• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Vegaani

    Vegaani

Activate

Potent Stimulant

Maku
Pakkaus
Määrä

Vegaanituotteet: osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Vegaanituotteet: kolme kahden hinnalla* | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
23,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Activate on voimakas sekoitus energiaa nostavia ainesosia jotka auttavat parantamaan keskittymiskykyä ja fyysistä suorituskykyä. Edistyksellinen seos Chocamine Plus®, Kofeiinia, B- vitamiinia ja Antioksidantteja , auttaa nostamaan energiatasoja parantaen samalla mielen virkeyttä ja keskittymiskykyä.

Activate auttaa tukemaan aivojen ja lihasten yhteistoimintaa varmistaen optimaalisen koordinaation eri harjoitteiden aikana. Väsymyksen asettuessa keskushermostoon (CNS) suorituskyvyn lasku voi haitata treenin intensiteettiä ja kesto. Väsymys voi saavuttaa keskushermoston paljon ennen lihaksia, jolloin sen pitäminen virkeänä on tärkeää optimaalisen suorityskyvyn saavuttamiseksi.

Kofeiini on yksi tuotteen tärkeimmistä ainesosista, ja useat tutkimukset ovat osoittaneet sen positiivisen vaikutuksen voimaan ja kestävyyteen. Jokainen Activate-annos sisältää huimat 200mg kofeiini mikä on enemmän entä joidenkin markkinoilla olevien stimuloivien tuotteiden kofeiinipitoisuus. Lisätty B-vitamiini auttaa kehoa käyttämään varastoidut energiat kun taas rypälesiemen uutteen antioksidantti voi auttaa poistamaan väsymystä ja vapaita radikaaleja kuten maitohappoja. Bioperiini on lisätty tuotteeseen auttamaan kehoa imemään kaikki Activaten voimakkaat ainesosat.

Huomio: Kofeiini on voimakas virkiste. Tuote ei sovellu alle 16-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville, korkeasta verenpaineesta tai sydänsairauksista kärsiville, tai henkilöille joilla on nukkumisvaikeuksia. Jokainen Activate-annos sisältää 80mg kofeiinia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Voimakas piriste
  • Auttaa parantamaan tarkkaavaisuutta ja energiaa
  • 80mg kofeiinia per annos

Suositeltu käyttö

Suositeltu käyttöannos 2 kapselia kun tarvitset lisää virheyttä. Älä ylitä 1 annostuksen käyttöä 1 tunnin aikana tai 2 annostuksen käyttöä 24 tunnin aikana.

Annoskoko: 2 kapselia

Annoksia per säiliö: 45

Ainesosat

Kaakaouute, viinirypäleen siemenuute, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaineet (dikalsiumfosfaatti), B6-vitamiini, paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), mustapippuriuute (Bioperine®), B12-vitamiini, biotiini.

Allergeenit:

Valmistettu laitoksesta, joka käsittelee maitoa, soijaa, munaa, gluteenia tai muita tuotteita.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 2 Kapselia

Annoksia Pakkauksessa - 45 (90 Kapselia)

Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos *RI
B6-vitamiini   10 mg 714%
B12-vitamiinia   1000 µg 40000%
Biotiinia   25 µg 50%
      Per Annos
Cocoa Extract     500mg
Viinirypäleen siemenuute     190mg
Kofeiini     80mg
Mustapippuriuute     5mg

 

* Reference intake of an average adult (8400kJ /2000 kcal)

Arvostelut

Ei arvioita.

Activate

Valitse kuva

Activate
Back to top