• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

 • Organic

  Organic

Alfalfa jauhe

Luonnonmukainen sinimailanen

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

25,99 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Alfalfa (Sinimailanen) on palkokasvi jota on käytetty lisäravinteena jo pitkiä aikoja. Koska Alfalfa-kasvi itää syvällä maassa se vetää itseesä useita mineraaleja merenpohjasta tehden siitä erittäin ravintorikkaan kasvin.

Alfalfaa pidetään yhtenä rikkaimmista maapitoisista mineraalilähteistä. Alfalfa on sisältää myös paljon klorofylliä vitamiineja, saponiineja, sterolia, kumariineja ja alkaloideja, sekä korkean pitoisuuden proteiineja, hiilihydraatteja ja kuitua. Tämä tiheä sekoitus ravinteita tarjoaa useita terveydillisiä hyötyjä kuten immuunijärjestelmän tukeminen, ravinteiden assimilaatio, parantunut ruoansulatus, alkalisoituminen, maksan puhdistautuminen ja kohonnut energiataso. Alfalfalla on pieni virtsaneritystä edistävä vaikutus mikä voi auttaa kertyneiden nesteiden poistumista ja edistää virtsateiden terveyttä.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet Alfalfan suurimman hyödyn olevan kolesterolitasojen kontrollointia edistävä vaikutus, ja Alfalfan kemikaalien uskotaan tarttuvan kolesteroliin pitämällä sen poissa verestä tai tallettumista verisuoniin.

Luontaisena kasvi-lähteenä Alfalfa sisältää korkean määrän klorofylliä. Klorofylli on rakenteeltaan hemoglobiinin kaltainen ja sen on todettu parantavan hapen kuljetusta vereen. Happipitoinen veri voi tarjota useita terveydellisiä hyötyjä kuten parantaa energiatasoja, aivotoimintaa ja antaa lisä-suojaa epäterveellisiä toksiineja vastaan.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Sisältää kaikki tarvittavat ravinteet
 • Loistava mineraalien lähde
 • Voimakas detox-ominaisuus

Suositeltu käyttö

Sisältäen sekä kuitua ja proteiinia, sinimailasjauheemme on täynnä hyvää. Yksinkertaisesti kokeile lisätä 2 mini-kauhallista (3g) omiin pirtelöihisi, smoothiin tai mehuun lisäravinnoksi.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: Sinimailasjauhe (100%)

Ravitsemustietoa

Per 3g:
Energiaa: 8.2cal
Energiaa: 34.5kj
Proteiinia (sellaisenaan): 0.7g
Rasvaa: 0.1g
joista tyydyttyneitä: 0.04g
Hiilihydraatteja: 0.5g
joista sokeria: 0.1g
Ravintokuitu: 1.2mg
Klorofylli: 16.2mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Alfalfa jauhe

Valitse kuva

Alfalfa jauhe