• Gluten Free

  Gluten Free

 • Kasvissyöjä

  Kasvissyöjä

 • Vegaani

  Vegaani

Creastorm

Osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
30,99 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX Creastorm® on edistyksellinen, tieteellisesti muodostettu kreatiiniseos joka nostaa ATP:n tuotantoa ja auttaa nostamaan treenisi uudelle tasolle. Kreatiinimonohydraatin on todettu auttavan kasvattamaa voimaa, kestävyyttä ja lihasmassaa ja Creastorm® yhdistää useita synergisiä ainesosia maksimoidakseen kreatiinin vaikutukset.

Creastorm® sisältää Creapure® kreatiinimonohydraattia mikä on maailmankuulu ensiluokkaisesta laadusta, puhtaudesta ja tehokkuudesta. Dekstroosin lisääminen kreatiiniin on todettu nostavan työskentelevään lihakseen kulkeutuvaa kreatiinin määrää parantaen näin tuloksia. Olemme lisänneet myös useita tarkasti valittuja ainesosia auttamaan imeytymisessä kuten L Glysiini ja Alfalipoiinihappo.

Creastorm® on suunniteltu auttamaan kehon ATP-tuotannossa joka auttaa parantamaan voimaa ja kestävyyttä. D Riboosin ja Magnesium sitraatin on molempien todettu parantavan ATP-tuotantoa joka auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin ja pidemmän ajan. Creastorm® sisältää lisäksi tauriinia mikä auttaa kuljettamaan tärkeitä ravinteita työskentelevään lihakseen varmistaen näin että riittävä energiansaanti joka tuottaa glukoosia ja rakentaa aminohappoja tukee treeniä.

Toisin kuin tavalliset kreatiinit Creastorm® on saatavilla virkistävänä Tropical –makuna joka helpottaa kulutusta.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Lisää kreatiinin imeytymistä
 • Auttaa rakentamaan voimaa, kestävyyttä ja lihasmassaa
 • Lisää ATP:n tuotantoa

Suositeltu käyttö

Kreatiini parantaa suorituskykyä ja räjähtävää voimaa† ja hiilihydraatit edistävät lihasten palautumista‡, jotta tästä tuotteesta saadaan parhaat edut lisää 2/3 suurta mitallista (30g) 200-300ml:aan vettä Myprotein shakeriin nauttiaksesi sen liikunnan aikana ja/tai jälkeen. †Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3g kreatiinia. ¥Edistävä vaikutus saavutetaan nauttimalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä, yhteensä 4 g painokiloa kohden ensimmäisen 4 tunnin ja viimeistään 6 tunnin jälkeen liikunnasta.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ainesosat

Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa, maitoa ja kananmunaa.

Trooppiset Hedelmät Maku: Dekstroosi (59%), Kreatiinimonohydraatti (Creapure*®*) (15%), magnesiumsitraatti, D-riboosi, Tauriini, L-glysiini, alfalipoiiniHappo (ALA), Aromi, Happo (Sitruunahappo), Happamuudensäätöaine (Omenahappo), Väri (Kurkumiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 29g:
Energiaa: 261.4kJ
Energiaa: 62.5kcal
Proteiinia (sellaisenaan): trace
Carbohydrates: 13.3g
Fat: trace

Also provides per 29g:
Creapure®: 5g
Magnesium Citrate: 1.3g
D Ribose: 2g
Taurine: 1g
L-Glycine: 800mg
Malic Acid: 800mg
ALA: 50mg

Arvostelut

Ei arvioita.

Creastorm

Valitse kuva

Creastorm
Back to top