus), lakisääteisen velvollisuuden tai muun rikkomisesta), jotka ovat ennakoitavia seurauksia tällaisista tapauksista.

(b) Mikään näistä ehdoista ei sulje pois tai rajoita vastuutamme:

(i) kuolemasta tai henkilövahingosta, joka aiheutuu meidän huolimattomuudesta;

(ii) petoksesta tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta;

(iii) kauppalakien noudattamatta jättämisestä;

(iv) viallisten tuotteiden välittämisestä; tai

(v) kaikesta tahallisesta ehtojen rikkomisesta, jotka oikeuttavat sinua irtisanomaan sopimuksemme; tai

(vi) mitään muuta laitonta tapaa jolla yritämme sulkea pois tai yrittää karttaa vastuutamme.

Verkkosivun käyttö

Verkkosivu tarjotaan käyttöön "sellaisenaan" ja "kuten saatavilla" -periaatteella ilman edustusta tai, vahvistusta, emmekä anna mitään takuita, joko nimenomaisia tai oletettuja, suhteessa siihen ja sen käyttöön. Ymmärrät, että emme voi taata tai olla vastuussa verkkosivun turvallisuudesta tai yksityisyydestä ja kaikista antamistasi tiedoista. Sinun on kannettava Internetin käyttöön liittyvät riskit.

Vaikka yritämme varmistaa, että verkkosivun aineisto on täsmällinen, hyvämaineinen ja laadukas, emme voi ottaa vastuuta, jos tämä ei pidä paikkaansa. Emme ole vastuussa mahdollisista virheistä tai puutteista, tai tuloksista jotka on saatu käyttäen tällaisia tietoja tai teknisistä ongelmista joita voi ilmetä verkkosivulla. Jos meille ilmoitetaan mahdollisesta virheellisestä materiaalista verkkosivullamme, yritämme korjata sen mahdollisimman pian.

Erityisesti pidätämme vastuun seuraavissa tapauksissa:

verkkosivun yhteensopimattomuuden minkään laitteen, ohjelmiston tai tietoliikenneyhteyden kanssa;

verkkosivun tekniset ongelmat kuten virheet tai keskeytykset;

verkkosivun soveltumattomuuden, epäluotettavuuden tai epätarkkuuden; ja

verkkosivun epäonnistumisen tarpeidesi tyydyttämiseksi.

Täysimääräisesti lain sallimana, hyväksyt, että emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle aiheutuvista välillisistä tai satunnaisista vahingoista (molemmat kuuluvat ehtoihin rajoituksitta, puhtaista taloudellisista vahingoista, voittojen menetyksistä, liiketoiminnallista tappioista, odotettujen säästöjen menetyksistä, hukatuista menoista, yksityisyyden menetyksestä ja tietojen menetyksestä) tai muista välillisistä, erityisistä tai rangaistavista vahingoista, jotka johtuvat tai liittyvät verkkosivumme käyttöösi.

13. Mitätöiminen

Jos jokin osa ehdot katsotaan lainvastaiseksi, mitättömäksi tai jostain syystä täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen kohta katsotaan erotettavaksi näistä ehdoista eikä se vaikuta jäljellä olevien ehtojen sitovuuteen.

14. Luopuminen

Mitään luopumistamme ei ole tulkittava luopumiseksi mistään edellisestä tai tulevasta määräyksen rikkomisesta.

15. Koko sopimus

Nämä ehdot muodostavat pohjan kaikille sopimuksille sinun ja meidän välillä.

16. Laki ja toimivalta

Näitä ehtoja sovelletaan ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaan ja mahdolliset riidat voidaan selvittää ainoastaan Englannin tuomioistuimissa.

17. Myprotein Price Beater

Ainesosien täytyy olla samaa laatua

Täytyy olla Suomessa

Meidän on pystyttävä tarkistamaan tarjous

Tuotteen tulee olla varastossa ja valmis lähetettäväksi samana päivänä tarjoushinnan tarjoavalta verkkosivulta

Tuotteen tulee olla uusi. Ei poistotuotteita eikä vian tai lyhyen päiväyksen takia tarjouksessa olevia tuotteita.

Muita alennuskoodeja tai tarjouksia ei voi käyttää hintavertailussa

Price Beater hintavertailu tulee olla täytetty ENNEN kun tilaat tuotteen. Emme tee Price Beater hintavertailua jälkikäteen.

Pidätämme oikeuden poissulkea ”erikoistarjoukset”

Voimme tehdä Price Beater hintavertailua vain yksittäisiin tuotteisiin. Ei yhdistettyjä tuotteita.

Yhtiön tulee olla pitänyt kauppaa vähintään 6 kuukautta ja heidän tulee hyväksyä verkkomaksuja, muutoin toimimme harkintamme mukaan

Täytyy olla vastaava tuote (koko, maku, laatu). Pro rata hintavertailu ainoastaan harkintamme mukaan.

Pidätämme oikeuden vastata hintavertailun hintaan mikäli katsomme ettei tämä ole vertailukelpoinen tai oikeudenmukainen.

Pidätämme oikeuden poistaa tämän palvelun koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta

Emme voi hintavertailla Myprotein tuotteita jotka ovat myynnissä kolmansilla osapuolilla.

Päätöksemme on lopullinen.

18. Arvostelut

Jos lähetät meille arvostelun, annat meille ilman yksinoikeuksia, maksuttoman, ikuisen, peruuttamattoman, ja täysin lisensioitavan oikeuden käyttää, jäljentää, muokata, sovittaa, julkaista, kääntää, luoda johdannaisia töitä, jakaa, ja näyttää sisällön kaikkialla maailmassa missä tahansa mediassa.

Annat Myproteinille ja sen yhteistyökumppaneille oikeuden käyttää arvostelun ohessa käyttämääsi nimeä jos he niin valitsevat.

Luovut arvostelun tekijänoikeusistasi joista sinut voidaan tunnistaa ja oikeuksista vastustaa halventavaa kohtelua tällaisen sisällön ollessa kyseessä.

Sitoudut suorittamaan kaikki tarvittavat toimet saadaksesi minkä tahansa Myproteinin yllä myöntämän oikeuden, mukaan lukien tekojen ja asiakirjojen täytäntöönpanon, Myproteinin pyynnöstä.

Takaat, että omistat tai muuten hallitset kaikki oikeudet kirjoittamaasi sisältöön siitä hetkestä lähtien kun sisältö tai aineisto on toimitettu Myproteinille:

Sisältö ja materiaali on täsmällinen;

Käyttämäsi sisältö ja materiaali ei riko mitään Myproteinin ohjeita ja se ei aiheuta vahinkoa kenellekään tai millekään taholle (mukaan lukien että sisältö tai materiaali ei ole herjaavaa). Käyttäjä sitoutuu korvaamaan Myproteinille kaikkien kolmanten osapuolien Myproteinia vastaan nostamat kanteet jotka johtuvat tai ovat yhteydessä näihin takuisiin.

Arvostelukilpailujen voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

19. Kaikki kilpailut

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin aika-ajoin tästä erikseen ilmoittamatta.

Yhdistämme nämä säännot jokaiseen kilpailuun ellei kyseisen kilpailun ehdot ilmoita muuta.

Osallistumalla kilpailuun osallistujien katsotaan lukeneen ja ymmärtäneen nämä ehdot ja noudattavan niitä. Kaikki päätöksemme ovat lopullisia ja pitäviä. Emme ryhdy kirjeenvaihtoon päätöksen jälkeen.

Kaikki osallistumisilmoitukset on saatavat ennen kilpailun loppumista. Vastaukset tulee antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Emme ota vastuuta väärin toimitetuista vastauksista tai teknillisistä ongelmista jonka takia vastaukset eivät ole tulleet perille ennen kilpailun loppumista.

Arvontaan ei voi osallistua kukaan, joka on tekemisissä arvonnan kanssa, mukaanlukien arvonnan suorittavat työntekijät ja virkailijat sekä The Hut Group- yrityksen jäsenet tai perheenjäsenet.

Sinun tulee olla yli 18-vuotias osallistuaksesi arvontaan ellei ikäärajaa ole erikseen määritelty ja tästä ilmoitettu. Mikäli osallistuja on alle 18-vuuotias tulee hänellä olla huoltajan suostumus.

Osallistujat ovat vastuussa mahdollisista tietoverkkoihin pääsyn kuluista.

Emme ota vastuuta: (i) kenenkään voittajan epäonnistumisesta toimia näiden ehtojen mukaisesti; (ii) mistään ongelmasta, myöhästymisestä or väärästä osallistumisesta; tai (iii) minkään palvelimen tai verkon ongelmasta, virheestä tai toimimattomuudesta.

Me toimimme järjestäjänä kaikkissa kilpailuissa ja kaikkiin kilpailuihin sovelletaan näitä ehtoja ellei tästä toisin ilmoiteta.

Palkinnot

Mikäli mainostettu palkinto ei jostain syystä ole saatavilla me pidätämme oikeuden korvata palkinto jonka täytyy olla alkuperäistä vastaava ja samanhintainen tai kalliimpi.

Voidaan myöntää vain yksi palkinto per talous.

Kilpailun palkintoa ei voi siirtää tai vaihtaa käteishyvitykseen.

Ilmoitus

Voittajan nimi valitaan kaikkien oikein vastanneiden kesken arpomalla kilpailun päätyttyä.

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan 28 päivän kuluessa voittajan julkistamisen jälkeen.

Palkinto toimitetaan 28 päivän sisällä.

Jos kilpailun voittaja ei kykene jostain syystä vastaanottamaan palkintoa tai jos voittajaa ei tavoiteta kohtuulliseksi katsomiemme yritysten jälkeen pidätämme oikeuden hävittää palkinto parhaalla katsomallamme tavalla ilman velvoitteita voittajaa kohtaan.

Vain yksi palkinto per osallistuja / sähköpostiosoite jokaisessa kilpailussa. Voittajien nimet voidaan vahvistaa pyynnöstä.

Voittajien nimet voidaan julkistaa verkkosivullamme ja/tai Facebook, Twitter tai muulla sosiaalisen median sivustolla.

Palkintojen vastaanottaminen

Palkinnot, jotka vaativat matkustusta: (a) kilpailun voittaja on vastuussa matkakuluista ellei toisin mainita; (b) pidätämme oikeuden vaatia kirjallisen luvan kaikkien alle 16-vuotiaiden voittajien vanhemmalta tai huoltajalta sekä vaatia kyseisen voittajan matkustavan yli 18-vuotiaan seurassa.

Kilpailun palkinnot/liput voi olla rajattu tiettyihin ajankohtiin ja ellei toisin mainita kaikki palkinnot tulee käyttää kuuden kuukauden sisällä kilpailusta.

Silloin kun palkinnot jakaa kolmas osapuoli, voittajan tulee varmistaa kaikki tarvittavat varaukset tai rekisteröimiset suoraan palvelunantajan kanssa. Meillä ei ole vastuuta kolmannen osapuolen ehdoista tai virheistä.

20. Suositusohjelma

Alla olevin seuraavin ehdoin, saatat ansaita "palkkiopisteitä" käytettäväksi tällä sivustolla suosittelemalla uutta tai uusia asiakkaita (”Suositusohjelmamme”) kautta jakamalla sinulle lähetettyä suosituslinkkiä ja / tai suosituskoodia. Olet oikeuteuttu toimimaan (”Suosittelijana”) suositusohjelmassa jos olet aiemmin tilannut tilauksen sivustolla.

Uusi asiakas on luonnollinen henkilö, joka ei ole aikaisemmin tehnyt tilausta ("Suositeltu").

Mikäli suositellulla on asiakastili sivustolla, mutta hän ei ole aikaisemmin asettanut tilausta sivustolle, hänellä on oikeus osallistua suositusohjelmaan ainoastaan "suosittelulinkin" kautta.

Mikäli suositellulla on jo tili sivustolla, he eivät voi osallistua suositusohjelmaan käyttämällä "suosituskoodia" (riippumatta siitä, onko hän aiemmin tehnyt tilauksen).

Jos suositeltu on kirjautunut suosituslinkin kautta alennuskoodi tulee automaattisesti näkyviin kassalla. Jos suositeltu käyttää suosituskoodia suositellun tulee syöttää suosituskoodi kassalla.

Epäselvyyden välttämiseksi suositusohjelmamme kautta saatavat palkkiopisteeet voidaan käyttää vain tällä sivustolle. Ei suositeltu eikä suosittelija ole oikeutettu saamaan palkkiota minkäänlaista maksua vastaan eikä palkkiopisteitä voi muuttaa rahaksi eivätkä ei ole millään tavalla siirrettävissä.

Palkkiopisteet kirjautuvat tilillesi 24 tunnin kuluttua suositellun tilauksen lähettämisestä. Mikäli suositeltu peruuttaa järjestyksensä mistä tahansa syystä kolmen (3) päivän kuluessa sen lähettämisestä et ole oikeutettu palkkiopisteisiin. Palkkiopisteet maksetaan sivun oletusvaluutassa.

Suositusohjelman kautta kertyneet palkkiopisteet tulee käyttää 90 päivän kuluessa ilmoitetusta päivämäärästä

Suosittelijan on tehtävä tilaus, jonka arvo on vähintään vähimmäisarvon, joka on esitetty sivustolla.

Kaikki alennetut ja tilaustuotteet eivät kuulu suositusohjelmaan. Mikäli osallistut suositusohjelmaaan, et voi osallistua muihin affiliate ohjelmiin tai cashback tarjouksiin ja / tai muihin samankaltaisiin kampanjoihin.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan peruuttaa suositusohjelmassa ansaitut palkkiot, jos uskomme tai epäilemme, että ohjelman käyttö on ollut vilpilistä, harhaanjohtava tai vastoin yleisiä ehtojamme.

21. Sivu kohtaiset/Valikoidut tuote tarjoukset

Ostoskorissa ilmoitettu alennus, pois lukien ilmaiset lahjat tai muut kampanjatuotteet. Maksimi alennus ja prosenttiosuus vaihtelevat jokaisen alennuskampanjan mukaan.

Sidotut alennukset

Alennukset ilmaantuvat, kun kampanjan vaatimukset täyttyvät. Maksimi alennus ja prosenttiosuus vaihtelevat jokaisen alennuskampanjan mukaan.

Laskeva alennus

Alennusprosentti vähenee tietyn ajan kuluessa. Maksimi alennus ja prosenttiosuus vaihtelevat jokaisen alennuskampanjan mukaan.

Ennen / Nyt hinnoittelu

Alennukset ilmaantuvat automaattisesti tuotteiden tuotekohtaisille sivuille. Mahdollisesti ennen ja nyt hinnoitteluun voi sisältyä lisäalennuksia erillisillä tarjouskoodeilla, mutta tämä vaihtelee jokaisen alennuskampanjan mukaan.

Ilmaiset lahjat

Lahjat lisätään automaattisesti ostoskoriin, kun tarjouksen vaatimukset täyttyvät. Mahdollisista manuaalisista lisäyksistä ohjeistetaan erikseen.

Ilmainen toimitus

Kassalla sovellettu alennus vastaa maakohtaisia toimituskuluja. Toimitus muihin maihin saatetaan veloittaa.

Multi-Buy

Alennus koskee ostoskorin edullisinta tuotetta, joka täyttää alennukseen oikeuttavat ehdot.

Poikkeukset

Lahjakortit, Vitality-sarja ja muut mahdolliset nimetyt tuotteet eivät oikeuta alennuksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa listaa poikkeuksiin kuuluvista tuotteista milloin tahansa. Vain yhtä alennuskoodia voidaan käyttää ostoskertaa kohden.