• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

DigestiMax

Parantaa ruansulatusta

Maku
Pakkaus
Määrä

Alennusmyynti | Yli tuhat tuotetta jopa -60%

Ale on alkanut! Yli tuhat tuotetta jopa 60% alennuksella. 

Tarjousvalikoimassa mm. supersuosikkimme Impact Whey Protein, BCAAt, Kreatiinit ja monet muut. 

Koodia EI tarvita, joten yhdistä ihmeessä muihin mahtaviin tarjouksiimme.

Tarjous on voimassa keskiyöhön 27.02.2017 asti tai niin kauan kun varastoa riittää. 

OSTA NYT

Ovh: 17,99 € 14,39 € Säästä: 3,60 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

DigestiMax on voimakas valmiste tukemaan terveen ruoansulatuskanavan toimintaa. DigestiMax ruoansulatusentsyymi on seos voimakkaita ainesosia. Seos auttaa kehoa hajoittamaan ja pilkkomaan proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvoja. Ravinteet voidaan tällöin käyttää paremmin sekä optimaalisesti osana terveellistä ruokavaliota.

Tuotteeseen on lisätty Betainea, mikä tukee yleistä ruoansulatusjärjestelmän terveyttä ja tehokkuutta. Betaine auttaa kehoa tuottamaan ruoansulatushappoja, jotka auttavat ruoan pilkkomisessa. Pancreatinin auttaa edelleen ruoan pilkkomisessa ja makroravinteiden hajottamisessa. Seoksen enstyymien teho ja vaikutus; proteaasi (proteiinin sulattaminen), amylaasi (hiilihydraattien sulattaminen), ja lipaasi (rasvan sulattaminen).

Proteiinien nauttiminen on tunnetusti tärkeää kaikille urheilua harrastaville. Proteiinin määrän kohotessa on kuitenkin monesti ruoansultausentsyymit tarpeellisia. Tuotteeseen on lisätty Bromelain, Papain ja Papaya-jauhetta, jotka auttava proteiinin hajottamisessa ja pilkkomisessa. Nämä ainesosat lisäävät proteiinin määrää lihaksissa tukien lihasmassan kasvua.

Luontaiset DigestiMax ainesosat ovat ihanteellisia kaikille, jotka haluavat parantaa ruoansulatusjärjestelmän toimintaa, auttaa ruoansulatusjärjestelmää sekä edistää nautittujen ravinteiden optimaalista hyödyntämistä ja imeytymistä.

"Olemme muuttaneet tämän tuotteen nimeksi Pancreatin+. Huomaa, että ainesosat pysyvät samana ja vain tuotteen nimi muuttuu."

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Auttaa kehoa hajoittamaan ja pilkkomaan proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvoja
  • Voi edistää painonpudotusta tukemalla aineenvaihduntaa
  • Voi parantaa ruoansulatuskanavan terveyttä

Suositeltu käyttö

Nauti yksi tabletti ruoan kanssa.

Annoskoko: 1 tabletti

Annoksia per säiliö: 90

Ainesosat

Di-kalsiumfosfaatti, Betaiini, Pancreatin, Maltodekstriini, Papaiini, Bromelain, Papaya-jauhe, Piidioksidi, Magnesiumstearaatti. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita, hiivaa, gluteenia, tärkkelysta & laktoosia. Ei lisättyä suolaa (natrium) tai sokeria. GMO-vapaa.

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 Tabletti

Annoksia Pakkauksessa - 90 (90 Tablettia), 180 (180 Tablettia)

Tyypilliset Ravintoarvot

      Per Annos
Pancreatin     200 mg
Betaiinihydrokloridia     200 mg
Papaiinia     50 mg
Bromelaiinia     50 mg
Papaya hedelmäjauhetta     45 mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 Arvostelu)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

Herkkävatsaisille

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

5

Maku:

5

Tehokkuus:

5

Jos on sulatusvaivoja tai muuten herkkä vatsa, niin suosittelen näitä tabletteja. Ohjeen mukaan joko se muutama päivässä, tai ihan vain jos menee esim ulos syömään niin ottaa yhden tabletin ruoan kanssa. Auttaa kovasti.

Goes Well With:

Sopii hyvin ihmisille, joilla on ruoansulatuksen kanssa ongelmia /herkkä vatsa.

Thu Apr 07 21:56:02 BST 2016 mukaan

DigestiMax

Valitse kuva

DigestiMax