• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Chlorella Jauhe

Chlorella jauhe – orgaaninen

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + extra 15% alennusta! Käytä koodia EXTRA15FI

Syntymäpäiväale |  Kaikki tuotteet jopa -60% + extra 15% alennusta koko tilauksestasi!  | Käytä koodia: EXTRA15FI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

37,49 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Chlorella on yksisoluinen viherlevä joka kasvaa makeissa vesissä ja jota pidetään yhtenä vanhimmista elämänmuodoista maapallolla. Korkean ravinnepitoisuutensa vuoksi Chlorella tarjoaa kaikki ihmisten tarvitsemat ravinteet.

Chlorella sisältää erityisen paljon proteiinia, välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja, kuitua, nukleiinihappoja (RNA & DNA) sekä muita tärkeitä ravinteita. Chlorellan kannattajat väittävät sen sisältävän useita terveyshyötyjä ja auttavan mm. ravinnon tasapainossa, painonhallinnassa, veren puhtauteen, lisäämään kehon emäksisyyttä, vähentämään verenpainetta ja tukemaan immuunijärjestelmää. Tuotteen korkea proteiini sisältö stimuloi myös kasvua ja korjaa kehon kudosta.

Chlorella sisältää myös korkeimman klorofylli-pitoisuuden verrattuna muihin kasveihin, ja se on rakenteeltaan hemogloiinin kaltainen minkä vuoksi se voi auttaa happen kulkeutumista vereen. Happipitoinen veri tarjoaa useita terveyshyötyjä ja tukee esimerkiksi energiatasoja, aivotoimintaa ja kehon puolustusta toksiineja vastaan.

Chlorella on myös voimakas antioksidanttija voi auttaa kehoa taistelemaan sairauksia vastaan ja poistamaan haitallisia vapaita radikaaleja ja toksiineja, mikä voi auttaa puhdistamaan verta, maksaa ja suolistoa. Chlorella sisältää lisäksi korkean määrän Beeta-Karoteenia, VB12-vitamiinia ja rautaa. Lisäksi korkeat pitoisuudet antioksidantteja, RNA:ta ja DNA:ta voi auttaa hidastamaan ikääntymistä. Tätä tukee myös Chlorellan ominaisuus auttaa kehoa sen happotasapainon kontrolloimisessa tukien näin optimaalista solutoimintaa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Korkein klorofyllipitoisuus entä millään muulla kasvilla
 • Erinomainen proteiini sisältö
 • Tehokas detox-ominaisuus

Suositeltu käyttö

Sisältäen sekä kuitua ja proteiinia, chlorellajauheemme on täynnä hyvää. Yksinkertaisesti kokeile lisätä 2 mini-kauhallista (6g) omiin pirtelöihisi, smoothiin tai mehuun lisäravinnoksi.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Maustamaton: Klorellajauhe (100%)

Ravitsemustietoa

Per 4g:
Energiaa: 70.0cal
Energiaa: 126.0kJ
Proteiinia (sellaisenaan): 2.4g
Rasvaa: 0.4g
joista tyydyttyneitä: 0.08g
Hiilihydraatteja: 0.8g
Ravintokuitu: 0.08g
Klorofyllil: 83.3mg

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Chlorella Jauhe

Valitse kuva

Chlorella Jauhe