E-vitamiini

198 iu

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
7,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

E-vitamiini on suosittu lisäravinne joka tarjoaa useita hyötyjä käytettynä yhdessä tasapainoisen ruokavalion kanssa. E-vitamiini (198 iu) on helposti nautittavassa kapselissa ja suunniteltu päivittäiseen käyttöön.

E-vitamiinin käyttöä suositellaan yleensä raskaana oleville mutta sillä on useita terveyshyötyjä laajemmin käytettäväksi ja se tukee sydämen ja verenkierron toimintaa. E-vitamiini (198 iu) on voimakas antioksidantti ja voi vähentää vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita kehossa ja se sisältää useita kemiallisia yhdisteitä, tokoferoleita, joita esiintyy luonnollisesti joissain ruoissa kuten kasvisöljyssä.

Eri tokoferolit muodostavat E-vitamiinin ja niillä on erilaisia ominaisuuksia toisiinsa verrattuna. D-Alpha Tocoperol on tehokkain seitsemästä tokoferolista jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja se on välttämätön korkeiden lipoproteiinien (HDL Cholesterol) synteesissä.

E-vitamiinia tarvitaan useissa kehon toiminnoissa kuten solujen tuotannossa sillä se toimii tärkeässä roolissa valkosolujen muodostamisessa.

Yksi suosituin E-vitamiinin käyttö liittyy hedelmällisyyden hoitoon sillä se auttaa kohottamaan naisten ja miesten hedelmällisyyttä sen verenkiertoa tehostavan ja terveellisten soluja tuottavan ominaisuuden vuoksi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Voimakas antioksidantti .
  • Auttaa tukemaan immuunijärjestelmää ja valkosolujen tuotantoa
  • Ylläpitää terveitä verisuonia ja auttaa tuottamaan HDL-kolesterolia

Suositeltu käyttö

Suositeltu käyttö 1 kapseli päivässä mielellään ruoan yhteydessä.

Annoskoko: 1 kapseli

Annoksia per säiliö: 60-180

Ainesosat

E-vitamiini, Kapseli (liivate, glyseroli, puhdistettu vesi). 

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1 Kapseli

Annoksia Pakkauksessa - 60 (60 Kapselia), 180 (180 Kapselia)

Tyypilliset Ravintoarvot

    Per Annos *RI
E-vitamiinia   180 mg a-TE 1500%
      Per Annos
Soijapapuöljyä     91 mg

 

* Aikuisen keskimääräinen viitteellinen päiväsaanti (8400 kJ/2000 kcal)

Arvostelut

Ei arvioita.

E-vitamiini

Valitse kuva

E-vitamiini
Back to top